|
![]() |
#302 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
SP će mi kao i uvijek biti zakon, MP nije vrijedan spomena
![]() |
![]() |
#303 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Evo da odgovorim Hammeru ovdje, da ne spamamo po BF3 temi. Nedavno sa čitao neki interwju od Bowlinga gdje se između redaka da zaključiti da će dedicated severi biti samo za unranked matcheve, a oni koji žele ranked biti će matchmaking kao u mw2. http://pc.gamespy.com/pc/call-of-dut...1196687p1.html Neznam, možda sam ja nešto krivo shvatio ali sa svojim odgovorima meni je ostavio takav dojam. Zadnje izmijenjeno od: thesekiman. 10.10.2011. u 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Tek sam sad vidio post, sorry ![]() Enivej, ima već o-ho-ho vremena da su potvrđeni dedicated serveri. Tamo negdje početkom godine su bile glasine da neće biti dedicateda no tokom ljeta je potvrđeno da će imati. http://oneofswords.com/2011/08/mw3-s...servers-on-pc/ http://www.eurogamer.net/articles/20...icated-servers http://uk.pc.ign.com/articles/118/1188343p1.html Citiraj:
Sad sam pročitao ovo što si ti linkao, kužim da bi se između redaka dalo tako nešto izvući no mislim da bi do sad tako nešto već decidirano rekli a ne da navuku mržnju rulje na release day. BTW; pokidao sam se na ovo: ************** Opet flame?
blaa Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 14.10.2011. u 09:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
još neka 3 i pol tjedna!!!! ubija me čekanje ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ali mi koji budemo htjeli otključavati stvari i da nam ide neki progress, biti ćemo prisiljeni igrati preko matchmakinga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Taj G9X je meni jednostavno ružan, ovako je još i ružniji, jednostavno mu logo ne paše tu...
![]() |
![]() |
#309 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#310 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#311 | |
Talični Tom
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Bilo bi logicno da dedicated serveri budu ranked i unranked kao u BO. P2P matchmaking bi takoder bio ranked. Dedicated ranked serveri bi onda bili slicno kao gameservers za BO bez dodatnih opcija koje imaju unranked i pod kontrolom za razne exploite. Ako ne naprave ovako onda stvarno nemaju soli u glavi i to bi bio definitivan kraj CoD serijala. Fool me once.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa to je bila šala. Ne znam jel vidiš smajliće ili ne. No uglavnom, da je miš melem za oči - nije. Još mu ta zelena boja na crnu podlogu dođe kao šaka u oko. Kad su već izbacili MW3 edition onda su mogli malo više uskladiti te boje, a ne samo na defaultni grip 'zaljepiti' MW3 logo.
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Rekli su da ce dedicated serveri bit UNRAKNED, a p2p ranked...
![]() |
#315 |
Talični Tom
Datum registracije: Dec 2010
|
Daj mi izvor toga jer to jos nije nigdje potvrdeno. Isto tako su rekli da ce biti dedicated serveri za mw 2 pa je 17.10.2009 objavljeno da je p2p matchmaking. Znaci za mw 2 su 20 dana prije izlaska igre nakon sto je vecine napravila preorder objavili da je p2p umjesto dedicated servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
|
Nemam izvor, jer je rekla-kazala.. Procitao sam na nekom forumu, a ne sjecam se vise kojem...
![]() |
#317 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ne kazem da to stvarno ne bude tako, ali pozeljno je i imat neki dokaz ![]() Bili rankirani ili ne, igru ionak kupovat necu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
|
Gle, uopce mene nije briga ocete li "vjerovat" ili ne. Prenio sam informaciju koju ja imam, a sad, oce li bit tako, meni svejedno. Niti je propast svijeta niti ne znam sta...
![]() |
#319 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Vijest koja je na ljeto proširena na svim živim portalima i u više navrata potrvrđena od four-zero-two i IW-a je da igra podržava dedicated servere. Iskreno se nadam da su to dedicated serveri kakve svi znamo (a trebali bi biti), makar kako thesekiman kaže, svašta se može izvuči iz njihovih citata ali mislim da nema razloga za brigu. Izgled miša na stranu, da si koristio G9/G9X nebi tako govorio. Miš je klasa za sebe po ergonomiji i preciznosti, malo koji miš mu dolazi blizu. A iz profila baš izgleda premočno.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.10.2011. u 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
al će se haklat MW 3 još samo 2 i pol tjedna ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da to nije buraz od hammera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
a za ergonomiju, držao sam i G9 i G9X u rukama, nijedan mi nije legao, G700 sada mi puno bolje leži nego ijedan od ta 2
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
pa jedino me nervirala ona "Wasteland" mapa...ma..koja ideja? "brisani prostor" 2 kolibe i 2 bunkera |
![]() |
![]() |
|
|