|
![]() |
#2371 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2372 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
McG pogledao the shadow line, odlicna serija.Imas jos koju preporuciti istog/slicnog zanra ? usput kad tipkas, kad pocinje TBBT i jel imas koju preporuku neke "komicne" serije a da nije how i met your mother ili 2and half men?
![]() |
#2374 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja čekam da dođe negdje do 3 epizode od novijih kako bih pogledao u komadu i vidio kaj stavljam na hold, a kaj ide dalje! |
|
![]() |
![]() |
#2376 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja jos cekam da se supci koji rade sci-fi serije dignu sa guzica i naprave mi noviu seriju koja ce bit kombinacija ST/SG/Farscape/Firefly/BSG-a ![]() Be*ti sci-fi serije, da sam bar ljubitelj ovih girly sranja za tinejdzere ili turskih/meksickih sapunica, imo bi kaj gledat... ![]()
![]() |
#2377 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma nije sve, ali tih sladunjavih "Omg im 13 and trying on makeup for the first time" junk serija ima kolko oces. I turskih... ![]() Ono sto meni treba je Jack O'Neill ko kapetan 20% organskog USS Excelsiora koji ima kompletno plavu zensku za first officera i zaglavi u vražjoj materi Lambda kvadranta gdje rastura papke koji nemaju FTL, glavni mehanicar mu je zena sa cyborg rukom i za preživljavanje se bavi poslovima koji su na granici mutnih i trguje direktno sa Ferengijima. ![]() Drogaaa. ![]() * e i traze sveti gral! ![]()
![]() |
#2378 |
Premium
|
Zooey Deschanel ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Napravila sam si i ja popis serijica ![]() ![]() Blood ties Moonlight The secret circle The lying game A od starih V - rekli mi da je dobra serija Goospi girl - pogledala dvije sezone pa se umorila, ali sad mi opet odgovara taj tip serije ![]() I počela je nova sezona Castle i čekam Pretty little liars pa da konačno vidim ko je taj/ta kaj ih zeka ![]() I popisu sam dodala New girl i 2 broke girls...thx @McG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Premium
|
Meni teško odredit kakva je glumica zato jer su uloge slične, tj neglumi "ljude" več luđakinju i robota, jako dobro rekao bih ali možda je ženska takva irl. Najbolje mi na jednom forumu slike likova/fanov snjom i svi držw "hover "hand" lol, te onda neko pita ko je ona? el poznata u americi? Njoj treba neka serija da je možemo gledat! Terminator: The Sarah Connor Chronicles je po meni s razlogom ukinuta, pre visiko su postavili napetost u seriji da bi to mogli održati, ono kad dođe do djela da imaju popis objectiva pa rade poredu tak je trebalo bit odmah nakon uvodnih par epizoda! Inače me boli glava imalo razmištljat od terminator jer su mogli poslat onog tekućeg nazad u prošlost još prije filma i to je to... Dosta ranije u temi je spomnuto da Spielberg radi na dvije serije na što sam misli "ah nemora bit ništ posebno", pogledao falling skies i ME LAJK! nadam se da će i Terra nova biti dobra, krenuo i sa V 4 epizoda čini se dobrim ali nekak se brzo stvari razvijaju pa se bojim da bi se moglo razvodniti brzo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2381 |
Guest
|
Ma, zaj sve kaj si rekao. Daj neki link na info o nastavku firefly (odnosno nastavku na Serenity)!? Da ne moram tražiti po Castleu "easter eggove" :P hehe |
![]() |
![]() |
#2382 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Odgledao The Event do kraja, nije bilo loše sve u svemu, šteta št ne nastavljaju. THM bez Čarlija me nije baš oduševio, dat ću mu šansu još par episoda. Pogledao i prvu epizodu Point of Interest. Tematika nije nova, a ne sviđa mi se način snimanja, i gluma je pomalo neuvjerljiva. Dat ću i tome šansu da se razvije, ali za sad mi nije nešto što bih pratio.
![]() |
#2385 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
jel zna tko koliko ce snimat "the Office" to mi je najbolja hum. serija ikad,mislim da se snima 8. sezona.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Haha.
![]() Prva epizoda nove sezone Mentalista... A tak, ne znam. :/ Ne mogu se odlučit, dobra mi je, ali ne znam, među lošijim epizodama koje su imali.
![]() |
#2394 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2395 |
Guest
|
Koliko god kratka po sezoni svejedno Misfitsi mi pružaju više zabave od prošla dva elder scrollsa :P hehe |
![]() |
![]() |
#2396 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Nova epizoda HIMYM je prejaka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2397 |
Guest
|
Ovi 2.5 muškarca su postali gej! Breaking Bad je pre-pre-prejak. Jedva čekam sljedeći tjedan hehe ![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Guest
|
Persons of Interest je ono. Apsolutni niš posebno! Nadam se da će se stvari "zakomplicirati" i da će dobiti jaču standardnu postavu jer u ovakvom obliku sa klasičnim "case of the week" stilom bu mi jaaako brzo dosadio! |
![]() |
![]() |
|
|