|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
UT tips and tricks
ovak me zanima dal zna ko kakav jos trik ili nekaj za onaj prvi stari UT , vec dosta dugo to igram ( tj od kad je izasel konstantno ) znam trikove tipa dva put tipneš tipku ljevo desno ili bilo koju pa onda naglo skoci u tu stranu , fejking death ( ovi s mojeg razreda to ne kuziju - kak ih zajebem, prvo oni mene nateravaju pa kad prejdem iza ugla se legnem a onda on prek mene prebezi ja se zdignem i :" kej je to bilo , kej je sad to , gdo me je to " muhahahhaha ![]() onda uzmem ono prvo prije pistolja nekaj pneumatsko pa se s tim mogu odbaciti na malo visa podrucja ![]() ona , da to nazovem "vještina" brzog kruženja oko mete ( kuzite na kaj mislim - drzite recimo tipku D ili A i onda oko ovoga kruzite i on vas nemre stepsti dok vi u njega sipljete sve moguce ) je usavrsena do BOLI ( jos malo pa bu mi se ruka zakrivila ) meni se ovo kaj znam jako malo cini kaj znam ak uzmem u obzir kak dugo igram , sad neznam dal sam neke zaboravil ili nisam opce skuzil ![]() dakle ima ko tak dobar da podjeli sa menom kakav svoj trik ili tak nekaj btw. koja je najbolja konfiguracija tipki na tipkovnici za igranje ( sprobal sam mali milijon mogucnosti i nikak da se odlucim za jenu moj mozak je spreman za obradu svih vrsti trikova i slicno ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|