|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Outlook 2007 ne šalje poruke
događa mi se kada šaljem neke poruke putem outlooka 2007, ne sve, da ih neće poslati. U mapi napiše da je datum slanja ništa i to nikako ne mogu promijeniti. Outlook koristim jer mi se kod dr. programa (Windows Live Mail i Thunderbird) događa da mi ne briše skinuite poruke sa npr. iskona pa mi se mailbox napuni. Ne znam kako to podesiti. Outlook ih uredno po skidanju obriše. Molim pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji je odlazni server i preko koga si spojen. Daj neki screenshot postavki barem.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
odlazne servere koristim već godinama (mail.t-com.hr ili mail.inet.hr) i sve je radilo i na outlooku 2003 i outlook expressu. recimo, poruke šaljem (ili proslijedim) preko iskona i neke poruke odmah pošalje, a neke neće (napiše datum: ništa) iako je u postvakama da ih odmah šalje. posebno se događa kada prosljeđujem drugu poruku, a prvu još nije poslao. nije mi problem koristiti ove dr. programe samo da riješim da mi briše poruke sa servera kada ih skinem. može li se to kako podesiti u live mailu ili thunderbirdu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
izlazni je mail.iskon.hr staviti screenshotove ne znam može li se riještit problem sa live mailom i thunderbirdom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako sam dobro razumio, ti imaš mail kod t-coma, a pokušavaš slati poštu preko Iskonovog servera. Kako je kod mene ista situacija, mogu ti reći da mi je u Thunderbirdu pop server postavljen za t-com (pop.t-com.hr), a mail server na iskon (mail.iskon.hr) i da sve fercera bez problema već godinama.
![]() |
#7 |
PizzoZder
|
Vidi ovako, mailovi rade savrseno preko Outlooka 2007. Problem je kod tebe i tvojih postavki. Da skratimo, pozoves nekog da ti to pogleda, jer kako vidim nemas bas iskustva. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
hajdemo redom: 1. outlook koristim već godinama, postavke računa su ok i koristim ih na svim nabrojanim programima. imam 4 računa, ali odlazni mi je uvijek iskonov jer sam povezan preko iskona. problem je samo u tome što mi kod NEKIH poruka datum slanja napiše: ništa i neće poslati poruku, a kod drugih: danas i pošalje odmah. nikako to ništa ne mogu promijeniti u danas. napominjem kako ništa nisam dirao u postavkama programa, a instalirao sam i dr. outlook sa SP2. 2. kod thunderbirda i windows live maila nemam nikakvih problema kod slanja i primanja. jedino kada skinem poruke pomoću tih programa on ih ne obriše sa mailboxa iskona (kao što to radi outlook) pa mi se napuni sandučić. niti u tim programima nisam ništa mijenjao u postavkama. mogu li negdje to podesiti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|