|
![]() |
#14821 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
jos bolja zastita bocnice od ostrog kamenja...
![]() |
#14822 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Odi kod nekog ko ima pilu za željezo i spili to tam. Triput izmjeri prije nego počneš piliti i udri.
![]() |
![]() |
#14823 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14824 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A slušaj ![]() Za početak ide za centimetar sa svake strane. Kad sljedeći put zapnem volanom, još jedan... ![]() edit: ovo je bio odgovor Onyxu. Rice ko će do Zaprešića, eventualno ako jato sa Silom na čelu povuče... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14827 | |
|
Citiraj:
sednete na vlak i za 20 min ste kod mene ko grofovi ![]() ![]() s obzirom da je za vikend potop, nema slemena, sileta za rucicu i pravac dedi... ak budete se dobro vladali, mozda vam i caja dam :P
![]() |
![]() |
#14828 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Daj murina, sad si me razočarao... Tolko DIY sa marzočijem da bi sad rezanje volana htio laserskim/vodenim rezačem da ti rez bude kirurški ravan, ko da nećeš imat gripove i čep na volanu... ![]()
![]() |
#14829 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ostavi ga vezanog nekim jakim lokotom na 10min u Kozari Boku i sve će ti izrezat, šta se mučiš ![]() -- Baš mi je palo na pamet, ovako sam glup, neobrazovan, lijen, nemam diplomu, volim trollat i zajebavat ljude, možda da startam karijeru kao meteorolog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14830 |
Premium
|
Lijep mi volan, ne želim ga izmesarit. Nemam čepove, nego mi gripovi vire koji mm van cijevi jer ga doma naslanjam na staklo. Nisam našao prikladne čepove za svoj setup ![]() Nisam mislio da će se ovako spamm razviti ![]() Zapravo, da, želim kirurško obrezivanje volana, pa šta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14831 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Imaš u DSG-u roza čepove ODI pa to metni, da imaš ciganluk na najjače ![]() ----- Edit: bio danas u Iglu Športu pogledat šta se nudi od balaklavi, baselayera i tome sličnog. Malo je reć da sam se sablaznio nad cijenama. Našao sam 2 balaklave po fer cijenama, jedna je 100, druga 140 http://www.karibu.si/?mod=catalog&ac...tDetails&ID=47 http://www.karibu.si/?mod=catalog&ac...tDetails&ID=48 Izrazito su udobne, lijepi stretch, ali obje su od tankog flisa, ne znam kako bi mi kaciga sjela na to? Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 20.10.2011. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14832 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bilo sto od Polartec materijala kosta, pa tako i balaclava. IMHO, Polartec power dry mi je najbolji materijal za donji ves (ne samo meni)...osobno sam isprobao, i imam obleku od 6-7 razlicitih materijala. Racunaj da to grije ko blesavo. Meni bi u tome bilo cevru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14833 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja maloprije narucio neku jeftinu sa ebaya. Za 20ak kn vrijedi probat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14837 |
|
kako da vam usrani dan jos usranije zavrsi... dode mi direktor 10 min prije kraja radnog vremena i najavi mi otkaz, jeeeej.... e sad nece biti kupovanja nikakvog, stezanje remena...
![]() |
#14841 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=18826 Sta mislite o ovoj gumi i ima li to kod nas za kupiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#14842 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja se iskreno nadam da ovo nevalja! http://prognoza.hr/tri_karta.php?id=...agreb_Maksimir @tomiotok, za šta misliš ovu gumu koristiti? Ovo nije nizašto nego za po cesti i finom makadamu!
![]() |
#14843 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: dogas. 20.10.2011. u 23:32. Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#14844 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Nije strašno, kakti samo prijepodne pada što može biti da i ne pada ili prestane ![]()
![]() |
![]() |
#14846 |
Premium
|
Kako nije. Kisa se ispadala i do kraja dana se rascicava. Takvo vrijeme prenosi se s noci na subotu ujutro, tako da ce vrijeme biti, citiram: "Za vikend pretežito oblačno uz kraća sunčana razdoblja te uglavnom suho. I dalje prohladno s uglavnom slabim sjeveroistočnim vjetrom". Subota, tunel 10h. Idemo se zablatiti i testirati gume na mokrom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 21.10.2011. u 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14848 |
Premium
|
Imam goste za vikend, pa ću se pokušati izvući. Desktop prognoza na mom kompu kaže da u subotu i nedjelju nema kiše ali je za nedjelju veselija ikonica, sa više sunca ![]() Rice, žao mi je radi posla, to znači da ne naručujemo sa crca, jel tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14849 |
|
mislim da ce bit nazalost tako, znat cu tocno iduci tjedan...
![]() |
#14850 |
Premium
|
Drzim da cak nece biti previse blata. Zemlja je skroz presahnula i kladim se da je popila dobar dio vode, uz to pirka vjetar koji ce dodatno posusiti stazu...a bome i cijela ruta slovi kao suha. Sutra je dan za voznju ![]() [edit] 14cm snijega na sljemenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|