|
![]() |
#2461 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
korejski VPN unlock radi, a nakon njega se moze igrati sp: go into offline mode.. in origin.. works QFT! Playing SP now. nista vise jer se Battlelogu jos uvijek ne moze pristupiti (od nigdje valjda) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
gledam i citam malo recenzije i mogu reci da mi prilicno ide na zivce usporedjivanje s call of dutyem. te 2 igre, osim osnovnog zanra, nemaju bas nista zajednicko. i oni koji biraju jedno ili drugo bolje u startu olaksaju sebi i nama i odustanu od battlefielda. iako vidim da su i u diceu pali pod utjecaj kliseja i glupavih reziranih sekvenci di trebas stisnuti space i slicno. oslobodi boze da se od gamera trazi razmisljanje i da mu se nudi izbor ![]() srecom tu je multiplayer, nadam se da ce stvarno biti dorastao ocekivanjima i ovim visokim ocjenama koje je dobio...a sad u iscekivanju keya.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2464 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
obje su military style FPSovi, zato se toliko i uspoređuju, samo što je trenutno COD u silaznom trendu, a DICE (EA) na putu do vrha što se tiće tog sektora
![]() |
![]() |
![]() |
#2466 | ||
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
evo nesto i za server admine: Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Obje su military style FPSovi, veoma sličnih game modova tj. sličnih ciljeva u igri (makar i neke sa malo razlike) S&D ~ Rush (nisam namjerno stavio jednako jer nije isto, ali gledajući objektivno tu je negdje) Capture the flag = Conquest a i ti COD i BF ne bi uspoređivao zbog različitosti ? Nije to isto što ovi seljaci u COD ništa novog ne žele staviti već 4. godinu zaredom ili recimo DICE koji uvijek nešto dodaje - destrukcija itd. jedina bitna razlika i argumenat zbog kojeg se te dvije igre ni ne bi mogle uspoređivati jesu vozila, no zbog ostalih stvari toliko se i uspoređuju a meni osobno još na živce ide dok počne crap da je BF realniji od CODa, NIJE ARMA je realna, BF jednostavno ima par stvari koje u CODu ubijaju u pojam Bullet drop, u CODu živcira dok te s jednog kraja mape na drugi stepe bez problema, u BFu to tak i nije lagano ![]() Destrukcija - nema sakrivanja iza zida za reload, odeš i ti i zid u pm i da cijeli post ne bude offtopic
![]() |
![]() |
![]() |
#2471 | |
Banned
|
Citiraj:
druga bi bila sto, realno, u call of dutyu nitko(ili zanemarivo malo) ne sljivi objective. trece, razlika je u velicini i dinamici igre/partije. zbog svega toga, pa i ostalih stvari koje bi se dale izvuci, mehanika igre je potpuno drugacija, toliko da paralelne usporedbe nemaju smisla. ps. ne moras biti tako defenzivan kao da sam ti ne znam sto rekao, radije utrosi vrijeme i energiju u savladavanje hrvatskog jezika. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2472 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() lol, cut the crap Sve ovisi s kime i kako igraš Igraš na random public serveru BF - teamwork = 0 Ista stvar i u CODu Dok igraš BF preko TSa naravno da će biti teamworka, ali ista stvar je i za COD lol sve ostale gluposti ću zanemariti jednostavno jer nije ni vrijedno komentiranja i p.s. nemoram učiti hrvatski jer sam ga položio na državnoj maturi što mi je dovoljan dokaz da ga znam, ali lijenost pri pisanju je drugi faktor a tebi preporučam prije nego što ideš nešto pisat razmisliš o tome što pišeš znaš onu staru - ispeci pa reci
![]() |
![]() |
![]() |
#2473 | |
Banned
|
Citiraj:
i da, drzavna matura ftw, pohvale i mentoru. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2474 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
mehanika te tjera na teamwork ? da, zato su svi u BC2 temi toliko i hvalili teamwork, i ja skupa s njima ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2475 | |
Banned
|
Citiraj:
dakle, ne tjera te na timsku igru nego te tjera da ides na objective, da se bavis tom jebenom zastavom i mcomom. zastave poglavito, m-com nesto manje jer i nije pravi bf mod ako cemo pravo. ali uz bolji sistem bodovanja bi se i to moglo rijesiti. razumijes, ili da pocnem slagati maketicu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2476 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ali ti to možda o sebi i još par igrača odavde pišeš,o večini BF igraća nikako nije mi se jednom desilo da sam na Arici (kao US) vidio wookija koji gore na spawnu kempa umjesto da ide na objective ![]() tak da piši ti koliko oćeš da te mehanika igre tjera na ovo ili ono, ali to jednostavno nije istina igrači (bar koliko se još sjećam iz BC2) su većinom bili lone rangeri koji bi se zakempali i u pameti bi im bio KDR...
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#2481 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
i ja igram SP, nije loš za sada iako sam tek na početku. Inače 1920x1200, sve max, nema nikakvog trzanja, vrlo glatko klizi. Toliko o tome da su potrebne 2x580gtx za ultra postavke... Jedna od zahtjevnijih scena, otvoreni prostor, chopperi, dim, vatra, pucanje, debris, itd. (nije spoiler, već viđeno u trailerima) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 24.10.2011. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pa čini se da je vrijeme da skinem paučinu sa PayPal računa... Zašto neki uzimate Box verziju-fetiš ili još nešto dodatno dobijete? Edit; naručio preko G2Play, LE edition, 260kn...sad čekanje!?? Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 24.10.2011. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|