Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.10.2011., 15:50   #271
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
bi ta igra radila na budget dual-coreu i ati 5770 s patchevima i najnovijim driverima?
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2011., 16:33   #272
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
bi ta igra radila na budget dual-coreu i ati 5770 s patchevima i najnovijim driverima?
bude! bez problema!
  Reply With Quote
Staro 14.10.2011., 20:09   #273
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
instalirao update,sad sve radi kao podmazano.
po meni odlican FPS,puno pucanja,svih vrsta kriplova koji napadaju sa svih strana,malo voznje i utrkivanja i to je to....radnja u ovakvim igrama nije na prvom mjestu pa ko to ocekuje ostat ce razocaran....
locks je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2011., 23:55   #274
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Završena igra na nightmare težini i sad mogu prolivat žuć u galonima.

Žalosno je da ovakav poluproizvod dobije visoke ocjene, jer tek nakon patcha/najnovijih drivera specijalno dorađenih zbog ove igre ( i BF3)/dodavanja linijskog koda, ovo postaje igrivo.

I pored svega:
1. redovito se sruši prilikom učitavanja mapa
2. save file se povremeno syebe
3. linearnost = ograničeno kretanje (bilo da se vrata zatvore iza vas ili je baš na tom dijelu nekakv objekt od 50cm kojeg naravno ne možete preskočiti)
4. pojedini objekti modelirani uz instrukcije moje babe
5. framedrop ponekad ubija želju za igranjem (a kao ono lockano je cilo vrime na 60FPS)
6. AI skriptiran do yaya
7. kratko (pogotovo ako samo odrađujete main quest)
8. epski klišej od priče
9. prelagano....

Onih par svijetlih trenutaka su dobra atmosfera, nekoliko ok mapa, širok asortiman opreme i kreiranje itema - to je sve čega se mogu sitit pozitivnoga.

Ocjena 2.5/5
Odigrajte ali ne kupujte

PS Može reć ko šta oće ali Borderlands je za ovu igru remek djelo (Fallout 3 mi nema smisla uspoređivat s njima jer je to vanserijski evergreen )

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2011., 12:56   #275
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Recimo ja tocke 1,2 i 5 nikad dozivio, a imam fala bogu utucenih nekih12h igranja...ocito je d kompa do kompa.
Staro 15.10.2011., 14:01   #276
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Recimo ja tocke 1,2 i 5 nikad dozivio, a imam fala bogu utucenih nekih12h igranja...ocito je d kompa do kompa.
Isti slucaj i kod mene. Nikakvih problema sa tehnickom izvedbom igre. Sa ostalim tockama se slazem.
Rain Man je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2011., 17:12   #277
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo ja imam ati grafu i nemam problema... Ali nisam igrao igru dok nisu izasli patchevi i driveri... jer sam skuzio da bez toga ne radi kako treba... Nazalost danas su sve igre poluproizvodi koji traju do 10-etak sati... di su igre koje su znale trajat do 20-50sati....
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2011., 17:40   #278
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
evo ja sam preso nesto vise od pola, cak mislim da sam blizu kraja..

koja je ovo šteta od igre. ima toliki potencijal da to nije normalno.. ful je igriva, engine je odlican, oružja su fora.. samo da nema ovih usranih buggija i da igra nije takav presocijalan "sandbox".. bila bi toliko predivno odlicna da je "linearnija", da se ne vozikas sa mjesta na mjesto ko debil, nego fino mjenjas razlicite apokalipticne lokacije i uživas..
osim toga, mislim da su trebalo mrvicu pojacat ovaj rpg element kao i sam GUI koji je jedan od najgroznijih koji sam ikad vidio..

igra je preprepuna detalja i ovaj engine toliko dobro odradjuje lightning da to nisu istine. ne mislim u nekom "realisticnom" smislu nego onaj dizajnerski, artisticki. svaka lokacija ima drukcije ambijentalno svijetlo koje se tako predivno pretapa iz jednog u drugo, ovisno o lokaciji.. da su napravili ovo na temelju jednog quakea2 i jos svako malo ubacili neke NPCe, gradove, shopove - to bi bio svjetski masterpis..

i jednu stvar nikako necu shvatit. kako, ali kako je to moguce da je igra razradjena toliko sto se tice weapona, a da nema multiplayera?!?!?! u id-ovoj igri da nema mp-a?! to jos nevjerujem.

uglavnom mislim da su (bar po mom gustu) napravili ovo sto sam napisao gore da bi to bilo remek djelo.
Danko86 je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2011., 19:41   #279
ivan77
Guest

ja rijetko koji SP prelazim dvaput. Zadnje valjda dvaputa odigrao GTA:VICE CITY. I sad sam RAGE s jednakim guštom. Jednostavno , ima "ono nešto".
  Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 12:45   #280
Firecracker
Premium
Moj komp

Firecracker's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Tek sam probao igru, nakon 10min, FPS mi ide na živce u igri, kako se krecem tako FPS dropa do 40tak, kad stanem FPS se digne na 60. Jaaaako jaaaako iritira, probat cu sa novim beta driverima za AMD pa cu vidit oce li se sta poboljsati.

Podrzanost misa je katastrofalna, imam G5 i u izborniku kad drzim misa na 600dpi jedva se mice, zapravo osjecam kasnjenje i nepreciznost, dok kod samog igranja je koliko toliko OK, ali nisam bas zadovoljan.
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 14:10   #281
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo ja zavrsio nakon nekih 16h, uzivao po malo da vidim svaku mrvu igre, odigrao sve sewer misije, sve sajd misije, sve fildgolove, sve jumpove samo nemam sve karte.
Uglavnom meni igra odlicna!
Staro 16.10.2011., 15:42   #282
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Windows 7 64, grafa i proc iz siga, 3 gige meme-sve ide glatko.

Igra je takva kakva je, klasika kakvu sam otprilike i očekivao od Krmka...ne kužim baš ta silna flejmanja i prevelika očekivanja nekih forumaša-čisto ok igra za ubit vrijeme

Ili neki nisu igrali Doom i Quake ili očekuju da svaka igra opravda njihova očekivanja vs para ulupanih u novi hardware?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 15:50   #283
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
doky je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 15:56   #284
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Great news for PC gamers as John Carmack has stated that the upcoming patch of RAGE will resolve all texture bluriness. As he tweeted, the new update for RAGE will include a bicubic-upsample plus a detail texture option that will eventually help alleviate the blurry textures in Rage.
Staro 16.10.2011., 17:02   #285
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

evo ako ikad shvatim vas koji wajnate zbog tekstura ubij me. toliko nevazna stvar da se nema s cime mjerit kolko je nevazna.
Staro 16.10.2011., 17:39   #286
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
evo ako ikad shvatim vas koji wajnate zbog tekstura ubij me. toliko nevazna stvar da se nema s cime mjerit kolko je nevazna.
Pa onda uzivaj u ovome kaj si dobio i ne trudi se bavit sa necim sto ni ne mozes skuzit.

I slazem se da je Borderlands apsuluno remek djelo nasparam ove igre iako ce neki reci da je ovo FPS a ono FPS sa elemetnima RPGa i sl. price..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 19:36   #287
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

daj molim te ajde mi reci da nije imbecilno se priblizavat zidovima i trazit teksturu najmanje rezolucije? :-)
Staro 16.10.2011., 22:28   #288
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
daj molim te ajde mi reci da nije imbecilno se priblizavat zidovima i trazit teksturu najmanje rezolucije? :-)
aha, a nije imbecilno raditi na igri 6g, izbacivati hrpetinu developer filmica i intervjua na kojima je fokus ugl na grafici i programerskom geniju carmacka i njegovih megatextura da bi na kraju konacan proizvod graficki zaostajao za npr COD serijalom..

niti se igrac mora priblizavati zidovima da se primjeti da su texture niske rezolucije (a nekad nemas ni izbora ne primjetiti ih kad si u uskim hodnicama)..

i dalje mislim da carmack ne bi trebao voditi vlastiti studio nego samo biti u ulozi lead programera, ne i lead designera/directora
nek on pise engine, a drugi nek se zabavljaju sa smjerom u kojem bi igra trebala ici
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 22:36   #289
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

ne kažem da nije al ima ta igra puno vecih propusta, uzimajuci u obzir da je radjena 6 godina od pišljivih tekstura. igra je prenatrpana detaljima. da se jos dalo malo u nju bila bi masterpis.
Staro 16.10.2011., 23:10   #290
Mad_Duke
Guest

Ovo za teksture koje nisu lijepe kada se skroz približiš zidu je gospon Carmack lijepo rekao da će biti "ružne" jer im je poanta napraviti brzi i dinamičan FPS, a ne onaj di ćeš ići buljiti u svaki zid izbliza te zbog toga imati igru koja radi par puta sporije.

Onak, koliko moraš biti glup da nakon takvog intervjua koji ješ ohoho davno došao imaš očekivanja da ćeš vidjeti neš najlijepše ikad u PC svijetu. Ako ovo nije definicija neralnih očekivanja, onda ne znam kaj je!

Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
aha, a nije imbecilno raditi na igri 6g, izbacivati hrpetinu developer filmica i intervjua na kojima je fokus ugl na grafici i programerskom geniju carmacka i njegovih megatextura da bi na kraju konacan proizvod graficki zaostajao za npr COD serijalom..
Igra za quality/performance jede CoD i sve ostale FPSe za doručak! Fokus nije bio na najboljoj "grafici" nego na cijelom procesu rada na igri. Točno se znalo što će biti od id Tech 5 enginea, a što se može očekivati od prave koke id Tech 6. Doom 4 koji se sprema će će raditi opet kako bi na prosječnom novom kompu radio u 60 fpsa, dok će za konzole ipak spustiti na 30 fpsa.

Anyway, s obzirom koliko je Rage zabavan FPS, Doom 4 će biti još više jer će biti više u stilu Dooma 2, nego Dooma 3.

Citiraj:
i dalje mislim da carmack ne bi trebao voditi vlastiti studio nego samo biti u ulozi lead programera, ne i lead designera/directora
nek on pise engine, a drugi nek se zabavljaju sa smjerom u kojem bi igra trebala ici
Nemaš pojma o čem pričaš
Govoriš o jednom od najboljih programera u industriji i još k tome čovjeka koji konačno ima zbog zenimaxa više vremena za programiranje jer se ne mora baviti vođenjem studija i birokracijom kao nekad. Također mu se ne da više zajeb***i sa licensingom enginea kao što je to bio slučaj u prošlosti pa ni tu nema više bacanja vremena.
  Reply With Quote
Staro 17.10.2011., 13:11   #291
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ovo za teksture koje nisu lijepe kada se skroz približiš zidu je gospon Carmack lijepo rekao da će biti "ružne" jer im je poanta napraviti brzi i dinamičan FPS, a ne onaj di ćeš ići buljiti u svaki zid izbliza te zbog toga imati igru koja radi par puta sporije.
zvucis kao da si unajmljen od strane id-a da prodajes maglu..

poanta im je bila napraviti brzi i dinamicni FPS? ideees.

Citiraj:
Onak, koliko moraš biti glup da nakon takvog intervjua koji ješ ohoho davno došao imaš očekivanja da ćeš vidjeti neš najlijepše ikad u PC svijetu. Ako ovo nije definicija neralnih očekivanja, onda ne znam kaj je!
nitko nije ocekivao crysis 3, ali ljudi su ocekivali da ce igra biti dovoljno ispolirana da se carmack ne mora nakon izdavanje igre ispricavati i izbacivati patcheve od 1gb (g-i-g-a-b-a-y-t-a) i razmisljati da li da izbaci high definition texture packove od 150!gb

Citiraj:
Igra za quality/performance jede CoD i sve ostale FPSe za doručak!
mislim da resistance 3, crysis 2, killzone 3, metro 2033, bioshock 2, bad company 2, aliens vs predator ipak nude bolji omjer qualitya i performancea (naravno iskljucujuci exkluzive)

Citiraj:
Fokus nije bio na najboljoj "grafici" nego na cijelom procesu rada na igri.
i jos malo prodavanja magle..

da, ostali timovi se fokusiraju na grafiku a ne ne cijeli proces izrade igre, zato se danasnje igre bore za prevlast sa 3d markom..

Citiraj:
Točno se znalo što će biti od id Tech 5 enginea, a što se može očekivati od prave koke id Tech 6. Doom 4 koji se sprema će će raditi opet kako bi na prosječnom novom kompu radio u 60 fpsa, dok će za konzole ipak spustiti na 30 fpsa.
doom 4 se radi na rage engineu, tj id tech 5, a ne 6.

Citiraj:
Anyway, s obzirom koliko je Rage zabavan FPS, Doom 4 će biti još više jer će biti više u stilu Dooma 2, nego Dooma 3.
rage je zabavan FPS? rage je solidan FPS.

i ako doom 4 bude u stilu dooma 2 onda ce to biti jedan veliki flop od igre posto danas takav stile igre nema prodju.

Citiraj:
Nemaš pojma o čem pričaš
Govoriš o jednom od najboljih programera u industriji i još k tome čovjeka koji konačno ima zbog zenimaxa više vremena za programiranje jer se ne mora baviti vođenjem studija i birokracijom kao nekad. Također mu se ne da više zajeb***i sa licensingom enginea kao što je to bio slučaj u prošlosti pa ni tu nema više bacanja vremena.
on mozda vise ne vodi studio u smislu da bira zaposlenike, bavi se financijama i ostalom birokracijom, ali vodi studio u smislu da se njega pita u kojem smjeru ce ici igra i njegova rijec je zadnja.

svi su mu zaposlenici govorili da je bolje da igra ide u 30 fpsa na konzolama, no on je odlucio da ide u 60 naustrb grafike i dodatnih elemenata koji utjecu na igrivost a povezani su sa engineom (npr dizajn levela, tj njihova velicina i koliko elemenata mogu nagurati u njih).

carmack odlucuje koje ce se igre raditi i kako. ja sam rekao da bi bilo bolje kad bi netko drugi to radio umjesto programera.
nisam ja osporavao njegov programerski genij, vec sposobnost da vodi studio i odlucuje u kojem smjeru ide igra.

no posto zvucis kao nerazumni nuthugger i jos prije nego sto je igra uopce izasla i sto si ju odigrao si ju branio kao sedmo svjetsko cudo (stovise ignorirao filmice koje si ljudi uploadali a u kojima se prikazuju svi problemi sa loadanjem low quality textura), mislim da nema smisla ici u daljne rasprave s tobom.

Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 17.10.2011. u 13:17.
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2011., 13:35   #292
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
poanta im je bila napraviti brzi i dinamicni FPS? ideees.
Yep, a to nije 90% FPS-a danas koji su zbog svojih "stilova" bespotrebno zakomplicirani što umanjuje doživljaj old skul napucavanja. Stvar ukusa!
Citiraj:
nitko nije ocekivao crysis 3, ali ljudi su ocekivali da ce igra biti dovoljno ispolirana da se carmack ne mora nakon izdavanje igre ispricavati i izbacivati patcheve od 1gb (g-i-g-a-b-a-y-t-a) i razmisljati da li da izbaci high definition texture packove od 150!gb
Veličina patcha je tak irelevantna. Sa 8 megabita vezom skineš patch za 20 minuta.
Citiraj:
da, ostali timovi se fokusiraju na grafiku a ne ne cijeli proces izrade igre, zato se danasnje igre bore za prevlast sa 3d markom..
Govorilo se o intervjuima i fokusu istih.

Citiraj:
doom 4 se radi na rage engineu, tj id tech 5, a ne 6.
Da, i?
Citiraj:
rage je zabavan FPS? rage je solidan FPS.

i ako doom 4 bude u stilu dooma 2 onda ce to biti jedan veliki flop od igre posto danas takav stile igre nema prodju.
Onda učini uslugu svima sada kada znaš što imaš za očekivati od igre pa nemoj onda dolaziti držati prodike na topic zato jer si ne znaš očekivanja staviti sukladno dobivenim informacijama. Doom 4 su rekli da će se fokusirati na gameplay u stilu Dooma 2, a ne trojke sa horror atmosferom u prvom planu. Ako uvedu coop play igra će biti garantirani hit jer takvih igara nema, fali. I zato jer to id radi, a oni uvijek naprave odličan u svom stilu posao koji ako ti se ne sviđa, ne moraš kupiti.

Ovo o Carmacku i studiju nema smisla komentiati. Pročitaj ako te zanima, educiraj se o temi. U najgorem slučaju imaš ovo
http://en.wikipedia.org/wiki/Masters_of_Doom
Odlično štivo!

Tvoje rantanje je kao da ledo najavi da će izdati novi sladoled od borovnice, a ti onda dođeš na forum i žališ se zašto nije od čokolade jer si ti to očekivao! Igra je ispunila sva očekivanja. Od SP-a do MP-a.
Ili bi ljudi i na MP polju jedan veliki reinventing the wheel umjesto da igraju quake live :P
  Reply With Quote
Staro 17.10.2011., 13:43   #293
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Krmak
Our first test of a higher res page file didn’t help much, because most source textures didn’t actually have any more detail

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 17.10.2011., 13:58   #294
Mad_Duke
Guest

Vidiš, to me zanima otkuda je "procurila" ta vijest o nekakvom high res 150 giga patchu kada je Carmack rekao da bi eventualno pustio koji level ili dva čisto kao "benchmark" da pokažu do kuda ide ovaj engine. A i to je rekao da ovisi o više faktora dal će se dogoditi. Glavni je bio to što se cijeli tim seli na rad na Doomu 4 pa ne zna vremenski koliko će to biti moguće ostvariti!
  Reply With Quote
Staro 17.10.2011., 14:04   #295
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Vidiš, to me zanima otkuda je "procurila" ta vijest o nekakvom high res 150 giga patchu kada je Carmack rekao da bi eventualno pustio koji level ili dva čisto kao "benchmark" da pokažu do kuda ide ovaj engine. A i to je rekao da ovisi o više faktora dal će se dogoditi. Glavni je bio to što se cijeli tim seli na rad na Doomu 4 pa ne zna vremenski koliko će to biti moguće ostvariti!

Brijem da je to baš Krmak izjavil (tih 150 gigi)

Ruku na srce-u igri jesu low-res texture i nema prevelike pomoći bez da napišu nove, pa treba sredit i modele pa...vjerovali vi ili ne čak se i za DOOM3 i dan danas pišu modovi i rade ultra-high texture, modeli...Rage je meni osobno čist ok ali je fakat bijedno da 2011-e moramo gledat low-res

Staro 17.10.2011., 14:10   #296
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Mislim da se pojedini ipak malo previše napinju oko igre.
Što je da je, očekivao sam dulju, zanimljiviju i ponešto grafički potkovaniju igru od onoga što sam dobio. Vidio sam jedan dobar post u ovoj temi pa ću biti dovoljno slobodan ponoviti ga. Igra je ok za utrošiti vrijeme ali ne i za kupiti..
Staro 17.10.2011., 15:21   #297
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Igra je grafički meh, pogotovo što se optimizacije tiče (ako nešto kupiš očekuje se da radi "out of the box" nastranu moje skidanje custom drivera i config fileova)

no grafičke zamjerke nastranu, jedina moja zamjerka je da je prelagano, na nightmare me uspjeli ubit 2x (jednom boss zgromio) i to je sa činjenicom da mi lagga dosta igra
Staro 17.10.2011., 16:17   #298
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
..Odigrajte ali ne kupujte..
Citiraj:
Autor housel Pregled postova
Mislim da se pojedini ipak malo previše napinju oko igre.
Što je da je, očekivao sam dulju, zanimljiviju i ponešto grafički potkovaniju igru od onoga što sam dobio. Vidio sam jedan dobar post u ovoj temi pa ću biti dovoljno slobodan ponoviti ga. Igra je ok za utrošiti vrijeme ali ne i za kupiti..
Hvala

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2011., 19:26   #299
ivan77
Guest

10 strana i na svakoj strani "o teksturama" , bojim se i pomislit što će biti kad izađe Skyrim nešto u ovome stilu: ("to je čisti Fallout 3 s mačevima!!! Približio sam se drvetu i nije se vidjela sjena od lista i mahovina nije bila na sjeveru! BIG EPIC FAIL!!!")
  Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 11:31   #300
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
10 strana i na svakoj strani "o teksturama" , bojim se i pomislit što će biti kad izađe Skyrim nešto u ovome stilu: ("to je čisti Fallout 3 s mačevima!!! Približio sam se drvetu i nije se vidjela sjena od lista i mahovina nije bila na sjeveru! BIG EPIC FAIL!!!")
Mislim da je ovdje ID zeznuo stvar, Bethesda Game Studio ce to odraditi puno bolje za Skyrim, a i koriste drugi engine za igru.

A sad kad si vec spomenuo, bio sam tako razocaran sa Rageom i zbog njega sam instalirao Fallout: New Vegas gdje sam prije stao negdje na pola puta i sad ga prelazim i uživam u igri već danima, a još imam i 4 DLC-a za ubacit i njih preći.
thesekiman je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na