|
![]() |
#62 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 27.09.2011. u 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ah dobro. ![]() Nego jesam li ja jedini ili nas ima više koga živcira "setup" igre. Kakve su ono opcije "assista" kod dodavanja, pucanja, kretanja itd... Kao da idem igrati F1, a ne PES. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
da, i meni je to isto diglo tlak. na kraju više vremena potrošiš zurlajući u te postavke nego kaj traje cijela sezona lige prvaka. ma ja sve ostavim na auto, pa ko živ ko mrtav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo da napišem koju nakon 2 dana intenzivnog igranja. Igram na top player, protiv kompa jer trenutno nemam 'ljudskih' protivnika u blizini. Golmani brane mrvu bolje nego do sada, ali opet kiksaju na totalnim glupostima; tipa nabacivanje s centra i lopta pada na 14m od gola, golman na 10 i lopta ga ne preskače nego mu prolazi između ruke i glave i ulazi u gol; slobodnjak u rašlje sa 20m skida bez problema, a skroz iskosa sa 27m mu ulazi uz prvu stativu ko da ga nema na golu; izlijetanja opet bezveze a da nije držan trokut za istrčavanje golmana; i tako, ima još, al o tom potom, ovo su najveće mane golmana. Obrana - AI obrana na top player težini - savršena, ima rješenje za sve, sva dodavanja su 100% točna u noge, podvaliti dubinsku loptu kraj AI obrambenog - nema šanse, 1 od 100 prolazi, AI obrambeni stiže napadača bez obzira što se radi o nominalno daleko bržem igraču, dok to kod upravljanih igrača od strane ljudske ruke nije slučaj, ofsajd zamke su loše, AI dosta krlja, ima dosta uklizavanja 'u kost' za žuti karton, čim ih se počne malo cimat i driblat. Vezni red - gotovo nemoguće razvijanje igre, uvijek je 2-3 protivnička igrača na razigravačima, neprecizna dodavanja (tu se još moram poigrati s onim glupim asist levelima, sad sam na najmanjem, možda isključim skroz), posebno visoka dubinska (l1+trokut), neprecizni udarci iz samo malo veće udaljenosti, pogotovo udarci iz prve. Napad - jedini faktor igre koji mi je sjeo odmah iz prve - udarci su dosta bolji s napadačima (čudna stvar ali kao da su vezni hendikepirani lagano po tom pitanju), sada se konačno može nekad nekog obrambenog i pretrčat (i dalje teeeško, ali opet više nego u 2011), dobro se otvaraju u prazan prostor. Igrao sam sa svim jakim i jačim euro momčadima, barcelona je stepenicu iznad svih, najlakše je pobijediti s njima, zatim real, pa manchester utd, pa milan; inter, city, tottenham (bale je napravljen kao superhuman warrior), chelsea i ostale momčadi iz vrha su vrlo dobre, ali gore navedene 4 se ističu, jednostavno je lakše igrati s njima.
![]() |
#72 |
Pod naletima kopita zla
|
Ne znam kako utječe na igru. ![]() Sada kod novog će biti veselje ako se ja naučim igrati na jednim postavkama i dođem kod frenda na turnir koji pak ima nešto deseto. ![]() U ostalom čemu asisti kod dodavanja? Ako ti treba asist kod dodavanja ili pucanja instaliraš fifu i igraš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
mislim da ovdje trebas staviti veci naglasak na CLEAR i SLIDE ili tackle kaj vec stoji posto je dobro da ti neki obrambeni brzo ispuca loptu van iz peterca dok ti se odbije od stative, guzve il od tvog golmana, prve dve opcije mozes komotno islkjucit, a u pravilu ih mozes sve komotno iskljucit, i nije bitno kaj tvoj frend ima na turniru jel ti normalno svaku tekmu mos uc u postavke tj svaki igrac ima svoje postavke |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pod naletima kopita zla
|
Zamijetio sam još jednu glupost. ![]() Često sam odigravao brze i visoke lopte u napad...čini se da to više nebu išlo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Jeste li primjetili ikakve razlike između demoa 2 i te verzije koju sad igrate?
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo dečki rade punom parom. Sad treba krenuti u nove pobjede, samo jako. ![]() PESEdit.com 2012 Patch 1.0 - Released! |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
english text+Commentary for full pes2012: http://www.multiupload.com/LPXGIILW11 how to install copy to IMG folder and that it english Commentary http://www.fileserve.com/file/5VPqr8h/dt00_e.img |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
|
Došao je ovi patch. PESEdit.com 2012 Patch 1.1 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Ovako treba mi još jedna pomoć znaći kad igram i onda hoću premjestiti najjbližeg igraća da kontroliram većinom mi ne želi ko da je ukljućeno nešto da automatski on sam mjenja, ustvari uspije ali za milisekundu opet vrati na onog prethodnog. Gdje bi to mogao izmjeniti? PS: Dali je normalno u pesu da fabregasa nema u barci? Ili ga vi imate? Zadnje izmijenjeno od: hrcfaca. 03.10.2011. u 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav! Imam jedan problem. Dosad sam igrao s frendom fifu i sad sam instalirao novi PES. Obicno igramo turnire gdje svako izabere 8 ili 16 momcadi pa to razigravamo tjedan - dva, nekad i vise. Ja igram na tastaturi a frend na gamepadu. E sad, prvi problem je što se mečevi nemogu simulirati (dakle da kompjuter ubiti odredi pobjednika) što smo u fifi koristili ako se susreću dva tima istog igrača ili dva tima koji nisu ničiji. Ako se i susretnu dva tima istog igrača i mora se igrati ta utakmica, nemože se izabrati kojim timom tko želi upravljati (u meniju pod opcijom select sides biranje strana je zaključano). Nadalje, ako se susretnu tim jednog igrača s timom koji nije ničiji, drugi igrač nemože odabrati taj "ničiji" tim... Jedino rješenje je da se zamjenimo za kontrolere, ali smo se već naučili ovako i to i nije neka opcija... Postoji li rješenje ovog problema ili se moramo vratiti na FIFU?
![]() |
#84 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
|
PES 2012 DLC Announced Citiraj:
KONAMI's site |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam još probao novi PES na PC-u, ali sam ga maloprije skinuo na PS3 i ostao sam paf ![]() Na stranu grafika što je loša i face igrača ni slične pravima, ali igra je fenomenalna. Oduševila me. Mislim da ove godine moji novci idu PESu. Prilično sam siguran da ću kupiti PS3 inačicu. Ugodno iznenađenje nakon dosadašnjih mrtvila zvanih PES. Gameplay je vrhunski, a posebno mi se sviđaju finte koje neki igrači izvode pri prvom dodiru sa loptom, osivno o smjeru kretanja. Sutra ću skinuti FIFU 12 demo na PS3 pa ću vidjeti nju, na PCu je čisto OK al na konzoli bi trebala biti bar duplo bolja.
![]() |
#88 |
Premium
|
To si ti probao demo ili igru koja je izašla? Što se tiče grafike i izgleda igrača ne znam za PS3 al na PC-u to izgleda vrlo dobro, čak i odlično. Ovo za prošle nastavke je totalno neutvrđena izjava. Ili nisi igrao ili nisi ljubitelj PES-a, a to što je to tvoje mišljenje ne daje rezultat da su bili loši (mrtvi???). Što se tiče gameplay-a vide se poboljšanja naspram 11-ice. Ono što je važno je to da Eto'o i Rooney nisu sporiji od obrambenih tj. oni ih ne stižu. Razina top player je evidentno jača nego prije što je dobro jer prije je to sve bilo prelagano. Sve više dolaze do izražaja opcije postavljanja raznih sistema igre što rezultira i dobrim akcijama, nije ko prije uzmi C.R.-a/Messi-a, trči do gola, pukni/dodaj i evo ušla je. Sve u svemu bit će puno dana provedenih uz PES ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
U novom pesu se puno teže braniti, nije više samo drži presing i deri mile. Navodno se more nekak i jača težina od top playera otključati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Igrači uopće ne liče na sebe, ali to mi i nije bitno. Ovo za prošle godine je moje mišljenje, zadnji dobar PES je bio PES2006, ostalo nakon toga katastrofalno, a igrao, odnosno probao sam svaki nastavak i svaki mi je bio loš. Da sam ljubitelj ili ne - to je nebitno. Igrač sam kojemu se nije svidio nijedan nastavak između 2006 i 2012 ![]() Gameplay je odičan, i to ga prati kroz godine, no sad baš ima ono nešto ![]() BTW, šta Konami nije čuo da Eto'o zarađuje milijune po utakmici u Makhachkali na Kaspijskoj obali? ![]()
![]() |
![]() |
|
|