|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
acer aspire one
Vidim da je nedavno bila jedna tema sa ovim laptopom, apošto je ta zatvorena evo još jedne. Naravno laptop je rikavela, kad ga upalim upali se power tipka i zavrti ventilator i ugasi se, pa se opet upali uavrti i ugasi. To je samo kad se ušreka punjač prvo paljenje, poslje je samojedan ciklus paljenje i vrtnje venta. Sa iščupanim ekranom upali se zavrti vent i ostane tako upaljen bez ikakvih drugih naznaka, a na vanjskom ekranu ne daje ništa. Ko zna šta bi moglo biti.
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi ga probao prefleshat preko usb sticka?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nisam probao, mislim da je od poljevanja. Ima po sebi nekihg mrlja bijelih kao da je mlijeko proliveno po njemu, i ispod tipkovnice ali mi se čini da nije ništa došlo do matične. jel to bios za d250 model ili neki univerzalni za svce aa1 modele
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 19.10.2011. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Univerzalan, ali mozes i skinuti njegov pa renejmat. Ja sam barem 2-3 tako uspio vratit iz mrtvih. Usb sa rom-om i flashom unutra, drzim fn+esc, stisnem power, pustim ga kad krene blinkat i cekas dok sam ne restarta. Ako ne uspije, mrtva je ploca, kao sto kazes, proliveno je nesto po njemu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ok, hvala probam pa javim rezultat edit: ništa od recovery-a, ne trza, nema čak ni struje u usb portovima ako se nađe tko iz osijeka da bi mogao popraviti opisani kvar nek mi se javi na pm
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 19.10.2011. u 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ok, za sada čekam povoljnu matičnu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|