Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.10.2011., 13:25   #1
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
NBA 2k12

Danas je izašla igra prema Gamespotu.

Citiraj:
The NBA 2K franchise is back and bigger than ever with NBA 2K12.
Pa ako netko kupi neka javi dojmove
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2011., 10:10   #2
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Evo ga i na Steamu.. 29,99€.. Neću još kupiti, neću baciti 220kn, ako ne valja igra.. Ajde tko ima "kupljenu" nek javi
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.10.2011., 19:28   #3
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ja imam "kupljenu" .... i sta rec.... otprilike skok kao sa 2010 na 2011 ili nesto malo manji....
sh0kre je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2011., 21:04   #4
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Probao i ja, a ono treba navikavanja ko i svake godine kad nova izade. Zasad sam opasno los

Svida mi se novi konacno pametno napravljeni menu
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2011., 21:20   #5
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Da li ima "Đokia"? Slamdunk contest je i dalje ok?
Staro 06.10.2011., 14:58   #6
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Evo, kupio sam je.. Nisam probao još baš tekmu, ali probao sam treninge Đordan ko mentor, gotta love it! Nisam uspio naći slam dunk contest :S To mi je bilo najdraže. Ali možda nađem Ili nema... Uglavnom, vidim da grafički to nije ništa bolje od 2k11, niti netreba, nba su davno "pobjedili", jedino što trebaš imati dobar gamepad (u mom slučaju imam xbox 360 controller), ali za one koji nemaju, bolje ne ni igrati Toliko za sada
Staro 07.10.2011., 13:13   #7
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jel se to meni čini ili nema više biranja težine? Na brzinu jučer krenuo association i ne sjećam se da sam vidio....
Staro 07.10.2011., 13:17   #8
Ludy
Banned

Datum registracije: Jun 2007
Frend je jucer na najtezoj tezini zabio 30 trica omg, a i kaze da AI trpa trice ko lud. Ne svida mi se to , moram jos sam probat igru pa vidit o cem se radi.
Ludy je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 13:17   #9
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Na orderu je......svi portali je živi ishvalili.....kupujem je primarno zbog Penny Hardawaya iz 95'

EDIT: ajme kolko mi se na kontroleru prašine nakupilo
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 15:06   #10
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Evo, kupio sam je.. Nisam probao još baš tekmu, ali probao sam treninge Đordan ko mentor, gotta love it! Nisam uspio naći slam dunk contest :S To mi je bilo najdraže. Ali možda nađem Ili nema... Uglavnom, vidim da grafički to nije ništa bolje od 2k11, niti netreba, nba su davno "pobjedili", jedino što trebaš imati dobar gamepad (u mom slučaju imam xbox 360 controller), ali za one koji nemaju, bolje ne ni igrati Toliko za sada
grafički je bolja od 11, u sličnoj mjeri kao i 11 naprama 10.

Citiraj:
Autor Ludy Pregled postova
Frend je jucer na najtezoj tezini zabio 30 trica omg, a i kaze da AI trpa trice ko lud. Ne svida mi se to , moram jos sam probat igru pa vidit o cem se radi.
moram priznat da to nisam primjetio

Igra je vrhunska, tu nema priče. Samo mi je žao što ista firma ne napravi i nogometnu simulaciju, mislim da bi se slakoćom popišala i po pes-u i fifi
sh0kre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.10.2011., 15:25   #11
tibia22
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2011
Kako se u obrani blokira, ali bas blokira da ga udre po balunu a ne da skoci samo

Zadnje izmijenjeno od: tibia22. 07.10.2011. u 15:55.
tibia22 je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 15:56   #12
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
grafički je bolja od 11, u sličnoj mjeri kao i 11 naprama 10.
moram priznat da to nisam primjetio
Igra je vrhunska, tu nema priče. Samo mi je žao što ista firma ne napravi i nogometnu simulaciju, mislim da bi se slakoćom popišala i po pes-u i fifi
a) kaj se tiče grafike,za mene je 2k11 bio savršen jer sam pičio na max detaljima u više nego ugodnom frame-rateu na svojoj kanti...bolje netreba IMHO

b) kaj se tiče 2k Sportsa i "soccera"...to su ameri,nemaju oni pojma kaj je to nogomet kakvog mi znamo
Staro 08.10.2011., 18:35   #13
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Jel se to meni čini ili nema više biranja težine? Na brzinu jučer krenuo association i ne sjećam se da sam vidio....
Možeš birati.. Pro, superstar, all star i još nešto 4. ima... U opcijama kada tekma počne, u game options...

Citiraj:
Autor Ludy Pregled postova
Ja to nisam isto skužio... Možda sreća, neće tako biti u svakoj tekmi.. Meni je čisto optimalan broj koševa i sve.

Citiraj:
Autor tibia22 Pregled postova
Kako se u obrani blokira, ali bas blokira da ga udre po balunu a ne da skoci samo
Moraš imati contoller s 2 analoga.. Meni na xbox360 controlleru je desna "gljiva" za obranu igrati.. Po defaultu je tako i složeno. Za tipku neznam iskreno.
Staro 08.10.2011., 18:43   #14
Ludy
Banned

Datum registracije: Jun 2007
OK, jos bolje da je bila slucajnost, NBA 2k11 je stavrno bio najveci vrhunac gdje se igrica priblizila tolko realno sportu.
Ludy je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2011., 18:59   #15
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Ovo je perverzija

BTW,najveci minus je što su shebali sustav post upa mjest LT-RT sad se sa tipkom X nameće post up....zaebano
Staro 09.10.2011., 16:58   #16
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ja se zarazio s become a legend.. Igram centra u Indiana Pacers (prosječna ocjena B), odigrao 4 tekme, 2-2 score, ali igram super Mislim da nakon 2 sezone idem dalje Cleveland ili Chicago ili Miami su mi želja
Staro 12.10.2011., 10:22   #17
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
NBA 2K12 isn't hugely different from last year's version, but enough additions have been included to make it exciting for fans hungering for some hardwood hoops. More vintage players, small gameplay tweaks, and the same great presentation you expect make this the best NBA game around. Plus, Association mode can now be played offline and online, which gives you even more freedom in designing your dynasty. Like Michael Jordan during his playing days, if NBA 2K12 had simply rested on its laurels, it would still be the best out there. But the truly great know the offseason is the time to make enough improvements that further distance them from the competition.
Čisti potpis! Meni je ovo najbolji 2k NBA!
Staro 13.10.2011., 12:33   #18
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor tibia22 Pregled postova
Tek sad vidim da si to napisao.. Pa skok u pravo vrijeme je blok On sam stavlja ruku, gdje i kad treba... Znači skok u pravo vrijeme i to je to.
Staro 16.10.2011., 22:05   #19
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
NBA 2K11 je bio bolji, bolja optimizacija. u 2k12 su izbacili slum dunk contest i 3pt shot out, nevjerojatno -.- ono sto mi bilo najdraze. nista zapravo nisu napravili. jedina razlika koju sam uocio jest blokade, u 2k11 je 99% slucajeva kad pokusas bananu stisnut faul. na ovom je lakse i ne sudi faule kod toga. drugo je sve zapravo isto... i nesto lakse bacacnje slobodnih je napravljeno u 2k12.
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 22:15   #20
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Reedy Pregled postova
NBA 2K11 je bio bolji, bolja optimizacija. u 2k12 su izbacili slum dunk contest i 3pt shot out, nevjerojatno -.- ono sto mi bilo najdraze. nista zapravo nisu napravili. jedina razlika koju sam uocio jest blokade, u 2k11 je 99% slucajeva kad pokusas bananu stisnut faul. na ovom je lakse i ne sudi faule kod toga. drugo je sve zapravo isto... i nesto lakse bacacnje slobodnih je napravljeno u 2k12.
Meni je 2k12 bolji 5x od 2k11. Igra je puno bolja, skokovi, faulovi, dodavanja, driblinzi, drillovi, treninzi, sve.. Jedino što nema slam dunk i 3pt shoot out! Ali općenito, puno bolje meni
Staro 26.10.2011., 08:15   #21
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Mani je zakon ovaj, a bio je i 2K11....razlike su u nijansama.
Još od prošlog sam se navukao na MY Player i samo to igram, cijelu sezonu na 12 minuta četvrtina hehehehe....sviđa mi se evolucija i razvijanje svog lika, malo RPG elemenata ali super složeno. Draftali me Phoenix Sunsi, nisam nikad bio ljubitelj istih ali nema veze. Nije fora kad te draftaju najbolji klubovi, pa igra uskoro postane prelagana.
Igram na Pro, taman težina, bar dok se opet ne naviknem na gameplay (svake godine krenem ko retard, kao da nikad nisam igrao i polako učim ispočetka).
Jedino me ove godine trice malo živciraju, 70% igrača čini se da su tricaši i nitko živ ih ne promašuje osim ako ne jašiš po njemu dok baca. Kako li je tek na All Star i Superstar težini
Ali ajde de....sve u svemu, meni zakon, kao i uvijek, a igram NBA serijal od '96 još
Staro 26.10.2011., 11:48   #22
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ja isto igram na pro, meni je isto super, igram my player, 3. sezona, igram centra.. Prva sezona u suns-ima (isto ko i ti), 2. sezona sam dao "molbu" tj. hint da bi htio ići u miami s james-om i wade-om, i uzeli me, igrao u prvoj, nakon 3 tekme su jamesa prodali Ali ide nam dobro sad u 3. sezoni.. imamo 34-19, playoff stiže Igram 5min četvrtinu, imam po tekmi prox 10 skokova, 4bloka, 15 koševa, itd. Igra je sve u svemu vrh šta se sportskih igri tiče, mene drži već 3 tjedna, inače odigram par sati fifu/pes-a, i više nemam volje
Staro 26.10.2011., 12:12   #23
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Citiraj:
Ja isto igram na pro, meni je isto super, igram my player, 3. sezona, igram centra.. Prva sezona u suns-ima (isto ko i ti), 2. sezona sam dao "molbu" tj. hint da bi htio ići u miami s james-om i wade-om, i uzeli me, igrao u prvoj, nakon 3 tekme su jamesa prodali Ali ide nam dobro sad u 3. sezoni.. imamo 34-19, playoff stiže Igram 5min četvrtinu, imam po tekmi prox 10 skokova, 4bloka, 15 koševa, itd. Igra je sve u svemu vrh šta se sportskih igri tiče, mene drži već 3 tjedna, inače odigram par sati fifu/pes-a, i više nemam volje
3. sezona omg

Ja oduvijek igram na 12 min četvrtinu, zbog statistike, volim da su realne i usporedive sa stvarnima i prijašnjim bazama podataka. Tako da ja jedva izguram jednu sezonu (82 tekme, naravno), u pravilu sada igram po jednu tekmu dnevno i više ne stignem (imam bebača od 2 mjeseca tako da sam s vremenom u banani).

Ali i ovak je ok, jedna do dve tekme dnevno za opuštanje, da mi ne dosadi prebrzo

Btw, ja sam SG, 186 cm i 76 kg, kao i u stvarnom životu....čak i ličim na sebe, samo imam 10 godina manje hahahaha....21 u igri.
Staro 26.10.2011., 12:18   #24
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
3. sezona omg

Ja oduvijek igram na 12 min četvrtinu, zbog statistike, volim da su realne i usporedive sa stvarnima i prijašnjim bazama podataka. Tako da ja jedva izguram jednu sezonu (82 tekme, naravno), u pravilu sada igram po jednu tekmu dnevno i više ne stignem (imam bebača od 2 mjeseca tako da sam s vremenom u banani).

Ali i ovak je ok, jedna do dve tekme dnevno za opuštanje, da mi ne dosadi prebrzo

Btw, ja sam SG, 186 cm i 76 kg, kao i u stvarnom životu....čak i ličim na sebe, samo imam 10 godina manje hahahaha....21 u igri.
Čestitam na bebaču

Ja sam centar, 2,16 m i 144kg Točno ko Shaquille O'Neal prije desetak godina Jedino šta me muči, da li ako stavim veću težinu i visinu on trči sporije, tj. da li moja visina i težina utječe na ostale statse?
Staro 26.10.2011., 12:26   #25
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Citiraj:
Čestitam na bebaču

Ja sam centar, 2,16 m i 144kg Točno ko Shaquille O'Neal prije desetak godina Jedino šta me muči, da li ako stavim veću težinu i visinu on trči sporije, tj. da li moja visina i težina utječe na ostale statse?
Fala hehe....mislim da ne utječe, vid' LeBrona i neke druge, isto su ogromni a fijuču okolo ko kolibrići.
Na to ti utječu speed/quickness statsi, bez obzira na visinu.
Moj je mali spram tvog (hihihihi) i još guard k tome pa je svejedno dosta trom i spor, prođu me brži igrači samo tako. A za dignut speed i quickness me košta najviše po jednom bodu, tipa 1500 ili čak 2000 bodova. Tak da bih htio to pojačat pod hitno al preskupo je zasad. Morat ću jer fakat presporo odreagira mi lik i malo brži frajeri me prođu i zabiju ko od šale.

Speed nije toliko bitan čini mi se (u osnovi samo koliko brzo trčiš), koliko quickness koji je bitan za sve, jer je to zapravo vrijeme reakcije. Čak i kad skačem na blok ili rebound, predugo mu treba da se odlijepi od zemlje, već je neko na lopti prije mene.
Uglavnom, vrlo važan stat, pa zato i vrlo skup.
Staro 07.11.2011., 09:03   #26
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Pitanjce: Šta bi bilo bolje uzet za igranje, Xbox controller za PC ili možda Logitech f510 onaj?

Ovaj F510 mi se čini isti kao RumblePad 2 koji trenutno imam i oduvijek sam zadovoljan (al eto crkla jedna pečurka nakon godina maltretiranja, vrijeme mu je za mirovinu -invalidsku), tako da to ne bi bila znatna promjena i znam da je super.
Ali opet, s druge strane, mnogi hvale taj Xbox kontroler za PC, tako da nisam pametan....ima netko da je ispšrobao oba za NBA/Fifu/NFS i slično?
Staro 07.11.2011., 11:09   #27
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ja sam imao 2 logitecha prije xbox 360, f310 i f510, nakon toga kupio xbox 360 i više nikad ga ne mijenjam Najbolji gamepad ikad napravljen, to sigurno...

Iskreno, ja sam ti došao u links, i rekao da mi daju najbolji koji imaju, rekli su imaš razer i neki bežični logitech, itd., ali rekli su najbolji gamepad svih vremena ti je taj xbox 360, uzeo sam, i iskreno, rekli su istinu
Staro 07.11.2011., 11:38   #28
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Citiraj:
Ja sam imao 2 logitecha prije xbox 360, f310 i f510, nakon toga kupio xbox 360 i više nikad ga ne mijenjam Najbolji gamepad ikad napravljen, to sigurno...

Iskreno, ja sam ti došao u links, i rekao da mi daju najbolji koji imaju, rekli su imaš razer i neki bežični logitech, itd., ali rekli su najbolji gamepad svih vremena ti je taj xbox 360, uzeo sam, i iskreno, rekli su istinu
Tako i ja mislio...dakle, čini se da je odlučeno. Najviše mi treba za NBA serijal, driblinge i finte, jer ga igram svake godine. NFS rijetko vozim, tako da me za to zaboli manje-više, i za druge tipove igara.
Znači, ti si isprobao baš NBA na logitechima i Xbox-u i kiuneš mi se u XBox controller?
Btw i ja sve u Linksu kupujem, danas poslije posla odmah odo po controller

PS: jel NBA automatski prepozna sve dugmiće i kontrole za XBox kao i na Logitechu? Nema problema sa pripisivanjem funkcija ili prepoznavanjem i to? Jer Logitech mi odmah prepozna bez ikakvog prtljanja.

Zadnje izmijenjeno od: TheProfiler. 07.11.2011. u 11:51.
TheProfiler je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2011., 13:59   #29
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Tako i ja mislio...dakle, čini se da je odlučeno. Najviše mi treba za NBA serijal, driblinge i finte, jer ga igram svake godine. NFS rijetko vozim, tako da me za to zaboli manje-više, i za druge tipove igara.
Znači, ti si isprobao baš NBA na logitechima i Xbox-u i kiuneš mi se u XBox controller?
Btw i ja sve u Linksu kupujem, danas poslije posla odmah odo po controller

PS: jel NBA automatski prepozna sve dugmiće i kontrole za XBox kao i na Logitechu? Nema problema sa pripisivanjem funkcija ili prepoznavanjem i to? Jer Logitech mi odmah prepozna bez ikakvog prtljanja.
Probao sam nba igrati, i razlika je velika...

A šta se tiče prepoznavanja, svaka igra danas ti prepozna keyboard/mice + xbox 360 controller.. Nema nikakvog štelanja, poigravanja, svaka igra ga prepozna ne samo kao gamepad nego baš kao xbox 360 controller.
Staro 08.11.2011., 08:27   #30
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Eto, ja kupiše....btw, nema baš tih XBox controllera više, u Linksu samo 2 ostala, a nigdje drugdje nema. Kupuje narod valjda. Isprobao, odigrao jednu tekmu i prilično je dobro ispalo, malo mi je čudno jer gljive na Logitechu imaju veći hod (a ipak sam njega koristio XY godina), ove su malo kratke i šture pa treba navikavanja. Kao i na one triggere iza, ja navikao na dugmiće. Kao da pređeš s običnog gradskog auta na sportski s malim volanom i kratkim mjenjačem. Treba privikavanja.
Al da je dobar, jest....još samo da savladam driblinge s gljivom i sve 5.

PS: inače je 300 kn, ja jučer došao i idem platit a ono 261 kn, i prodavač se iznenadio, pa triput provjeravao...valjd je danas cijena pala veli

Uglavnom, zasad jako dobar controller, ali između njega i Logitechove Rumblepad serije ne bih znao reći koji je bolji. Mislim da su pri samom vrhu i jedan i drugi, teško da može bolje što se gamepadova tiče.

Toliko od mene.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno