Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze?
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! 23 25.84%
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! 19 21.35%
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. 28 31.46%
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! 1 1.12%
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! 1 1.12%
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. 1 1.12%
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! 3 3.37%
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! 2 2.25%
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. 0 0%
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice 0 0%
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. 11 12.36%
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.09.2011., 17:02   #271
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova

Radi li ijedna Pizzerija ono "zamatanje kao po šavu"

...

inspiracija dana ...
zadnju takvu sam jeo u vukovaru u nekoj pizzeriji pred 2 godine...

riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2011., 20:02   #272
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Nisam to nikad vidio, ali zvuči mi bolje nego sistem trokut pizze na trokut kartonu.
Da, bas usivena pizza. Jedino nisam siguran dal je spajano pecenjem, ili sirom... neka finta je bila. Ali bas kao uvezena pizza.

Citiraj:
Sjećam se neke pizzerie u centru grada, blizu HamHam-a, gdje sam prije 15-20 godina znao doć po pizzu, zarolat ju u tuljac i jesti on the go. Zaboravio naziv, bilo je fino
Eh, od tada ih se dosta ponovilo, a neke su i nestale. Zamalo nasuprot Ham-a (jel uopce postoji danas?) kino Balkan, odnosno danasnja Europa... vlasnik birca i slastica unutar birca je bas stariji brat koji ostavio Mamma miu da vodi mladji.

Citiraj:
Prije smo žena i ja bili redoviti gosti tamo i uvijek mi je bila super pizza, koju god uzeli. Uslužno osoblje i ugodan ambijent. Također smo i dostavu koristili kad smo živjeli na području dostave, uvijek je bila na razini kvalitete hrane u pizzeriji.
Komentirali smo vec da su prije bili i losi jedan period, i to jako losi po kvartovskoj fami. Ali nakon renovacije i ponovaljanja, stvarno su trenutno bez greske.

Kao sto rekoh na pocetku teme :

Ako vam netko kaze da je u njegovom kvartu najbolja pizza vec 20 godina. Onda ga trebate pitati pravi li je 20 godina isti kuhar? Ako kaze da nije, onda mozemo pricati samo o periodima u kojima su radili drugi majstori. A to je ujedno i razlog zasto vecina pizza u nekoliko godina moze toliko oscilirati ukusom i kvalitetom. Nedopustivo je pustati majstora, ili barem novog nauciti kucnom receptu, kojeg nazalost vecina objekata nema. No cini se da su neke pizzerije skapirale vaznost kucnog okusa.

Eh da, jel netko prolazio pjehaka pored DG-a? Radi li ponovo Full Contact pizzerija? Hamme, jesi li izvidio u prolazu?

@Trouble,

po ovom postu, mozes kalkulirati ubuduce kad ti je vrijeme za spavanje. Bas gledam, osta mi u drugom duplikatu FF-a nesto zanimljivo

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 22.09.2011. u 20:07.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2011., 20:27   #273
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Eh da, jel netko prolazio pjehaka pored DG-a? Radi li ponovo Full Contact pizzerija?
Ja sam prolazio, radi .
morph je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2011., 22:14   #274
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ubio sam se od velike pizze u "Plimi" u Bistri. Naduo sam se k'o balon i sad drmam pelinkovac da mi krene probava...
Staro 23.09.2011., 09:42   #275
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
@visage...radi uredno. Jeo sam par puta kod njih u zadnjih mjesec dana. Opet su odlični. Doduše jeo sam capricciosu, picante i specijal tak da ne znam kak su s vegetarijanskim pizzama.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2011., 18:32   #276
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Ja sam prolazio, radi .
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
@visage...radi uredno. Jeo sam par puta kod njih u zadnjih mjesec dana. Opet su odlični. Doduše jeo sam capricciosu, picante i specijal tak da ne znam kak su s vegetarijanskim pizzama.
Jesu li sto napravili po pitanju unutrasnjeg dojma? Od prvobitnog urednog prostora, do trofejnog kluba s vrlo "sarolikim" profilom gostiju. Zastitni i mozda najbolji znak DG-a : Siroka drvena tacna

tega i dalje imaju?

Jesu li konobari i dalje ostali na familijarnom pristupu tipa: Koju ces pizzu stari?

Mozda i razlog najvece srozavanje medju prijasnjim posjetiteljima. Inace, tijesto i receptura su bili svakako medju boljim ponudama u gradu - u tome nije bilo spora.
Staro 25.09.2011., 19:54   #277
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Uređenje: isto.
Tacna (ako misliš onaj "tanjur za pizzu") to dolazi samo s jumbo pizzom.
Konobari: ne bi rekao da se radi o familijarnom pristupu nego o čobanskom pristupu.

Doduše sada unutra radi jedan novi konobar (radio je u news caffe kod doma sportova gdje je radio kebabove) i on je ok i pristojan.

Jučer smo ja i djevojče uzeli jumbo specijal. Kvaliteta na razini.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2011., 23:52   #278
Mad_Duke
Guest

Ko klinac sam uvijek slavio dva rođendana. Jedan sa random frendovima doma, a drugi sa ekipom sa plivanja u DG-u Mogel bi skoknut tam baš da probam jednom u sljedećih mjesec dana!
  Reply With Quote
Staro 26.09.2011., 16:33   #279
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
@Trouble,

po ovom postu, mozes kalkulirati ubuduce kad ti je vrijeme za spavanje. Bas gledam, osta mi u drugom duplikatu FF-a nesto zanimljivo
insomia je zaebana stvar hihi

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ko klinac sam uvijek slavio dva rođendana. Jedan sa random frendovima doma, a drugi sa ekipom sa plivanja u DG-u Mogel bi skoknut tam baš da probam jednom u sljedećih mjesec dana!
DG...bio tamo prije 2 jare,slavosnka jumbo i jos on og paradajza njihovog,za 65kn ubojica
!
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2011., 09:23   #280
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Završila su dva dana obžderavanja u pizzi. Napravio sam u nedjelju popodne tri velka protvanja pizze s tunom, sirom, svježim lukom i paprikom (moj osobni favorit što se pizze tiče). Jučer navečer je stradao zadnji komad

Napravio sam jedan protvanj s ajvarom i vrhnjem umjesto paradajz sosa i uvjerio se kako je to dobro, ali da je jedino pizza s paradajz sosom uistinu pizza

Pogovoto što sam stavio gore svoj domaći paradajz sos. Jest da sam sate i sate proveo nakuhavajući 12 kila paradjaza, ali mogu ponosno reći da se isplatilo
Staro 27.09.2011., 17:53   #281
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
Završila su dva dana obžderavanja u pizzi. Napravio sam u nedjelju popodne tri velka protvanja pizze s tunom, sirom, svježim lukom i paprikom (moj osobni favorit što se pizze tiče). Jučer navečer je stradao zadnji komad

Napravio sam jedan protvanj s ajvarom i vrhnjem umjesto paradajz sosa i uvjerio se kako je to dobro, ali da je jedino pizza s paradajz sosom uistinu pizza

Pogovoto što sam stavio gore svoj domaći paradajz sos. Jest da sam sate i sate proveo nakuhavajući 12 kila paradjaza, ali mogu ponosno reći da se isplatilo
Treba ti odati Žderonjsko Priznanje ! Samo domaća pizza je ono pravo. Kad bi svi ovisnici o picerijama diljem domovine znali kakvo sve smeće završi na tijestu...
Slučajno znam da je za zagrebačke picerije najveći dobavljač Metro, a tamo nema da nema do odurne šunke stare par godina ( EU smeće), zamjenskih sireva i gaude po 27,00 kn ( moš' mislit kvalitete ), talijanskih jeftilen paradajz umaka ( ono kaj ne mogu prodati u EU ), tako da jedino što vrijedi na pizzi u restoranu su domaći šampinjoni i origano.
Bolje je peć' doma.
Staro 02.10.2011., 21:05   #282
morph
*

morph's Avatar

Jako dobru pizzu jeo sam u Chateau des Jardins, relativno nova pizzerija u Tkalčićevoj, odmah prije Cascade centra. Pizza podsjeca na Karijolinu, koriste kvalitetne sastojke, lijepo uređeno.
Staro 02.10.2011., 23:32   #283
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Treba ti odati Žderonjsko Priznanje ! Samo domaća pizza je ono pravo. Kad bi svi ovisnici o picerijama diljem domovine znali kakvo sve smeće završi na tijestu...
Slučajno znam da je za zagrebačke picerije najveći dobavljač Metro, a tamo nema da nema do odurne šunke stare par godina ( EU smeće), zamjenskih sireva i gaude po 27,00 kn ( moš' mislit kvalitete ), talijanskih jeftilen paradajz umaka ( ono kaj ne mogu prodati u EU ), tako da jedino što vrijedi na pizzi u restoranu su domaći šampinjoni i origano.
Bolje je peć' doma.
Dobro,kaj ZG ima sindikat pizzerista?

Da znam da ne buncaš,reko bi da si zašao u regiju pričanja gluposti...

Ko prvo,niko nemre gazdu koji oće stavljat kvalitetne stvari u/na pizzu(a takvih ima,vjeruj mi) natjerat da mu dobavljač bude METRO. Drugo,frend mi je do nedavno bio vlasnik jedne renomirane pizzerije i zaposlio drugog frenda koji je radio ko picmajstor tamo....tak da znam kaj pričam.

Drugo....domaći šampinjoni? Toga tek moš na prste nabrojat. 95% pizzerija opere kiselinu s onih predivnih tursko/rumunjskih gljivica,nareže na 3 djela i stavi na pizzu. 2005. godine je samo 4-5 pizzerija u ZG županiji imalo stroj za sviježe šampinjone(zamisli da onu mrcinu moraš ručno na 10 ak djelova nasjeć) a ostali su radili po goreopisanom sistemu
Staro 03.10.2011., 09:31   #284
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Dobro,kaj ZG ima sindikat pizzerista?

Da znam da ne buncaš,reko bi da si zašao u regiju pričanja gluposti...

Ko prvo,niko nemre gazdu koji oće stavljat kvalitetne stvari u/na pizzu(a takvih ima,vjeruj mi) natjerat da mu dobavljač bude METRO. Drugo,frend mi je do nedavno bio vlasnik jedne renomirane pizzerije i zaposlio drugog frenda koji je radio ko picmajstor tamo....tak da znam kaj pričam.

Drugo....domaći šampinjoni? Toga tek moš na prste nabrojat. 95% pizzerija opere kiselinu s onih predivnih tursko/rumunjskih gljivica,nareže na 3 djela i stavi na pizzu. 2005. godine je samo 4-5 pizzerija u ZG županiji imalo stroj za sviježe šampinjone(zamisli da onu mrcinu moraš ručno na 10 ak djelova nasjeć) a ostali su radili po goreopisanom sistemu
Ha, što reći na ovo. Da malo bolje znaš ekonomiju poslovanja restača, picerija i sličnih lokala, shvatio bi da je za 99 % vlasnika jedini Bog profit, a ne da buš ti jel kvalitetne sirovine u jelu. Da ne bi bilo zabune, pizza je fina i sa Metro ( ovo shvati kao metaforu za uvozno smeće ) sastojcima ako je pripremai dobar meštar.
Zar misliš da u restačima koji nude "tjesteninu sa škampima" dobiš nutra škampe? Dobiš jeftine kozice iz Tajlanda koje su musave ženturače trijebile prstima iz njihovih oklopa, za nadnicu od 2-3 $ na dan...
Pileća prsa u umaku od vrhnja sa sirom? Kaj misliš da je slobodnotrčeći Jelcov picek položio svoj mladi život da bi ti mljackao? Ne, prsa su veliko smrznuto pakiranje iz Metroa, uvoz iz Brazila a cijena za kilu niti 20 kn.
Ako do sada još nisi shvatio da je Lijepa naša, europska kanta za smeće, onda ti ja više niš ne mogu pomoći...
Kaj se tiče šampinjona, svaka picerija koja stavlja ukiseljene gljivice trebala bi biti zabranjena.

Dobar tek
Staro 03.10.2011., 09:37   #285
Mad_Duke
Guest

Ne znam kakve veze ima "smeće iz EU", tajlandske kozice, piletina iz brazila sa vlasnikom restorana/pizzerije... i njegovim odabirom sastojaka. Jasno da 99% pizzeria dere po najgorem smeću. Ali uvijek ima tih 1% koji rade posao kako spada!
  Reply With Quote
Staro 03.10.2011., 10:54   #286
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Jasno da 99% pizzeria dere po najgorem smeću. Ali uvijek ima tih 1% koji rade posao kako spada!
Kad sam jednom vlasniku pizzerije sa kojim se znam preko 10 godina rekao da stavi barem malo više tjesta u pizzu ako već štedi da ostalome. Rekao mi je evo ti pizzerija pa ti stavljaj više tijesta. Imam 5 konobara, dva pizzmajstora, 2 dostavljača, ja, žena, djeca, najam, struja i blablabla.
Inače kila brašna je malo više od 3 kn, a iz njega ispadne 2 kile tijesta. Znači malo više bi bilo cca 5 dkg tijesta, cca 5 lipa.
A tako razmišlja 99% vlasnika pizzerija. Samo profit.
Da li je normalno da na rubnim dijelovima metropole i u ZG županiji pola litre piva dođe od 13 do 15 kn. Dok sam isto pivo pio usred turističke sezone na terasi pola metra od mora za 12 kn.
Takvo Vam je razmišljanje naših ugostitelja.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2011., 11:35   #287
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
Ne znam kakve veze ima "smeće iz EU", tajlandske kozice, piletina iz brazila sa vlasnikom restorana/pizzerije... i njegovim odabirom sastojaka. Jasno da 99% pizzeria dere po najgorem smeću. Ali uvijek ima tih 1% koji rade posao kako spada!
Iako sam malo zastranio od glavne teme, navedene prispodobe su samo za pojašnjenje što sve jedemo u restoranu, uključiv tu i picerije, gdje je ponajveći manevarski prostor za muljanje. Sapienti sat.

Usput, pitaj pizza majstora Ninu, stavlja li u svoju domaću pizzu smeće ili poštene sastojke. Znam pouzdano da na njegovu pizzu uleti i kakva feta istarskog pršuta koji mu visi u podrumu...
Staro 03.10.2011., 12:15   #288
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Iako sam malo zastranio od glavne teme, navedene prispodobe su samo za pojašnjenje što sve jedemo u restoranu, uključiv tu i picerije, gdje je ponajveći manevarski prostor za muljanje. Sapienti sat.
Istina je da pizzerija daje velike mogućnosti ''uštede'' i manipulacije na hrani, a ujedno je i jedno od najpopularnijih jela za jest vani. Otkad sam naučio i da bolju pizzu s kvalitetnijim sastojcima od većine pizzerija mogu napraviti sam doma, rijetko pizzu jedem vani ili naručujem.
Staro 04.10.2011., 14:53   #289
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Ha, što reći na ovo. Da malo bolje znaš ekonomiju poslovanja restača, picerija i sličnih lokala, shvatio bi da je za 99 % vlasnika jedini Bog profit, a ne da buš ti jel kvalitetne sirovine u jelu. Da ne bi bilo zabune, pizza je fina i sa Metro ( ovo shvati kao metaforu za uvozno smeće ) sastojcima ako je pripremai dobar meštar.
Zar misliš da u restačima koji nude "tjesteninu sa škampima" dobiš nutra škampe? Dobiš jeftine kozice iz Tajlanda koje su musave ženturače trijebile prstima iz njihovih oklopa, za nadnicu od 2-3 $ na dan...
Pileća prsa u umaku od vrhnja sa sirom? Kaj misliš da je slobodnotrčeći Jelcov picek položio svoj mladi život da bi ti mljackao? Ne, prsa su veliko smrznuto pakiranje iz Metroa, uvoz iz Brazila a cijena za kilu niti 20 kn.
Ako do sada još nisi shvatio da je Lijepa naša, europska kanta za smeće, onda ti ja više niš ne mogu pomoći...
Kaj se tiče šampinjona, svaka picerija koja stavlja ukiseljene gljivice trebala bi biti zabranjena.

Dobar tek
Ja tebi o pizzama ti meni o piletini,necemo tako

I opet ti velim,malo predobro poznam ovaj grad i gazde raznoraznih restorana(koji su me ipak odgajali ko maloga ) da bi znao da METRO nije generalni dobavljač za sve njih. A ovo s ukiseljenim gljivicama...po tome bi u ZG radilo 5-6 pizzerija max
Staro 05.10.2011., 07:13   #290
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ja tebi o pizzama ti meni o piletini,necemo tako

I opet ti velim,malo predobro poznam ovaj grad i gazde raznoraznih restorana(koji su me ipak odgajali ko maloga ) da bi znao da METRO nije generalni dobavljač za sve njih. A ovo s ukiseljenim gljivicama...po tome bi u ZG radilo 5-6 pizzerija max
Citaj pazljivije drugi puta : Metro ( ovo shvati kao metaforu za uvozno smeće )
Ako si mator kao i ja, onda su te kao maloga odgajali restorani u doba kad je igra bila postena. Kad bi me starci nedjeljom odveli na objed kod Pere ustaše,to je bila hrana i kvaliteta. Ako nisi odvec mator onda puno ni ne pamtis.
Za najzesceg Domovinskog rata, picerija u rodnoj mi Folki, uvijek je imala svjeze sampinjone. Zar je to danas problem ?
Naravno, konzerva ukiseljenog smeca je jeftina i bogtepitajotkuda a Fridrihove treba platiti, i zamisli, jos i narezati ?
Zato cu danas jesti tzv. prisiljeno zelje sa kobasama i razeni kruh, sto i tebi preporucam.
Staro 09.10.2011., 03:34   #291
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Dal sam mator il ne to bi ostavio na izbor damama,al sam za vrijeme rata bio mali i cajo me ostavio u rakitju dok je vodio svoje "mačiće" po terenu pa su me tamo hranili teta Vilma sa hranom na žlicu (bilokoji vlasnik tadašnjeg poduzeća na potezu Podsused-Samobor,pa i njegovi zaposlenici) je upoznat s dotičnom,pa se papali čevosi kod Lojza,išlo se na ribice(linjake) kod Dva Ribiča(valjda se tak zval) i još XY restača kojima nit neznam ime.... (kaj se tiče pizzerija....bivši Astro na Voćarskoj FTW )

Zašli smo u sferu težeg OTa,ali i danas ima poštene igre....samo se treba znat,i nažalost moć platit...
Staro 09.10.2011., 13:58   #292
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
na moje iznenađenje, pizza u savskom mlinu je odlicna (ajd, jel sam samo al funghi)
domis je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 17:07   #293
raliSHA
Premium
Moj komp

raliSHA's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Uh, opis me razbudio i natjerao iz kindebeta da se logiram

Tako ti CCFL cestitosti zr24w-a, deder poslikaj tu lipotu, da je vide gradske fukare iz Agrama
Evo, bijah gore pa uslikah tu divotu konačno:

https://lh4.googleusercontent.com/-F...-52-20_815.jpg
raliSHA je online   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 10:46   #294
mbed
Premium
Moj komp

mbed's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Moram pohvaliti standardno hvaljene pizzerie Oro Goro i Plimu, te isto tako Dvojku, tamo mi je u zadnje vrijeme pizza odlična.

Isto tako uvijek sam jeo pizzu u jednom klasiku a to je pizzeria Zaja na Vrbanima, ali kako se pogodi pizza majstor takva bude i pizza.

Ono zbog čega pišem ovaj post je pizzeria koja me je oduševila i koja se ne boji inovacija, a to je pizzeria Chello na Vrbanima (bliza Yabani-a).
Više se orijentiraju na dostavu ali niti prostor nije nešto loše uređen.
Ali pizza je njihovo glavno oružje.
Ako će itko probavati preporučam jedan od tri specijaliteta kuće.
Prva dva su Special pizze sa 4vrse sira i četiri vrste mesa i slatkim/ljutim feferonima.
A vjerojatno prvi u zagrebu imaju u ponudi Double decker / Chicago style pizzu, znači pizza na dva kata. Prvo se stavlja mješana sa dodatkom paprike i onda na vrh ide još special pizza.
Mene je osobno ovo oduševilo jer je pizza jako sočna i bogata namirnicama, a ja i cura ju nismo mogli pojesti zajedno kolika je.
Ali da ne duljim više evo slika te ljepotice.

https://picasaweb.google.com/117172168467721546931/ChelloPizza?authuser=0&feat=directlink

.
mbed je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 10:59   #295
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
Evo, bijah gore pa uslikah tu divotu konačno: https://lh4.googleusercontent.com/-F...-52-20_815.jpg
Pazi, pazi

Deder malo opisi delikatesu prikazanu? Ovako pripremljeno kao zamotuljuci se nude? Jako visoka estetika serviranja, steta sto se ne vidi i ostatak ambijenta. Vrlo zanimljivo mjesto za posjetiti. Rijeka mi je uvijek bila posebno draga za jelo, posebno sto je rasadnik eco i vege firmi. Jedino su me u vasem gradu deprimirali grozno zapusteni haustori po centru. Ali vjerujem da se to popravilo?

Mislim na unutrasnjost i nacin na koji su smece drzali, jer sam prijatelj koji je zivio dok se studiralo, nije volio se penjati do stana.
Staro 01.11.2011., 19:53   #296
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Jako dobru pizzu jeo sam u Chateau des Jardins, relativno nova pizzerija u Tkalčićevoj, odmah prije Cascade centra. Pizza podsjeca na Karijolinu, koriste kvalitetne sastojke, lijepo uređeno.
Evo i slika 1,2

U medjuvremenu sam jeo i Kod Zaca, na pocetku Grskoviceve. Mohguce je birati zelite li tanku ili debelu pizzu, te zelite li goudu i mozzarelu. Nude samo pizze, prostor je fino uredjen. Pizza mi je nesto losija od Jardinsa (favorit za sada), tako da bih joj dao ocjenu vrlo dobar. Cisto da se ne iznenadite cijene su jedne od visih kada je rijec o pizzerijama (45-70 kn).

@syss

ispravljeno moguce da su bili prvo thumbovi, njih valjda ne da staviti u svastari. Dugo nisam postao, zaboravio sam skroz na to.

Zadnje izmijenjeno od: morph. 01.11.2011. u 20:03.
Staro 01.11.2011., 19:56   #297
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
dooobre slije
syss je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 11:59   #298
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Kakva je pizza u ALA VIA u Središću?
Jel netko jeo onu njihovu megapizzu za 5 osoba?

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 13:13   #299
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:

Dobar tek
potpis na ovo

radio kao dostavljač u jednom restoranu u Slavoniji:
- brašno iz Lidla
-pomfrit iz Lidla
-šunka, sir i ostale sitnice iz Metroa
-gljive domaće i uvijek svježe
-kulen domaći, znači nije bilo onih zimskih, pučkih i ostalih sranja
-ćevapi, e to vjerojatno nema nitko bolje tu u okolici, znači pravili su se od najboljeg mesa i to baš u restoranu
-pizze su mi bile super za jesti, jer su bile dobre kuharice

a najbolje pizze što sam jeo su u Osijeku u Lipovom hladu i Saloonu

JuXo je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2012., 19:08   #300
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Probah i ja nekidan pizze iz Oro Gora. Uglavnom, zagorska odlična, no slavonska je bila preeemasna.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na