|
![]() |
#2281 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Pa ide stabilno na 960/1380 valjda bi morala onda solidno vrtit bf3...mozda jezgra ide i vise jer je ovo ogranicenje u catalystu.... Kad stigne proc napisat cu kako vrti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Talični Tom
Datum registracije: Dec 2010
|
X4 955 BE je best buy, samo sto im stock cooleri su bezveze. Sa malo boljim coolerom ide 24/7 preko 4 GHz bez problema. Na toj frekvi se ipak osjeti boost u najnovijim igrama. Jos klokas grafu, a kasnije nabavis neku kad budes u mogucnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Talični Tom
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Šta ste vi zapeli "oce li meni" ovo raditi na max ultra supa dupa extra postavkama ??? PO koji puta to pitate?? i Šta ocekujete da cete na GF2 goniti sve na MAX??? Pa igra ima jedan od najnaprednijih engina! SMirite se više s tim glupim pitanjima! Imate cete igru uskoro i moci cete probati ! Nitko ovdje nije Nostradamus da takve stvari prognozira ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Može narode jedno pitanje, ozbiljno, ne provokativno. Puno puno važem ovih dana što nabaviti, MW3 ili BF3, nemam vremena za jedno i drugo. Budući da je ovdje 90% ljudi za BF3, možete li mi samo u kratkim crtama reći što je bolje u BF3 u odnosu na CoD? Igrao sam svaki CoD do sada i zabavio se u njemu, multiplayer je daleko najbitniji askept igre. Dakle, ako već hejtate CoD, zašto točno u odnosu na BF serijal? (ne zanima me kopiranje CoD-a iz godine u godinu itd, nije mi to nikakav problem). Glavna stvar koja me muči je da li možeš u BF3 doći na pola sata, zabaviti se i izaći van ili je potrebno više vremena zbog naglaska na taktičku igru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#2289 | ||
LateralusX
|
Citiraj:
runde traju po 20-ak minuta tako da nije problem odigrati koju rundu mislim da je vaznije da imas ekipu s kojom igras jer igrati solo sa nekom random ekipom i nije neka sreca Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Budući da nisam nikad igrao BF (osim jedinice prije X godina), naravno da nemam ekipu, al ajde, to se laške da sredit i guess. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo, da ti kazem da sam u slicnoj situaciji kao i ti. Nemam vremena za oboje, ali sam odlucio MW3, prvo jer tamo imam ekipu, i jer se sve odvija dosta brze. Mape su manje, sve se odvija na manje prostora, tako da je i akcije puno vise u tih pola sata nego na BF3. Tako ako imas neku ekipu za MW3, imas samo pola sata do sat vremena dnevno, moja preporuka ti je Mw3.
![]() |
#2292 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Također ista stvar kod mene, BF3 mi je možda prepasivna igra i igra u kojoj sve ovisi i o tvom timu. Nema one-man-hero. Izgubio sam tone živaca u nekim partijama. CoD je jednostavno i glupavo napucavanje, za nas poslovne ljude koji jedva izdvoje pola sata - sat vremena dnevno za igre.
![]() |
#2293 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mislim da moras sam probati pa odluciti, jer iako je COD glupo i bezglavo napucavanje, to ga cini takvo da ga igra puno ekipe kojoj nije stalo do igre pa se jos vise zivciram sto igram s jadnicima. U BF-u sam dosad naletio uvijek na stariju i odrasliju ekipu pa je automatski s tim islo i normalnije igranje na ventu/tsu, druzenje itd. Ovo ti je glas nekog ko je igrao COD dugih ~6 godina. Ja u ovom novom battlefieldu pronalazim mir ( mozda samo zato jer je nova igra, ali mislim da cu brzo naci i ekipu po svom gustu s kojima cu igrati )
![]() |
#2294 |
Premium
|
Pokušati ću pronaći nekakav demo BF3 pa vidjeti kakav feeling imam dok igram, ali da, zbog posla nemam vremena previše pa mislim da ću ipak MW3, čak da imam vremena bi kupio oba pa neka ga voda nosi, al zbilja se ne isplati. Kad sam budaletina i nisam open betu isprobao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
LateralusX
|
in-game console se slabo spominje, a djeluje mi da su to odlicno odradili: ![]() ![]() ![]() btw. sad je sluzbeno: Firing a weapon without a silencer will cause you to appear as a mark on the minimap for a very short time, but you will not be "spotted" as if someone had spotted you. i mozda sad naranacasti kvadrati nece biti samo smetnja sniperima: 200 to arm mcom. 500 to destroy. A few different amount of points for flag cap depending on assists etc. https://twitter.com/#!/Thylander/sta...44061273612288 Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 18.10.2011. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Inače u vezi "dileme" Dva različita tipa igra. Ako je nekome ko meni do brze akcije i napucavanja bez puno razmišljanja -MW 3 . Ako je više za taktički pristup , igranje gdje je ključna koordinacija više članova u timu =BF3. Nema tu puno filozofije. edit : "pronalazim mir u BF? Jel to dokazan terapeutski učinak ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2300 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Tako da znam o cemu je rijec, ono sto sam imao okusiti u battlefieldu mi se cini da je ono sta fali u codu, cod je prije bio ozbiljna igra ( mislim po comunityu ), naravno sto je popularnija postala jer je noobfriendly pa pojedinac moze puno sam ( iako ne sve ), svako je mogao u mjesec dana igranja biti neki slabi prosjek, i onda u moru slabog prosjeka ekipa misli da je bogom dana, a vecina ih je klincadije koji su voljni nabrijavanja. U bfu je malo drugacije, posto sam igrao prvih par dana call of duty taktikom ala igram manje vise sam, imao sam odlican k/d ratio, ali sam se osjecao nemocan jer nisam imao team. Tek kad sam upoznao malo normalniju i odrasliju ekipu sam poceo shvacati bf3 sa novih aspekata, tako da ne vidim po cemu je moja tvrdnja smjesna ![]()
![]() |
![]() |
#2301 |
Guest
|
dobro ovo za ekipu donekle i stoji. Od MW 2 ima svega .. , jučer je jedan lik urlao "sand niggers" u BLack Ops. ![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Igrao sam COD 1, 4 i Black Ops, i nakon toga BFBC2, i nikad se nisam pozelio vratiti. Jednostavno je prerazlicito, COD se meni svodi na besciljno tumaranje po mapi pucajuci na sve sto se mice i to je citav dozivljaj. Iako nemam ekipu za BFBC2 super mi je jer se MORA igrat timski ako zelis pobjedjivati, tu nema one man team ala Rambo. Kad trebas municije, zoves svog lika "municiju davaj" hehe, isto tako vristis na medica dok cucite iza srusene kuce polumrtvi da dobaci paket sa zavojima. A neponovljiv je osjecaj kad pokusas skinuti snajpera koji se skriva iza prozora u kuci, pa mu fino 40mm bacacem napravis terasu ![]() I na sto jedna gradska mapa lici po zavrsetku runde hehe, sve sravnjeno sa zemljom, ma nenadmasivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Jako teško da nama box stigne isti dan. Ja sam uzeo LE box preko game.co.uk, oni salju igre koji dan ranije, ali svejedno nece stici na vrijeme. Računaj da će kasniti najmanje 3-4 dana. Ako ne zaglavi negdje na carini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče mog pitanja što uzeti BF3 ili MW3, preorderao sam BF3, a do izlaska MW3 ću vidjeti imam li ga vremena igrati ili ne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
igra za 3-4 dana sigurno bude u zagrebu.. u pravilu tamo carinici ne rade probleme i već nakon dan dva se igra može podić. za rijeku sam siguran da jebu maksimalno i zadrže igru i po tjedan dva (znaci sve skupa se čeka 3 tjedna, ja čeko starcraft toliko, da bi mi na kraju lupili carinu jos 100kn), za pulu neznam, nadaj se da ćeš proć lišo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
LateralusX
|
https://twitter.com/#!/Thylander/sta...73383415635969 GhostRiderLSOV:So, flares are the first jet unlock? Fredrik Thylander: @GhostRiderLSOV Yes. Basically, prove you can fly and get any points whatsoever, and we'll give you flares. https://twitter.com/#!/Thylander/sta...69924377325568 Fredrik Thylander: @nerudasrs Flares are still an unlock. But they are at 300 points. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|