|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Ne treba posebna zvučna... Ali svakako dosta dobiješ s njom. Samo spojiš priloženi 3.5mm-2RCA kabel u zeleni izlaz na integriranoj, kao i obične kompjuterske zvučnike. Evo ima na tržnici Xonar Essence za 1000kn. Iskreno, iz iskustva, radije bih imao takvu zvučnu na šroteks zvučnicima od 50kn nego zvučnike od 1000kn na integriranoj. It always starts with a source ![]() Evo taman iz zafrkancije za test spojio sa šroteks zvučničkim kabelima od 2kn/m. Nije to to, fali mi nešto... Preporučam izradu DIY zvučničkih žica od LAN kabela, ogromna razlika. http://www.tnt-audio.com/clinica/triple_t_e.html Možda Scythe nije za svakoga... Zahtijeva laganje u popratne stvari da zbilja prodiše. I nikad neće imati udarac kao neki sustav sa subwooferom. Ali toliko je ugodniji za slušanje od svega sličnog što sam dosad probao za komp da za mene nema nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Gledam si kupiti 2.1 zvucnike (Z2300 recimo) pa me zanima da li mi je pametnije za te novce uzeti neke aktivne monitore? Sve bi išlo na njih - filmovi, igre i glazba tako da bi zbog prvog dvoje htio jaci basek. Zvucnici bi isli na stol, nikakvi pasivni + stereo pojacalo ili receiver ne dolaze u obzir. Dakle koliko basa monitori mogu dati? Imam 0 iskustva s njima pa.. Spojeni bi bili na X-Fi Music.
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |