|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
HP NX6310
Dobih navedeni laptop celeron model, kolko sam uspio izguglat model sa maticnom koja prima i C2D cpuove... nasao na netu kako se otvara, uglavnom laptop je gotovo nekoristen, nema prasine ni nista, ali ne daje znakove zivota adapter za napajanje daje na izlazu 19V to je ok... baterija je isto ok ![]() posto sam do sada bio iskljucivo u serverskim vodama pojma nemam kuda dalje pa slusam prijedloge sto jos pregledat i probat... ima svega i svacega, ali mozda se netko susreo ovakvim problemom...
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno je riknula matična. Popravak neisplativ. Eventualno možeš pokušati reball (javi se useru Alvin), ali to nije trajno rješenje. Prodaj ga u dijelovima, dodaj nešto love i kupi novi.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
|
da, još malo gugla kaže da je česta pojava krepanih maticnih ploca ![]() ebay su po 50 tak eur... kolka je verojatnost da je ploca jos nekaj povukla sa sobom? vidim da je mrezna kartica pci-e, kaj to mogu utaknut u obicnu stolnu mbo za test? ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nije reball loše riješenje uglavnom je trajno riješenje pa usudio bih se reći i preko 95% Međutim sumljam da ako je laptop mrtav da je pitanje reballa, ali tim bolje jer kod svih drugih popravaka šanse da će se ponovit kvar su 1:1000 ali s obzirom na starost laptopa mogući su drugi kvarovi Dualcore se može staviti umjesto celera na socket m i socket p utorima dok je pentium-m nemoguće nadograđivat s dual-om Radi li na tom laptopu punjenje baterije? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
ne pali se nikakva lampica kad se usteka u struju, a bateriju sam probal u drugom laptopu i uredno radi na nju i kako sam rekel, A/C na izlazu daje 19V DC...
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Citiraj:
za pocetak sam htio vidit ima li kakovih vizualnih naznaka krepanosti, cak nis ni ne smrdi po paljevini unutra ![]() ![]() budem navecer ako budem imal vremena pogledao di su te zavojnice pa javim rezultate... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|