|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ACES ASPIRE 7750M
pozdrav kolegama! dakle,novi sam u svijetu laptopa i sve vezano za njih jer sam godinama bio vezan za stolno racunalo pa mi treba pomoc i koji koristan savjet.za 5500 kn sam kupio gore navedeni laptop s core i5 procesorom,17.3" led lcd,640 gb hdd,6gb dd3 memorije i grafickom amd hd 6650m od 1gb memorije e sad pitanja glase...da li se mogu nadogradjivati komponente laptopa tj.mijenjati ih?konkretno graficka ili proc nakon nekog vremena? koji program instalirati za owerclock graficke? instalirao sam igru witcher 2 i sasvim ugodno je vrtilo igru na high postavkama a danas ujutro nakon sto sam pokrenuo igru na istim postavkama igra se vrti na bijednih 7-9 fps,gotovo neigrivo..da li instalirati nove drivere i koje ili je nesto drugo problem sto je usporilo igru?ako imate slicnih iskustava,molio bi savjet tj.pomoc hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
sad sam skuzio..kad mi je ukljucen u struju digne framerate za 10-15 fps tako da igram u prosjeku na 20fps kod high postavki:-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma to ti je garant do graficke, dok je na bateriji ti koristi integriranu a kad je u struji koristi decidiranu. Malo pronjuskaj nac ces rjesenje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|