|
![]() |
#1 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
PBZ studentski paket
Evo studenti koga zanima, PBZ je izbacio paket za studente koji uključuje; 1. American karticu 2. Maestro karticu sa dozvoljenim prekoračenjem od 1000kn Uvjet: da ste student 2. ili više godine Jedino što trebate je potvrda sa fakulteta i osobna NAPOMENA: sve kartice su potpuno bez naknade, na american se ne plaćaju kamate |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sterilize Stupid People
|
Ne znam ja ovak piše na njihovim stranicama; Ako ste redovni student druge ili više godine studija postanite korisnik PBZindeks Studentskog Start paketa i dobit ćete: * svoju samostalnu American Express Start Card za studente bez upisnine i članarine za cijelo vrijeme korištenja, za kupnju odjednom ili na rate bez kamata * tekući račun s dopuštenim prekoračenjem 1000 kn i PBZ Maestro karticom bez naknade * besplatno korištenje usluge internet i telefonskog bankarstva PBZ365-Lite. Za aktiviranje usluge potrebno je obratiti se u Vama najbližu PBZ poslovnicu. Kako postati korisnik PBZindeks Studentskog Start paketa: * otvorite studentski tekući račun u bilo kojoj poslovnici Privredne banke Zagreb * popunite pristupnicu za American Express Start Card za studente (ako ste već korisnik tekućeg računa otvorenog u Privrednoj banci Zagreb, molim upišite ga u za to predviđeno polje) * priložite potvrdu o redovno upisanoj drugoj ili višoj godini studija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
neka caka mora biti , kao i uvijek . da ti mozda se ne vezu na racun od roditelja , tako je bilo sa Dinersom . inace , slazem se da su kartice zlo , imam samo obicni tekuci a i to cu zatvoriti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sterilize Stupid People
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
hm... ovo je zanimljivo jer bas mi treba kartica za online shoping (steam i sl.).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
neces moci koristiti nigdje american van hrvatske. pa mislim da onda ni na netu. ja potpisao. 10 minuta posla. tekuci + american. american - 3000kn, samo za kupovinu, 6 rata max. maestro - 1000kn dozvoljenog minusa. samo tako. nema kvake. dapace, nema ni kamata. nicega. fora je to kad si u situaciji poput moje a to je da nemas stalna primanja nego dobis svaka 3-4 mjeseca placu za sve odjednom + ak si nekaj usput zaradis. ovak si mogu raspodjelit i ne moram vise cekat kvartal da si kupim disk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
cek pa kaj nije taj american isti ko i svaki drugi??
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dakle, radi se o kombinaciji "365 lite" paketa i "Student modela" tekuceg racuna. Naknada skup s kamatama je 0kn/% / god./mj. Dopusteno prekoracenje na tekucem racunu je 1000kn koji se opet obracunavaju bez naknade. takoder se dobiva studentska American express kreditna kartica. Za one koji neznaju kreditna funkcionira ovako: unazad 3 mjeseca, prosjek redovitih primanja na tekuci racun je dozvoljeni minus na kreditnoj kartici. Buduci da je ovo studentska ponuda, i ocekuje se da student nema redovitih primanja, na American express se dobiva mogucnost 3000kn mjesecnog minusa za kupovinu u ducanima (no cash) s mogucnoscu odgode na 6 rata. sto je odlicno. eto, to je u principu sve. morao sam donjeti potvrdu s faksa da sam upisao 2. ili visu godinu redovitog studija. to je to. jos pitanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
update: vise nije 3000kn nego 2000kn mjesečno limit e sad, ja imam jedno pitanje: na ovoj stranici od Americana su navedene akcije, tj. posebne posebne pogodnosti ono sto mene zanima je sta su ove naknade, jasna mi je ova stavka otplacivanje na rate bez kamata, ali sta je ovo bez naknade eto, ako netko zna, bio bi zahvalan na odgovoru
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozz, bas malo gledam za ovaj paket. Ima ga netko? Ako odem u minus tih 1000kn, jel placam kakve kamate? Zaradujem prosjecno oko 800kn mjesecno, a volio bi i neki mali minusic a ovo mi je taman. Kojeg datuma sjedaju rate i sto ako u tom trenutku nemam novaca na racunu? Idem u crveni minus jel? Stvar je u tome i da premasujem 10 200kn godisnje a starci me imaju kao poreznu olaksicu, a na tekucem to nije bitno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Kamata po dopušt. prekoračenju je 10,98%, zatezna kamata (nemam pojma što je to) 12%. American ti neće skidat lovu sa računa ako nemaš (nećeš ić u nedopušteni minus) ali dobit ćeš opomenu (30 kn čini mi se). Račun za American se zaključuje 2. u mj, a naplaćuje 10. Ako uzimaš na rate na Maestro, a nemaš love na računu ideš u nedopušteni minus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
sad ce mi zadnja rata doc, a nisam pri parama bas i ne znam ocu moc platit pa me zanima :O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ako ne platiš do sljedećeg dospijeća računa, opet ćeš dobit opomenu, a mislim da ti blokiraju korištenje tek nakon 3 uzastopne opomene. P.S. Ako nećeš da ti uzme American lovu, moraš podić sa tekućeg. Ili ako imaš još dozvoljenog minusa. Npr. ako ti je rata 300 a ti si na -800, uzet će ti tih 200, a 100 sljedeći put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel American zaista bez kamata? I koliko uzimaju kamata za eventualni minus do ibera? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bez kamata je na ugovorenim mjestima koje ima onak brdo, a ako hoćeš potrošački kredit na više rata (do 60 mjeseci) onda je nekih 9% kamata. prva godina ti je fraj, sve iduće su ti 200kn godišnje članarina. za minus ne znam, ne želim se tamo dovoditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
imam samo jedno brzo pitanjce za vas, što se događa po isteku kartice? ja imam american i maestro, ističu u 2. mjesecu, a nisam više student ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() samo u jednoj poslovnici u dubrovniku me zenska na salteru cudno gledala i pitala zakaj imam karticu serije 07 (student), ja reko pojma nemam ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Ape
Datum registracije: Jan 2012
|
e aj da vas pitam jer se ja u ovo nis ne kuzim, ja radim, i dobijem ajmo rec oo+ko 3000 kn mjesecno, pa me zanima, ako kupujem komp il laptop za npr 4000kn, dal mogu ja 2000kn dat gotovinu, a ostalo american?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|