|
![]() |
#571 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Siguran sam da nisi ni prismrdio toj utakmici tako da ne znaš o čemu govoriš. Onakvim ritmom se ide najmanje u polufinale Eura, a ne u jebene dodatne kvalifikacije ![]()
![]() |
![]() |
#572 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pa protiv Latvije nismo imali ozbiljniji udarac prema golu, osim prekida iz kojih su i zabili 2 komada. Nijedan konkretan udarac van 16 metara, osim par Modrićevih i Kranjčarovih pokušaja koji su završili daleko iznad gola, pa i u autu na suprotnoj strani. Sve se svodi na individualno petljanje ili prebacivanje na Srninu stranu koji srećom ima volje i energije cijelu utakmicu raditi ono što bi trebali svi igrači raditi. Onaj Ćorluka je toliko usporen da ga zovem 5 FPS. Sreća da je Perišić ušao pa su se stvari pokrenule i na drugoj strani. Sve se svodi na neuspješno kopiranje Barcelone i njihovo "ušetat ću se s loptom u gol" na način da petljam što više loptom oko šesnaesterca pa će netko dodati Messiju da zabije ili će Messi dodati nekome kroz obranu. Problem je što nit imamo Messija, nit tog nekog tko će dodati ili zabiti. Ovo protiv Latvije je izoliran slučaj dobre igre jer je gorilo pod petama. Sad će opet tipičan "lako ćemo" stav nakon što su ih svi mediji digli u nebo i nažalost, gotovo sam siguran da takvu igru neće ponoviti protiv nijedne reprezentacije u doigravanju.
![]() |
![]() |
#575 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
My bad, glavom je bio iz ubaca. Automatski to računam pod prekid, jer nije nogom napucan ![]() @Drug Brko - ne možeš uspoređivati te dvije utakmice zbog odnosa snaga. Slovenija i Srbija su podjednake reprezentacija dok Latvija nema što tražiti s nama, zatvorenih očiju bi ih trebali dobiti, a ne se onako mučiti.
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
hejz, prijenos je bio na sportdigital.tv, astra 19 istočno. i to izravan. na kojem si ti to ruskom kanalu gleda - pojma neman. čovik koji je osta iza crte nije sudjelova u nastavku akcije. o kakvom ti ritmu pričaš i koje polufinale eura? o činjenici možda da su francuzi od 20 do 45-te minute imali 88% loptu u posjedu? o tome da su dvaput prešli na francusku polovicu u drugom dijelu? il je to pisalo na ruskoj ćirilici pa nisi čita s razumjevanjem? ![]() frende moj, polufinale eura rezervirano je za 'elitne postrojbe' tipa njemačke, španjolske ili nizozemske. kakvi j***** bosanci, ne budi dite...
![]() |
#578 |
Premium
|
Frende, nismo očito istu tekmu gledali.. Pogledao sam statistiku na poluvremenu i da te sad ne lažem Bosna je imala posjed 51% ili 57%, tako da ne znam o čemu ti pričaš ![]() Isto tako je Francuska jedan jedini šut uputila u tom istom poluvremenu. Ne znam, ti si prvi ritam spomenuo, a ja sam se samo nadovezao. Ako je ijedna od ovih 8 reprezentacija što su u baražu zaslužila prolazak onda je to Bosna. A sad ovako ![]() Prije prve utakmice(one u Sarajevu) Platini je prijetio sa suspenzijom i očito je bilo da cigani moraju pobijediti. Ono sinoć je bilo nešto što se do tada vidjelo samo jednom(Fra - Hrv 98'), jadnici nisu znali gdje su i šta su. Šta je bilo na poluvremenu ne znam, ali je Platini nešto poduzeo jer se ne može perfektno i ravnopravno suđenje odjednom pretvoriti u ono prljavo, "kad vas ne mogu oni ja ću vas pobijediti" suđenje. Ne radi se tu samo o penalu, nego o mnogobrojnim faulovima koji nisu postojali. Cigan padne metar od Spahića i sve to kraj pomoćnog suca koji NE maše zastavicom, a sudac svira faul za njih i Spahiću daje žuti karton. Da ne kažem koliko puta nije pustio prednost kad je Bosna napadala zbog nekih sitnih faulova... Startovi na stajne noge nisu bili kažnjeni ![]() No, gospodin Sušić je dobro rekao "Više volim što ćemo na EP proći u baražu nego na ovakav način kako Francuzi već druge kvalifikacije prolaze". Nadam se da će sutra ždrijeb biti u redu i da će pravda biti zadovoljena ![]()
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
O majko mila koliko gluposti si nasrvljao. Bosna ako zasluzuje proci, kao i hrvatska, morat ce proci dokvalifikacije. Da valja bili bi prvi
![]() |
#580 |
Premium
|
zna sam da ćeš se zalipit za menezovo simuliranje faula (koje je za žuti karton, i to njemu, a ne bosancu, agree). al ja osim toga ne vidjeh drugih previda koji su izravno utjecali na štetu bosanaca. podatak o francuskom posjedu od 88% si mora vidit, jer je bia istaknut pred kraj poluvremena. (odnosi se na period koji sam napisa u gornjem postu, jel ![]() bosanci su prilično fizički pali u nastavku utakmice, da mi je znat na osnovu čega bosanski selektor temelji optimizam o sigurnom prolasku na euro.
![]() |
#581 | |
Premium
|
Citiraj:
U grupi s Francuskom ne možeš biti prvi. @flyer1 nisam taj podatak vidio, no ako je tako onda je očito Bosna imala u prvih 20 minuta posjed veći od 80%? ![]()
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
|
pa hebemu, gleda si ![]() u grupi s francuskom možeš bit prvi, ono s ircima se dogodilo u dodatnim. bosna zaslužuje proći drugu godinu zaredom? pokraj španjolske? O_o koliko se ja sjećam, u prošlim kvalifikacijama španjolci su im natrpali 5-6 komada na njihovom terenu...a ako se sjećaš dodatnih kvalifikacija, protiv portugala su izgledali ko astmatičari na terenu, na hrt su bili prijenosi, kiki i društvo održali su im lekciju iz modernog nogometa. da se razumijemo, nervira me ovaj 'regionalni mentalitet' u zemljama oko nas, tipa bosna, srbija etc....tipa, kad dobiju, onda su heroji i jedini zaslužni, a kad izgube onda su to urote koje počinju iz najviših krugova pa nadalje i svi su krivi osim njih, naravno...
![]() |
#583 | |
Premium
|
Ne pokraj Španjolske, ali se te godine Bosna praktički stvorila od nikud i iza sebe ostavila Tursku i ja mislim Belgiju što nije mala stvar. Jebiga, Portugal ih je kasnije nadigrao no svejedno su to više zaslužili od jedne Francuske ili recimo Hrvatske. U Španiji su pukli 1:0(!!!), a doma 5:2 ![]() Citiraj:
![]() A žalosno je što se svima protiv Francuza ovakve stvari događaju i događat će se dok je god Platinija..
![]() |
![]() |
#584 | |
Guest
|
Citiraj:
To je kao da Bilića kriviš za tekmu protiv Latvije, a igrači su ti koji su imali toliko prilika i toliko prilika zaje. Kaj bi ih on trebao u tih nekoliko dana koliko dobije za repku "učiti" te profesionalce koji igraju u većinom dobrim klubovima gađati? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
|
Evo odličnog videa, Fra - BiH http://rutube.ru/tracks/4900838.html...e&bmstart=1000 Btw Mujdža će propustiti baraž zbog onog faula Maloude ![]() E i još nešto, na koji je način Irska ispred Bosne? Vjerojatno im se hoće cigani odužiti za ono od prošle godine, pa su ih nagradili s 900 bodova pobjedama protiv Andore...
![]() |
#587 |
Premium
|
ahahaha turska ![]() ![]()
![]() |
#590 |
Premium
|
![]() |
#594 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja se ne slažem.. Prizeljkivao sam Turke, nemogu oni s nama.. Žao mi je Bosne, iako postoji mala šansa i za njih. Zao mi ie i Crne gore, jaka je ceska. Nemamo mi šta izdrzat u Turskoj, pa ne igramo s Brazilom.. Turci će tamo upravo igrat na nulu, jer znaju da šu puno lošiji od nas.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nek je Turska, bar bumo znali na čem smo. Il buju svi dobili pedalu zbog poraza ili bumo nabrijani išli na EURO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|