|
![]() |
#481 | ||
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
I kako ti znaš da nije Štimac za izbornika kad nikada nije dobio ni jednu priliku? Umjesto toga imamo debila Bilića koji si je uzeo za pravo biti godinama izbornik. Posebno me živcira kad se zovu konstantno jedno te isti ljudi kao u Dinamu, nemaš se šta više vraćat na mjesto trenera ako si već jednom dobio otkaz. Stranac je u Hajduku pa isto vidimo kako igraju, to nema nikakve veze jel stranac ili domaći. Citiraj:
Kažem, možda bi i on radio gluposti ali to nećemo znati sve dok se isti ljudi vrte na pozicijama. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Štimac mi je više za administraciju nego za trenera, moje osobno mišljenje. Ne sjećam se da je Bilić vodio ikoga osim Hajduk jedno pola godine, i to je sve. Ostalo je reprezentacija, što mladi što seniori. Kod nas nema trenera koji bi doveo reprezentaciju u prvih 15 reprezentacija svijeta po igri. Sto se tice stranaca, hajduka i slicno, gdje je Reja? Bas je on nikakav trener pogledaj Lazio prosle sezone |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Banned
|
Moj naglasak je samo na tome da treba više ljudi dobit priliku, može biti i stranac ako netko misli da je to pametnije. Ali evo, sad su opet neke glasine da će kranjčar biti novi izbornik >> http://www.index.hr/sport/clanak/grc...je/576155.aspx Čovjek je već bio 2 god. na klupi i opet će ga zvati, j. ih on. Ne mora biti da je istina ali me ne bi čudilo. Poslije njega će opet zvati Bilića i tako to ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#486 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet...-kukavica.html Znaci najvjerovatnije da bilic nece voditi repku kroz dodatne kvalifikacije..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nitko nije primijetio da otkad nema Prosinečkog u nestručnom stožeru, brod tone? Ne znam što imate protiv Ibaneza i Sammira, njih dvojica zajedno imaju više volje za igrom nego većina igrača koji su prošli kroz reprezentaciju od 2002 pa do danas. Dok je god netko od domaćih trener, nikakvog uspjeha neće biti. Treba netko željezne ruke, kod koga će biti reda, rada i discipline. Pročitajte si ovaj članak, pogotovo dio ispod: "Može li se to, po Vama, popraviti na pripremama od mjesec dana?"
![]() |
#489 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
LOL, kakav Ibanez covjek je trecerazredni poluproizvod argentinskog nogometa koji nema sta trazit na nekoj vrhunskoj razini, pogotov u defanzivnom smislu, postavljanje, uklizavanje i markiranje su mu ravni nuli. A to kaj on koji put probije bok i ima takav stil igre je rezultat sta je prosao Argentinsku skolu nogometa gdje je to normalno i gaji se takav stil igre, i to je vau u jadu i bijedi od HNL-a gdje igra profil igraca koje svi vec dobro znaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa i vrhunski vratari su puno puta nemoćni pa obrane i pokažu zašto toliko vrijede, dok se kod stipe taj film neće gledat. Samo se osvrni na zadnje dvije teže utakmice dinama, real i malmoa, branio je što stipe vrlo vjerojatno ne bi. Najlakše je reć da je bio nemoćan, ali i on igra i on može presudit, i on se može bar milimetar maknut kad lopta ide u gol...
![]() |
#492 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
|
Alby, mnogo si plitak, dam se kladit da si prvi slavio Eduarda kad je zabijao, a sad tu pričaš neke nacionalističke gluposti koje su istrunule zajedno sa bivšom državom... Činjenica je da imamo više nego odličan kadar ( jedina slaba točka nam je lijevi bek ), samo nemamo trenera koji će znati izvući maksimum iz toga, već imamo isprdke koji se predstavljaju trenerima a nit alata nit zanata
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Izgleda da će Cico na klupu. Što mislite o njemu kao izborniku? Meni on djeluje premlako, bez autoriteta te će se brzo dogoditi razdor u repki zbog forsiranja svog sina Nike... Mislim da će to biti još gore rješenje od ostanka Bilića.
![]() |
#495 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Cico, Ćiro i sve su to nagađanja, zbog ćega uopće vjeruješ tabloidima lol
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Realno, činjenica je da naši nisu zaboravili igrati, ali ja vidim da tu više nema ni žara ni motiva. Nemaju se kome dokazivati, zarađuju masno, imaju sve što im treba, odigraju tu tekmu za repku preko kurca i vraćaju se svojim klubovima gdje daju maksimum jer od toga žive. Kada su bili mlađi, kada se trebalo probiti, igrali su svim žarom. I tu nema pomoći od nijednog izbornika...
![]() |
#498 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
e bas nam to treba da nam jedna priglupa seljacina bude trener pa da moze forsirati svoje strinice i srne ![]() nemoj me provocirati rano ujutro. sto se tice stranog trenera, to bi bio najbolji potez ali onda mamic,stimac i ostala gamad nebi mogla forsirati svoje zvijezdice tako da to mozemo zaboraviti. nebudem vise gledao repku niti hnl,prelazim na 3 zupanijsku ligu i amen.. tamo se barem jede i pije ako nista drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne znam koji su ovo likovi sa 2-5 postova i uletima tipa "komentari na index.hr", jel tko kontrolira ove nove članove? Ja sam i prije Bilića bio za izbornika izvana, mi nemamo dobrih trenera, zato i rade po Iranu, Arabiji i sličnim vukojebinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Disciplinska komisija je suspendirala Štimca na 2 godine zabrane rada u nogometu. Kako bi on mogao postati trener? ![]() EDIT: Cico je kandidat za dvije pozicije, trenera Dinama i Hrvatske. Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 10.10.2011. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
edit: drzao sam stranu Bilicu,ali kad sam cuo izjave pred utakmicu i gdje kaze da i poraz nije kraj svijeta...brate,tako trener ne govori pred vaznu utakmicu...
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 10.10.2011. u 11:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | ||
Banned
|
Citiraj:
Čisto sumnjam u taj scenariji ali on je po meni jedina opcija ako ćemo gledati naše trenere. Ako će se ići na stranca onda je to druga stvar, ali stranac košta puno više nego naš, tako da sumnjam i u to. Citiraj:
Crnogorci su ga otjerali zato što se opija ko kreten, njemu je mjesto u nekoj komuni par godina da se dovede u red. Sramota od čovjeka. A Bilić i Marković posebno iritiraju u posljednje vrijeme kako se samo međusobno tetoše. Eto najnovija izjava debilića je da boljeg predsjednika od markovića ne može zamisliti. Normalno da nemoš kad je ovaj 85 godina na toj funkciji. Koja su to više hvalisanja i uvlačenja i jednog i drugog. Još je najbolje Katalinić rekao, bilić je poslije kvalif. za SP trebao biti otjeran s klupe. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Drakula Jurčiću u repku, a Bilić boy u Dinamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Guest
|
Štimca za izbornika ![]() Izbornika HR repke čije je cijelo iskustvo: 2005 Hajduk Split 2006 Cibalia 2009–2010 NK Zagreb Za njega je jedan drakula velemajstor! |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
|
Citaj s razumijevanjem, nisam ja reko da su srebric mamic i markovic zlatni, ali kad moras birat od 2 govna koje vise smrdi, mojih 10$ bi islo na sinovcica stimca i ekipu...
![]() |
#506 |
Premium
|
Hm, nitko ne kaze nista protiv njega ko igraca, ali on je gori od mamica & co, sta mislis ko mu je kladionicu ubio ( sinovcic & co ), nije on odlucio stat na kraj mafiji, vec je htio sebe ustoliciti da on ubire lovu, da je pravne drzave u tome bi uspio. Kazem ti, glupo je reci da je markovic srebric i mamic super opcija, no bolja je od stimca zasigurno, ovaj bi jos veca sranja radio ![]()
![]() |
#507 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Na vašu opću sreću dobio sam ovlasti i na ovom podforumu. ![]() ![]() ON TOPIC: Vjerujem da će danas naši odigrati super tekmu protiv latvije. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Reprezentaciji treba igračkih promjena za dodatne kvalifikacije, svježe krvi, a izgleda da Bilić nema muda to napraviti kao što već jednom je, na početku mandata). Svi već znaju da je preblizak s igračima i da je postao subjektivan, te da mu se dogodio čitav niz krivih procjena (počevši s Pranjićem na beku, pa preko Jurića do Dujmovića i Strinića). Jednostavno, nešto se mora mijenjati, ako on nemam muda za to onda fakat trebamo karakternog i čvrstog izbornika, pa makar to bili Kranjčar ili Štimac. Ono što zabrinjava je nikakva igra, a ne rezultat. Sjetimo se kvalifikacijskih rezultata brončanih, bilo je tu gadnih kikseva i puno puno sreće pri plasmanu na SP. Mi sad još ništa nismo izgubili. Ali ona ekipa je igrala dobro i pobjeđivala jake ekipe, dok Bilić od eura nije dobio s ovom ekipom ozbiljnu tekmu. Razlog tome je pročitana i nikakva igra, svi znaju igrat s nama, a mi smo prespori i bez alternativnih rješenja.
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|