|
![]() |
#1081 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Baš sam završio dotični quest u SuperModPacku. Jedan je key za ta vrata ako se dobro sječam, a on se nalazi kod nekog bandita u Dark Valleyu. Tamo u onom kompleksu zgrada sa dugačkim nadzemnim "tunelom". U jednoj je sobi taj bandit. Bude označen u PDA Ulaz u X18 Lab je zgradi tamo di je ona velika dizalica. EDIT: Enivejz, prelazim taj SuperPackMod polako i mod je odličan. Oružja raznolika i dobra. Jedino su snajperi skoro pa neupotrebljivi jer im je sway jednostavno ogroman. Samo pukom srečom se može napraviti headshot a i sami pogodak u torzo na nekoj malo večoj udaljenosti je lutrija. Doduše evo upravo sam našao 2 snajpera koja nemaju toliki sway: ![]() ![]() ![]() Statsi: ![]() ![]() Našao čudan kalaš; Pussy Cat ![]() ![]() ![]() Meat Grinder ![]() ![]() ![]() ![]() Odličan snajper kojemu je sway prevelik: ![]() ![]() Inače imam i SVD ali samo golu pušku bez optike (optiku još nisam našao) Također imam AWD bolt action snajper koji ubija sve iz prve no tek je na njemu sway ogroman. Eh da, SOPMOD M4 ![]() Slučajno našao u Yantaru. Ima holographic sight i default šaržer od 90 metaka ![]() ![]() Odjednom je igra odlučila da me zarati sa Duty-em iako sam posebno pazio da ne ubijem nikog njihovog slučajno. (Jedino sam njih par maknuo zbog odličnog oružja koji su držali u ruci (FAMAS, FN FAL i M16) ali to me nitko nije vidio. Samo odjednom me Duty počeo ganjati ![]() Mogu dati barmenu 40k RU da izgladi to ali baš i nisam voljan baciti 40k ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 16.10.2011. u 21:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
damn, vjerojatno je nekakav bug :/ svakako, hvala na odgovoru. EDIT: e jbg, loada poziciju opet i voila - vrata surađuju! ![]()
iconography fucks with me...you look great in bloodstains... Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 17.10.2011. u 02:31. Razlog: otvorio vrata :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ici cu redom kojim su izasli, jedino jos samo, dali ima neki fan site za modove? Znam za moddb, ali ako ima fan site, tamo vjerojatno ima vise materijala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
>>klik<< Na moddb češ naći sve što ti treba. Pogotovo svaki ovaj pošteni overhaul mod koji mjenja cijelu igru. A ništa drugo osim takvog velikog i kompletnog moda ti ne treba (SMRTER, Lost Alpha, Complete mod, Reloaded mod...)
![]() |
![]() |
#1085 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
SuperPackMod je super i oružja su fenomenalna glede izbora ali snajperi su malo lošiji glede gađanja(trebalo bi biti malo drugačije, ali i to daje neku čar igri) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | |
|
Citiraj:
Sam autor SUperModPacka kaže da su u igri mogući crashovi i ja sam ih imao u više navrata, pogotovo u Yantaru. Ali treba nastaviti igrati unatoč crahhevima, samo malo promjeniš put (ostaneš naravno u istom području (Yantar, Dark Valley, Agroprom...) di ti se dogodio crash i kasnije se vratiš ako baš tu moraš nešto obaviti ![]() Što se tiće snajpera - da. Inače sam igru tak uvijek igrao - ono u početku sa svime što nađeš, kasnije kad se počne nalaziti više snajper ammoa uzmem kakav SVD i optiku i opletem iz daljine ali ovdje je jednostavno taj sway pregoroman. Koda pucam sa broda koji je uletio u uragan Katrina
![]() |
![]() |
#1087 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanje za Complete 2009 mod - može li se nekako dodati blowout mod, a da se nešto u igri ne poremeti (polja mrtvih NPC-ova i sl.)? edit: Ah, ne znam što bih rekao. Previše hvalite Complete mod ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 18.10.2011. u 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne da hvalimo, nego ga preppručujemo početnicima. A i evo ti ovaj hammerov mod. Ja popizdim kad mi se igra nonstop ruši. Takve modove izbjegavam, kao i što sam sigerousa morao izbjeći jer me uništavao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
49%winner
|
Točno, za početnike je odličan, krivo sam shvatio komentare i očekivao previše. Ovo što sam prešao (do Garbagea) je bio stabilan, nije bilo krešanja. Također, ako budeš imao vremena probaj Oblivion. Također nisam imao krešanja, igram verziju 2.1. A sad me ispričajte, odoh u NPP ![]()
![]() |
![]() |
#1090 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() budem onda taj Oblivion mod probao. reci mi samo, na kojoj verziji igre je rađen. 1.00004, 5 ili 6? Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
49%winner
|
Stvarno ne znam, davno sam krenuo sa SoC-om. Meni je gore 1.00006 patch... Jedini bed je (a vidim da Complete mod to ima sređeno) scope u wide rezolucijama - jajasti su. Ali možeš to gledati i s pozitivne strane - scope je širi ![]()
![]() |
![]() |
#1092 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() bitno je da se taj mod ne ruši i da ne zapinje na lokacijama tipa ovaj primjer gore kad kolega nije mogao proći kroz vrata, a imao je ključ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Premium
|
evo opet jedno pitanje ![]() ![]() inače igra je zbilja opak komad softvera, totalni free time consumer, ne sjećam se kad sam zadnji put nešto igra sa ovoliko zadovoljstva...creepy atmosfera i 'vanjskih' i 'unutrašnjih' lokacija, izvrsna proporcionalnost wanderer/akcijskih dijelova, 'gospodarenje' municijom i opremom, ma izvanredno! kad završim regularnu kampanju, malo ću pronjuškat topic za neki mod odigrat.
![]() |
#1094 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 | ||
|
Citiraj:
Neki 30, neki 50, neki 70, 80 kg a neki i neograničeno, te sa neograničenim nevolim. Inače, koliko mi je poznato, može se nosivost promjeniti i bez moda, samo treba izmjeniti neki file u notepadu. EVo našao sam: >>klik<< Također i Exoskeleton suit povečava nosivost. Citiraj:
O da ![]()
![]() |
![]() |
#1096 |
Premium
|
puno hvala momci ![]() obećavam da neću postavit preko 60 ![]() ![]() također se slažem da je unlimited bezveze, baš ono ne ide uz ovakvu igru...npr. pred završni obračun u doom3 kad se pokupi sve ono naoružanje/municija s poda, onaj marinac ima jedno 300 kila. ![]()
![]() |
#1097 |
Premium
|
Nabavio i instalirao stalkera (soc) i complete mod, mogu rec samo jedno, OMG, nisam nista jos napravio, nikoga ubio, al igra mi djeluje uber obecavajuce, atmosfera je totalno kewl, jedino mi nije jasno ovo level save i save, koja je razlika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
49%winner
|
Pitanje za vas koji ste bili u sarkofagu: Nisam kuhao nikakve artefakte protiv psi ometanja (možda sam trebao). Imam samo onaj psi helmet. Odmah pri ulasku u sarkofag kreću psi smetnje, muti se pogled itd itd... nakon parsto metara, te smetnje me dođu glave. Radim li nešto krivo, moram li biti brži u prolasku kroz te tunele ili je to jednostavno tako? Edit: aha, može biti da je bio neki bug. Sada sam dogurao malo dalje... U automatski generiranom imenu i timestampu tako da se lakše snalaziš među sejvovima. Afaik.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 19.10.2011. u 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Premium
|
Tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Premium
|
da se pohvalim ![]() ![]() sam dolazak do bunkera kroz red forest je valjda najdužih 500-600 m u mojoj igračkoj karijeri, al površina bunkera prije silaska do BS je nevjerojatno epic, zvukovi/glazba u pozadini je jednako impresivna ko i rad artemieva za film stalker, ma nešto predobro... nakon incidenta s vratima u labu, igra radi odlično, nema krešanja ni ikakvih drugih problema (1.0005 patch, inače), kuc u drvo da tako i ostane ![]()
![]() |
#1101 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
savjet dana za posjetitelje Pripyata koji prvi puta dolaze tamo: - pazi se monolithovaca u drugom dijelu grada (kad pobiješ sve pripadnike JNA) koji sa nebodera gađaju Gauss gunom. što je Gauss gun pitaš? čut ćeš ![]() uglavnom, ako te pogodi kako se spada, prdno si na rosu. neš stić ni zavoj odmotat iz folije, a kamoli se zaliječiti. čekiraj nebodere i krovove istih. po mogućnosti, ne ulaziti u Pripyat bez SVD Dragunov snipera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma kakav SVD, da se sve to rijesit racunanjem balistike na Vintaru ![]() Uglavnom Pripyat je dosta zanimljiv sto se sore tice (naravno i besplatne puske poslje iste)
![]() |
#1103 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() gle, ja više ni ne koristim optiku nego sa iron sightom roštiljam sve ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1105 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Za blisku borku koristim SPAS-12 sačmaricu i to je to. Citiraj:
Da, slabo ima municije za njega. Barmen nekad ima, ali je skup i ima malo. Ponekad zna toga biti u Freedom bazi, ali za to se onda moraš zaratiti sa njima, što nikako ne preporučujem. Uglavnom, trebao si skupljati municiju za njega. Za Pripyat i NPP bi ti bilo dosta kakvih 20-30 metaka. Na ulazu u NPP imaš par monolithovaca sa SVD-ovima. kad ih ubiješ, pokupi im metke. kako? tako da uzmeš pušku, napraviš UNLOAD i baciš pušku ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1107 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#1109 |
Antimićanin
|
Potaknut raspravama ovdje, ponovno sam (paralelno uz Clear Sky) počeo igrati SoC, ali sa L.U.R.K. modom. poprilično je igra teža. oružja imaju popriličan sway i naravno, kako treba i biti, sa rafalom teško možeš išta. ali ima jako puno oružja raznovrsnog, tipa Mosin-Nagant (Tanđara ![]() ima i veliki izbor novih mutanata, tj. mutanata koji nisu u orginalu iz SoC-a, tipa Bureri ili Chimere. Nisam došao daleko, tek sam obavio Dark Valley i onu fabriku gdje je podzemni laboratorij. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Premium
|
ja sam se izgleda zakopao do grla ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|