|
![]() |
#1531 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
45-60 FPS vani, 50-80 FPS unutra. Evo, Thunderman me zamolio da kažem kako se igra ponaša s obzirom da imamo sličnu konfiguraciju.Napišem poslije još ponešto. Išao sam po cigarete; Rezolucija 1440*900 ( imam 19 inčni widescreen), sve po defaultu na high.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 28.09.2011. u 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1537 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Vjerujem da ce valjat kad sam vidio c.b. da ne bude zabune. I cqc je ok, dmg je bas kako treba biti, ako jos malo fixaju 3dspoting, nevjerujem da ce nas vise uopce tolko migrirat na hc t.j da ce uopce biti potrebe za njim. Kretanja i animacije su fantasticne, tako da jedini problem koji imam za sad je losa rush mupa i 54354353 bugova/glitcheva koje nema sanse da fixaju do izlaska.... al takav je bio svaki bf ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
A dobro ne pricamo o modovima, mozemo onda reci i da je cod4 vrh vrhova zbog svih silnih modova i gomile mapa, ali to je naravno napravila zajednica, ne developer. Prema svemu do sada viđenom mislim da ce biti dostojan nasljednik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Electronic Arts' Massive 2012 $1.6m Battlefield 3 Tournament: Consoles Yes, PC No Toliko o "primarno pc" igri uz ovakvu izjavu : "We continue to believe that the console is a strong platform and will continue to be the gold standard" A treba ti 2xgtx580 za ultra high, toliko je "optimizirana".
![]() |
|
|