|
![]() |
#14491 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Kada se onda zutra najdemo Sile? U 7 kod HNBa? ![]() Standard 10 tunel? pol 10 HNB? EDIT: Zaboravio rec da ce mozda ic jos jedan decec samnom ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 14.10.2011. u 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14492 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14494 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja reko ne u zoru a ovaj meni kaže u 10 ![]() Destro bum ti ga ja opro poslije vožnje posebnom lužnatom otopinom koja sadržava razne plemenite soli i još je na topla nekih 36 stupnjeva ![]() A di su Lolek i Bolek, Mic&Murina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14495 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() A treba doc doma po danu, a ne da nas GSS trazi po sumi navecer. Vidimo se onda u pola 10 kod HNBa. Dobro se obucite da se ne smrznete ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14496 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14497 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Za sutra imam neki načelni dogovor sa jednom ekipicom iz Splita, koji dolaze isprobati blato ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14499 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja kroz 3h idem doma za Vz, tak da :S A za nedjelju cemo jos da vidimo, posto sam obecan na neki rucak kod curinih, kewl, pa ak cu moc eskivirat, svakako will do ![]() Uzivajte sutra i rado me se setite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14500 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14501 |
Registered User
|
Sjećam ih se, ona ekipa s Narko ovaj Norco bajkovima? ![]() prcam. Nego ajte do tunela u 10 pa u čoporu gore. Max, preporučio mi je ZliZlayo da se s Kamenih Svata spustimo u Bistru na najbolju picu u regiji, picerija Plima, vidio sam da je i Žderonje hvale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14503 |
Premium
|
Mislim da je ta ekipa na Grmi bila specijalna ![]() Ovo je miješano, nejako društvo kojima je Sljeme prevelik zalogaj, tako da ću ih najvjerojatnije odvući na Dotrščinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#14504 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() svasta se mozemo dogovorit, al mislim da necemo imati vremena otic do tamo i vrnut se po danu doma, a bome mi se ne vozi po mraku po cesti. A ruta je vec napravljena od kamenih pa na ponikve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14505 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
plima ima i moju preporuku, odlična pičica, i nisu male ko u gradu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14506 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
nisam siguran jer idem sutra s vama.danas idem za promjenu u disko i neznam kak ce to zavrsit..do kolko cete bit u lugarnici?jer vjerovatno necu doc u 10 kod tunela.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14507 | |
Registered User
|
Citiraj:
Daniele crni sine, kakav mrtvi disko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14508 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14509 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
hahaha..di nades to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14512 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma onaj zadnji put kad sam bio na Sljemenu strgao sam nosac za lampu kad sam se razbio. Frajercina ju nisam htio skidat pa mi se obilo o glavu. Ajd ako ti nije problem dofuraj mi sutra nosac, pa ti ga vratim il ti dam novi kad mi stigne, svejedno. Btw, vidimo se u 8h na onom parkingu kod Bikce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14514 |
Registered User
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori i ostalo. Šetači, dosta bi bilo ![]() Imam jednu Ledicu ali sam baš strgo nosač, koji je naravno od plastike, morat ću to poslikat pa ako neko ima ideju, će mi reć di da kupim. http://www.bicikl.biz/adminmax/image...20za%20web.jpg tipa nosač ko na ovoj ledici leve, bum posliko. Nije lampa niš posebno, ali za na volan je bila ok... Šteta da 200kn propadne zbog plastičnog pimpeka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14520 |
Registered User
|
Ja se vozim na najjače. Šteta lampe jer je ujedno i punjač baterija, ima 1w diodu i baca ful daleko na ravno, i da nabavim ok lampu za na bulju bio bi to betlehem. edit: evo ovakav nosač ko na donjoj lampi, ima neko ideju http://www.bicikl.biz/adminmax/image...d%20lights.jpg meni je pukao jedan plastični rail po kojem ona sklizne na mjesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|