Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.10.2011., 17:23   #481
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor cyclone Pregled postova
Izbornik mora imati makar nekoliko sezona trenerskog staža. Štimac nije za izbornika nikako. Ja kažem stranac, sve domaće je isprobano i šutnuto nakon istih problema kao i sa Bilićem (nedostatak motivacije, loše postavljene taktike u važnim utakmicama,...). Stranac može biti nepristran, igrat će igrači koji su spremni dati najbolje od sebe, a ne podobni. I strancu se neće zamjeriti što nije stavio igrača "na preporuku menadžera" ili "da se bolje proda na kraju sezone."
Ima Bilić nekoliko sezona trenerskog staža pa vidimo.
I kako ti znaš da nije Štimac za izbornika kad nikada nije dobio ni jednu priliku?
Umjesto toga imamo debila Bilića koji si je uzeo za pravo biti godinama izbornik.
Posebno me živcira kad se zovu konstantno jedno te isti ljudi kao u Dinamu, nemaš se šta više vraćat na mjesto trenera ako si već jednom dobio otkaz.
Stranac je u Hajduku pa isto vidimo kako igraju, to nema nikakve veze jel stranac ili domaći.

Citiraj:
Da je pametan ne bi se gurao na mjesto predsjednika HNS-a, nego čekao svoju priliku kada maknu fosila Markovića prirodnim putem
Ne znam kakve veze to ima s njegovom pameću da sastavi 11 ljudi i pošalje ih na teren.

Kažem, možda bi i on radio gluposti ali to nećemo znati sve dok se isti ljudi vrte na pozicijama.
khm je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2011., 17:31   #482
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Ima Bilić nekoliko sezona trenerskog staža pa vidimo.
I kako ti znaš da nije Štimac za izbornika kad nikada nije dobio ni jednu priliku?
Umjesto toga imamo debila Bilića koji si je uzeo za pravo biti godinama izbornik.
Posebno me živcira kad se zovu konstantno jedno te isti ljudi kao u Dinamu, nemaš se šta više vraćat na mjesto trenera ako si već jednom dobio otkaz.
Stranac je u Hajduku pa isto vidimo kako igraju, to nema nikakve veze jel stranac ili domaći.

Ne znam kakve veze to ima s njegovom pameću da sastavi 11 ljudi i pošalje ih na teren.

Kažem, možda bi i on radio gluposti ali to nećemo znati sve dok se isti ljudi vrte na pozicijama.
stranac u hajduku je stranac koji je poslije igračke karijere krenuo u trenerske vode, a nema blage veze, tako da ...

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2011., 17:31   #483
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Štimac mi je više za administraciju nego za trenera, moje osobno mišljenje. Ne sjećam se da je Bilić vodio ikoga osim Hajduk jedno pola godine, i to je sve. Ostalo je reprezentacija, što mladi što seniori. Kod nas nema trenera koji bi doveo reprezentaciju u prvih 15 reprezentacija svijeta po igri. Sto se tice stranaca, hajduka i slicno, gdje je Reja? Bas je on nikakav trener pogledaj Lazio prosle sezone
cyclone je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2011., 17:48   #484
khm
Banned

Moj naglasak je samo na tome da treba više ljudi dobit priliku, može biti i stranac ako netko misli da je to pametnije.
Ali evo, sad su opet neke glasine da će kranjčar biti novi izbornik >> http://www.index.hr/sport/clanak/grc...je/576155.aspx

Čovjek je već bio 2 god. na klupi i opet će ga zvati, j. ih on.
Ne mora biti da je istina ali me ne bi čudilo.

Poslije njega će opet zvati Bilića i tako to ide.
Staro 08.10.2011., 18:24   #485
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor cyclone Pregled postova
Rekonstrukcija kompletnog HR nogometa je potrebna, maknuti Markovića/Srebrića, dovesti Bobana na mjesto predsjednika saveza, oformiti kompletan stručni stožer za reprezentaciju sa novim izbornikom i onda se možemo nadati boljim vremenima.
Potpis na ovu utopisticku
Staro 08.10.2011., 21:53   #486
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet...-kukavica.html
Znaci najvjerovatnije da bilic nece voditi repku kroz dodatne kvalifikacije.....
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2011., 22:19   #487
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Nitko nije primijetio da otkad nema Prosinečkog u nestručnom stožeru, brod tone?

Ne znam što imate protiv Ibaneza i Sammira, njih dvojica zajedno imaju više volje za igrom nego većina igrača koji su prošli kroz reprezentaciju od 2002 pa do danas.

Dok je god netko od domaćih trener, nikakvog uspjeha neće biti. Treba netko željezne ruke, kod koga će biti reda, rada i discipline. Pročitajte si ovaj članak, pogotovo dio ispod: "Može li se to, po Vama, popraviti na pripremama od mjesec dana?"

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote
Staro 08.10.2011., 22:31   #488
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Protiv Ibaneza ne, ali Sammira da jer je previse sebican.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 00:36   #489
Ludy
Banned

Datum registracije: Jun 2007
LOL, kakav Ibanez covjek je trecerazredni poluproizvod argentinskog nogometa koji nema sta trazit na nekoj vrhunskoj razini, pogotov u defanzivnom smislu, postavljanje, uklizavanje i markiranje su mu ravni nuli. A to kaj on koji put probije bok i ima takav stil igre je rezultat sta je prosao Argentinsku skolu nogometa gdje je to normalno i gaji se takav stil igre, i to je vau u jadu i bijedi od HNL-a gdje igra profil igraca koje svi vec dobro znaju.
Ludy je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 00:45   #490
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
I taj trecerazredni poluproizvod vise vrijedi i trudi se nego nase "prvoklasne" drkađije.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 01:21   #491
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Pletikosa je tu nemocan i nemojte bezze po njemu kakat...lose...
Pa i vrhunski vratari su puno puta nemoćni pa obrane i pokažu zašto toliko vrijede, dok se kod stipe taj film neće gledat.
Samo se osvrni na zadnje dvije teže utakmice dinama, real i malmoa, branio je što stipe vrlo vjerojatno ne bi.

Najlakše je reć da je bio nemoćan, ali i on igra i on može presudit, i on se može bar milimetar maknut kad lopta ide u gol...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 12:40   #492
Alby
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne znam što imate protiv Ibaneza i Sammira, njih dvojica zajedno imaju više volje za igrom nego većina igrača koji su prošli kroz reprezentaciju od 2002 pa do danas.
Nista,neka igraju za Argentinu i Brazil,kamo srece
Alby je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 12:49   #493
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Alby, mnogo si plitak, dam se kladit da si prvi slavio Eduarda kad je zabijao, a sad tu pričaš neke nacionalističke gluposti koje su istrunule zajedno sa bivšom državom...

Činjenica je da imamo više nego odličan kadar ( jedina slaba točka nam je lijevi bek ), samo nemamo trenera koji će znati izvući maksimum iz toga, već imamo isprdke koji se predstavljaju trenerima a nit alata nit zanata
Staro 09.10.2011., 14:14   #494
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Izgleda da će Cico na klupu. Što mislite o njemu kao izborniku?

Meni on djeluje premlako, bez autoriteta te će se brzo dogoditi razdor u repki zbog forsiranja svog sina Nike... Mislim da će to biti još gore rješenje od ostanka Bilića.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 14:36   #495
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Izgleda da će Cico na klupu. Što mislite o njemu kao izborniku?

Meni on djeluje premlako, bez autoriteta te će se brzo dogoditi razdor u repki zbog forsiranja svog sina Nike... Mislim da će to biti još gore rješenje od ostanka Bilića.
Cico, Ćiro i sve su to nagađanja, zbog ćega uopće vjeruješ tabloidima lol

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 09:08   #496
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2011
Nadam se da će Igor Štimac postat izbornik,samo je problem šta se ne slaže sa Markovićem.
Dotaknuli smo dno,nema više prave igre dugo vremena i ne trude se.
sapunko_HR je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 09:27   #497
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Realno, činjenica je da naši nisu zaboravili igrati, ali ja vidim da tu više nema ni žara ni motiva. Nemaju se kome dokazivati, zarađuju masno, imaju sve što im treba, odigraju tu tekmu za repku preko kurca i vraćaju se svojim klubovima gdje daju maksimum jer od toga žive. Kada su bili mlađi, kada se trebalo probiti, igrali su svim žarom. I tu nema pomoći od nijednog izbornika...

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 09:44   #498
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor sapunko_HR Pregled postova
Nadam se da će Igor Štimac postat izbornik
e bas nam to treba da nam jedna priglupa seljacina bude trener pa da moze forsirati svoje strinice i srne
nemoj me provocirati rano ujutro.

sto se tice stranog trenera, to bi bio najbolji potez ali onda mamic,stimac i ostala gamad nebi mogla forsirati svoje zvijezdice tako da to mozemo zaboraviti.
nebudem vise gledao repku niti hnl,prelazim na 3 zupanijsku ligu i amen.. tamo se barem jede i pije ako nista drugo
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 10:19   #499
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne znam koji su ovo likovi sa 2-5 postova i uletima tipa "komentari na index.hr", jel tko kontrolira ove nove članove?

Ja sam i prije Bilića bio za izbornika izvana, mi nemamo dobrih trenera, zato i rade po Iranu, Arabiji i sličnim vukojebinama.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 10:32   #500
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011
Disciplinska komisija je suspendirala Štimca na 2 godine zabrane rada u nogometu.
Kako bi on mogao postati trener?

EDIT:
Cico je kandidat za dvije pozicije, trenera Dinama i Hrvatske.

Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 10.10.2011. u 13:39.
ShanTech je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 11:01   #501
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
...mi nemamo dobrih trenera, zato i rade po Iranu, Arabiji i sličnim vukojebinama.
Upravo to...Bilica treba i moze zamijeniti samo renomirani stranac...renomirani,ne netko tko ce uciti posao na repki

edit: drzao sam stranu Bilicu,ali kad sam cuo izjave pred utakmicu i gdje kaze da i poraz nije kraj svijeta...brate,tako trener ne govori pred vaznu utakmicu...

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 10.10.2011. u 11:15.
Flood je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 16:27   #502
khm
Banned

Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
Disciplinska komisija je suspendirala Štimca na 2 godine zabrane rada u nogometu.
Kako bi on mogao postati trener?
Štimac je sam rekao neki dan da moli HNS da mu se skine suspenzija i da će prihvatiti posao izbornika bez obzira na sve nesuglasice s Markovićem i kompanijom.
Čisto sumnjam u taj scenariji ali on je po meni jedina opcija ako ćemo gledati naše trenere.
Ako će se ići na stranca onda je to druga stvar, ali stranac košta puno više nego naš, tako da sumnjam i u to.

Citiraj:
Cico je kandidat za dvije pozicije, trenera Dinama i Hrvatske.
Taj cico je više naporan i dovesti njega bi bio žešći fail.
Crnogorci su ga otjerali zato što se opija ko kreten, njemu je mjesto u nekoj komuni par godina da se dovede u red.
Sramota od čovjeka.

A Bilić i Marković posebno iritiraju u posljednje vrijeme kako se samo međusobno tetoše.
Eto najnovija izjava debilića je da boljeg predsjednika od markovića ne može zamisliti.
Normalno da nemoš kad je ovaj 85 godina na toj funkciji.
Koja su to više hvalisanja i uvlačenja i jednog i drugog.

Još je najbolje Katalinić rekao, bilić je poslije kvalif. za SP trebao biti otjeran s klupe.
Staro 10.10.2011., 16:33   #503
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Drakula Jurčiću u repku, a Bilić boy u Dinamo
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 17:04   #504
Mad_Duke
Guest

Štimca za izbornika
Izbornika HR repke čije je cijelo iskustvo:
2005 Hajduk Split
2006 Cibalia
2009–2010 NK Zagreb

Za njega je jedan drakula velemajstor!
  Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 17:05   #505
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Citaj s razumijevanjem, nisam ja reko da su srebric mamic i markovic zlatni, ali kad moras birat od 2 govna koje vise smrdi, mojih 10$ bi islo na sinovcica stimca i ekipu...
Staro 10.10.2011., 17:39   #506
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Hm, nitko ne kaze nista protiv njega ko igraca, ali on je gori od mamica & co, sta mislis ko mu je kladionicu ubio ( sinovcic & co ), nije on odlucio stat na kraj mafiji, vec je htio sebe ustoliciti da on ubire lovu, da je pravne drzave u tome bi uspio.

Kazem ti, glupo je reci da je markovic srebric i mamic super opcija, no bolja je od stimca zasigurno, ovaj bi jos veca sranja radio
Staro 11.10.2011., 08:48   #507
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ne znam koji su ovo likovi sa 2-5 postova i uletima tipa "komentari na index.hr", jel tko kontrolira ove nove članove?
Normalno da kontrolira. Evo iz prve ruke znam da jelc tu i tamo otvori gajbu pive i podjeli ankete u prostorima pceksperta novim članovima.

Na vašu opću sreću dobio sam ovlasti i na ovom podforumu. Spam, trekeljanja, prđenja, mafije, štimci, mamići i ostatak sam obrisao.

ON TOPIC:

Vjerujem da će danas naši odigrati super tekmu protiv latvije. Na treningu ih je dočekao 500 navijača i pozdravilo pljeskom što im vjerujem dosta znači s obzirom koliko ih svi "pljuju" ovih dana.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2011., 10:25   #508
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Vjerujem da će danas naši odigrati super tekmu protiv latvije. Na treningu ih je dočekao 500 navijača i pozdravilo pljeskom što im vjerujem dosta znači s obzirom koliko ih svi "pljuju" ovih dana.
U neku super tekmu ne vjerujem nakon svega, ali mogli bi odigrati ok

Reprezentaciji treba igračkih promjena za dodatne kvalifikacije, svježe krvi, a izgleda da Bilić nema muda to napraviti kao što već jednom je, na početku mandata). Svi već znaju da je preblizak s igračima i da je postao subjektivan, te da mu se dogodio čitav niz krivih procjena (počevši s Pranjićem na beku, pa preko Jurića do Dujmovića i Strinića). Jednostavno, nešto se mora mijenjati, ako on nemam muda za to onda fakat trebamo karakternog i čvrstog izbornika, pa makar to bili Kranjčar ili Štimac.

Ono što zabrinjava je nikakva igra, a ne rezultat. Sjetimo se kvalifikacijskih rezultata brončanih, bilo je tu gadnih kikseva i puno puno sreće pri plasmanu na SP. Mi sad još ništa nismo izgubili.

Ali ona ekipa je igrala dobro i pobjeđivala jake ekipe, dok Bilić od eura nije dobio s ovom ekipom ozbiljnu tekmu. Razlog tome je pročitana i nikakva igra, svi znaju igrat s nama, a mi smo prespori i bez alternativnih rješenja.
Staro 11.10.2011., 10:51   #509
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Latvija ne smije biti problem. Mora pasti sa 3-4 gola razlike.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2011., 10:57   #510
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Štimca za izbornika
Izbornika HR repke čije je cijelo iskustvo:
2005 Hajduk Split
2006 Cibalia
2009–2010 NK Zagreb