Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.10.2011., 20:00   #1
sinisa2
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Outlook 2007 ne šalje poruke

događa mi se kada šaljem neke poruke putem outlooka 2007, ne sve, da ih neće poslati. U mapi napiše da je datum slanja ništa i to nikako ne mogu promijeniti. Outlook koristim jer mi se kod dr. programa (Windows Live Mail i Thunderbird) događa da mi ne briše skinuite poruke sa npr. iskona pa mi se mailbox napuni. Ne znam kako to podesiti. Outlook ih uredno po skidanju obriše. Molim pomoć.
sinisa2 je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2011., 20:01   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Koji je odlazni server i preko koga si spojen. Daj neki screenshot postavki barem.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.10.2011., 20:11   #3
sinisa2
Registered User

odlazne servere koristim već godinama (mail.t-com.hr ili mail.inet.hr) i sve je radilo i na outlooku 2003 i outlook expressu. recimo, poruke šaljem (ili proslijedim) preko iskona i neke poruke odmah pošalje, a neke neće (napiše datum: ništa) iako je u postvakama da ih odmah šalje. posebno se događa kada prosljeđujem drugu poruku, a prvu još nije poslao.
nije mi problem koristiti ove dr. programe samo da riješim da mi briše poruke sa servera kada ih skinem. može li se to kako podesiti u live mailu ili thunderbirdu?
Staro 05.10.2011., 22:00   #4
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Koji je odlazni server i preko koga si spojen. Daj neki screenshot postavki barem.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
Staro 06.10.2011., 16:49   #5
sinisa2
Registered User

izlazni je mail.iskon.hr
staviti screenshotove ne znam
može li se riještit problem sa live mailom i thunderbirdom?
Staro 06.10.2011., 17:07   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ako sam dobro razumio, ti imaš mail kod t-coma, a pokušavaš slati poštu preko Iskonovog servera.
Kako je kod mene ista situacija, mogu ti reći da mi je u Thunderbirdu pop server postavljen za t-com (pop.t-com.hr), a mail server na iskon (mail.iskon.hr) i da sve fercera bez problema već godinama.
Staro 06.10.2011., 17:07   #7
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Vidi ovako, mailovi rade savrseno preko Outlooka 2007. Problem je kod tebe i tvojih postavki. Da skratimo, pozoves nekog da ti to pogleda, jer kako vidim nemas bas iskustva.

Staro 06.10.2011., 19:30   #8
sinisa2
Registered User

hajdemo redom:
1. outlook koristim već godinama, postavke računa su ok i koristim ih na svim nabrojanim programima. imam 4 računa, ali odlazni mi je uvijek iskonov jer sam povezan preko iskona. problem je samo u tome što mi kod NEKIH poruka datum slanja napiše: ništa i neće poslati poruku, a kod drugih: danas i pošalje odmah. nikako to ništa ne mogu promijeniti u danas. napominjem kako ništa nisam dirao u postavkama programa, a instalirao sam i dr. outlook sa SP2.
2. kod thunderbirda i windows live maila nemam nikakvih problema kod slanja i primanja. jedino kada skinem poruke pomoću tih programa on ih ne obriše sa mailboxa iskona (kao što to radi outlook) pa mi se napuni sandučić. niti u tim programima nisam ništa mijenjao u postavkama. mogu li negdje to podesiti?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno