|
![]() |
#14161 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14162 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dok ti pajdo ovakve slike šalje po forumima, moš ti nama bacati krafne u oči koliko želiš ![]() ![]() Ma nek, 160mm i takvi bajkovi ko Enduro su za sve. Po ovakvim stazama dušu dali isto, pa ideš gore kao da sjediš na oblaku ![]() Jako lijepo bajk izgleda, super je rama ofarbana.
![]() |
#14164 |
Moderator
|
Ma vjerujem ti kad veliš da je dolje koma, al meni ovakve staze na slici baš fora izgledaju. Mi eto imamo tu sreću što je planina ~10km udaljena. I još nije cela kamenjar. Kad ste pričali doć ovdje ?
![]() |
#14166 |
Moderator
|
Da, sutra i prekosutra žešći drek. Veli meni moj mali talijanski Vakula na mobitelu koji ima valjda prognozu za 3 tjedna ![]() Znači na vrhu je 7-10° i ak je sunce ne bu zima toliko (softshell i baselayer taman), za spust rukavice ne bu škodile i očale. Kad bi imao prikolicu, bi izorganizirali par spusteva dnevno, al ovako štanga. Po slikama bih rekao da imate kondicije više od tu nas ![]() Koliko bi dana ostali ? Iskreno, ne znam jel bi se mogao popeti 2x u jednom danu gore ![]() Neki okvirni plan bi bio pokazivanje par uspona: -Lojstek tradicionale -Bidrovečki makadam + popularna transverzala (ali samo uspon) -Lojstek preko Lonjščine -cesta ![]() spust: 57ica (popularna 57ica) 12ica (da posjetite oltar domovine) 9tka (da osjetite 3 različite staze u jednoj ![]() 18ica - staza za dušu i tijelo kad treba odmor + Dotrščina 20tka od početka pa se spaja isto na kraju sa Dotrščinom 8ica do Ponikvi I onda ove druge staze, manje popularne: 50, 54, 10. (ne)Realno 3 dana da ste tu, i da imamo 2 uspona i spusta po danu - mogli bi to ispeljati ![]() Čak bi se neke staze i dale povezati. Tipa uspon Lojstek - spust 18 ili 20 pa uspon Bidrovečki pa spust 8ica (tehnički u jednom danu prođete 50% Sljemena ![]() Uspona mi fali, makadami su većinom dosadni ![]()
![]() |
#14167 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
2 uspona dnevno, tri dana zaredom? ti ni malo nisi normalan ![]() kolko znam ima kombi za 60kn 6 spusteva, al ne znam kolko ljudi treba bit, to bi se trebalo raspitat medju ekipom kaj vozi dh na dropbikeu opcija bus je 10kn ti, 10kn bike i jedan dan otpeljajte lojstek prema gore reda radi i to je to ako se zelite spustat |
![]() |
![]() |
![]() |
#14168 |
Moderator
|
Nakon prvog uspona ti noge ionako odrvene ![]() ![]() Misliš da to nije moguće za otpeljati u jednom danu ?
![]() |
#14169 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kupujem set solidnih hidraulika za mtb pa ponudite na PM ako imate sta na prodaji. Ili ako naletite negdje na kakvu dobru priliku!
![]() |
#14170 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14171 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() http://www.bikerumor.com/wp-content/...den-zaskar.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14172 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
iso 2 puta 2 put na sljeme u jednom danu tak da se moze ak imaju konde decki...samo bez nekog prejakog ubijanja a ak su dobri na cesti onda mogu 20km uspona odradit u jednom danu bez beda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14173 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da nema brda oko Splita...pffff ![]() ![]() Marjan je brutalan, znam ja, ovo su pitome slike koje su stavili. Sjećam se da sam se spuštao po sikama (hridima) usred šume ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14175 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Zovem specialized store, jasku, nema bicikla, i nemoze se naruciti, svi za europu su rasprodani. Treba čekat nove bikeove 2012 modele i cijena tog novog modela kojega ja hoću je 4400kn umjesto dosadasnjih 4300kn. A valjda je to novi model na službenim stranicama. Zadnje izmijenjeno od: kasko. 07.10.2011. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14176 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14178 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
bok dobio sam luft u Wellgo MG-1 pedali (lijeva). Ide lijevo - desno. Koliko sam primjetio fali ova "matica". http://dl.dropbox.com/u/13743970/B087.jpg di se moze kupit? (da li je to jedinstveno (teze za naci) za tu pedalu ili ....) EDIT: novi link ![]() Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 08.10.2011. u 01:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14180 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Max, nisam dobio vilicu niti ću je ikad dobit (da vidim radi li ovakvo čaranje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14181 | |||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ali vjerujem da je zabavno... Citiraj:
Također, dosada živa ![]() Ja nedavno kupio 2 seta tih wellgo mg-1 pedala na preporuku mnogih, kao "best buy", i to ih platio 200kn/set (iz Kine, ebay). Prošuškala oba seta ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14184 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Evo prijevod s Vucinog na hrvatski, gledaj desno Neki okvirni plan bi bio pokazivanje par uspona: -Lojstek tradicionale - ovo je klasičan put šumom na vrh, cca 7km prohodne planinarske staze i srednje jak nagib, sve se da odvozit u najmanjoj brzini cca sat do sat i pol pentranja -Bidrovečki makadam + popularna transverzala (ali samo uspon) - uspon s zapadnog dijela grada prema vrhu -Lojstek preko Lonjščine - varijacija običnog Lojsteka s umiranjem na prvoj dionici s switchbackovima i rastresitim šoderom -cesta ![]() ![]() spust: 57ica (popularna 57ica) - staza za divljake, najbrža dionica vrh-podnožje, skokići i tako 12ica (da posjetite oltar domovine) - grbavoća od staze s korijenjem koja vodi prema Medvedgradu 9tka (da osjetite 3 različite staze u jednoj ![]() 18ica - staza za dušu i tijelo kad treba odmor + Dotrščina - pitoreskna i brza stazica s elementima svega, pogodna za sve uzraste 20tka od početka pa se spaja isto na kraju sa Dotrščinom - isti k 8ica do Ponikvi - slično ko 9tka |
![]() |
![]() |
![]() |
#14186 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14188 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Ja sam jos uvijek na steel rideru, kucni tuning... nadam se da cu i ja jednog dana prikupiti dovoljno novaca za ovakve STROJEVE kakve vi imate!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14189 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |