|
![]() |
#931 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Dečki znam sve o fps na cod2 i zašto monitor nije dovoljno dobar koji imam. Zato i pitam za preporuku nekog monitora da ima 85+Hz a da je barem 22incha na dalje. Sami ste dali odgovor, trebam 250fps jer je engine od igre takav da igra drugačije radi s 250 i s 60 i to drasticno razlicito. Nije stvar u mome oku ili necemu, nego wolverine probaj cod2 na nastimaj fps 60 i igraj 5 minuta pa probaj na 250, razlika mi je nevjerovatna i sam ces tako reci, pogotovo neki junkie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Viewsonic VT2405LED-EU LED 24 "
Bok!!! Evo planiram uzet telku i naletim na ovo: Viewsonic VT2405LED-EU LED 24 " Čini mi se jako povoljno. Iako još uvijek vjerujem u onu kolko para tolko muzike, moli bih par mišljenja, dal se isplati? Koristio bi ga kao TV. Tu i tam bi ga možda spojio preko HDMI-a s laptopom. Hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Meni nije. Tražim u biti 26", naletio na ovo pa pitam za mišljenje pošto ne znam baš puno o telkama. Ovaj 24" je stvarno puno povljniji od nekog 26" bar kolko gledam..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
kolko vidim nema za iste pare u drugim dućanima, i osobno mi je 24 sasvim dovoljno, bilo izbliza bilo na 2-3m iz kreveta |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
po toj cijeni je sasvim ok ja tv uopce nemam imam 24'' viewsonic monitor (vg2427wm- da nebi bilo zabune) i to je to, da, nekom je dovoljno 24'' nekom nije ja sam potpuno zadovoljan s 24'' sto se tice gledanja filmova i serija i svega, s pol metra pa do nekoliko metara koliko soba dopusta (za potrebe mene samog) e, sad, za okupit par ljudi ispec kokice i ostalo, zna se cinit mali. te eto za tako nesto bih ipak preporucio projektor ili neko drugo rijesenje ali definitivno je bolja opcija od old school 26'' tv-a usporedjivao sam jedno pokraj drugog i ovo je bolje po meni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Onda jel u2410 dobar za igranje FPS-a ili ne? ![]() Ne planiram igrat BF3 sa vsync ON. EDIT: Kakav je kut gledanja na njemu? Npr imam običaj zavalit se u stolicu i onda mi razina glave padne ispod centra monitora pa mi je kut gledanja odozdo a slika mi je tamnija zbog toga na trenutnom monitoru i to me malo nervira, uz činjenicu da cijela slika baca malo na crveno... Zadnje izmijenjeno od: Firecracker. 26.09.2011. u 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
|
Ma malo sam gledao reviewe, ne preporučuju ove monitore za FPS igrače... 120Hz LCD-ovi baš i nisu najbolje ocijenjeni, duduše Samsungov je najbolji po revewima samo ga nema nigdje kupiti u nas. Ima li alternative? |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
|
Zavisi. Na čemu sada igraš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
|
Ma ne primjećujem ghosting na ovom monitoru, malo sam se sjebo s ovim monitorom šta slika ima crvenkastu nijansu, ali kad se navikneš ne obraćaš pozornost više na to. Mislim da će kupnja monitora pričekati pošto ipak ti svi novi monitori nisu tehnički otišli tako daleko od mog. Sigurno da ovaj Dell ima kvalitetniju sliku, ali koliko vidim i dalje ih zeza probijanje pozadinskog osvjetljenja i neprecizne boje što je zajeničko svim ne-CRT monitorima (uglavnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Pozdrav, nisam baš nešto se trudio čitati svih 30 str. ali budite toliko ljubazni i odg mi na par pitanja u vezi monitora/tv trenutno imam Philips LCD 19" monitor sa kojim sam zadovoljan dosadašnjim radom, no počeo sam dnevno "visiti" na kompu 10 sati pa me pomalo "smara" gledanje u monitor... znači moji kriteriji su da mi bude ugodno gledat u ekran i da ne osjećam toliki umor nakon posla na kompu, znači 1% su igre (F1 samo) i ostalo je windows i browser... udaljenost od gledanja je pola metra... još jedno pitanje, da li postoji opcija kupnje nekog LCD TV pa da mi služi kao monitor, neznam nešto tipa 32"...da li to ima smisla i da li bi to zadovoljavalo moje kriterije?? hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Postoji mogućnost, ali moraš uzeti u obzir da ti televizori imaju rezoluciju većinom 1920xnešto (vjerojatno 1080 pošto su, jel, 16:9) što imaju i monitori od 23 ili 24". Dakle, ništa ne dobiš na radnom prostoru, samo ti je sve puno puno veće. Shodno tome, morat češ sjedit dalje od pol metra od takvog ekrana da bi to imalo smisla ![]() A što se ostalog tiče, imaš stvarno ogroman izbor. Ne znam što ti to može pomoći glede umora? Možda ovaj 19" gledaš s prevelike udaljenosti pa ti je presitno sve i zato se umaraš :S. Ako ti stvarno komp doma služi samo za net i za F1 onda možda rješenje s tv-om i ne bi bilo loše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Da zato sam ja to i uzeo u obzir, al opet bilo bi bolje da mi netko iz prve ruke kaže kakva ima iskustva sa TV-om kao monitorom i koliko to ima smisla... Mislim da je definitivno razlog što je relativno mali pa mi je sitno to šta gledam i pišem, znači definitivno mi treba nešto veće, koliko vidim ovaj Dell je bestbuy monitor, a sada samo treba vidjeti ovo sa tv-om, možda neki philips... |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
Dell U2412 ti je dobar izbor za monitor trenutno, a vjerojatno će i neko vrijeme ostati best-buy. tv kao monitor i nije baš neka sreća, onda je možda bolje kupiti monitor koji ima u sebi TV tuner. ili si kupi USB receiver pa preko kompa gledaj TV program.
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Trebao bi mi monitor za Office, AutoCad, surfanje i pogledat koji film. Dell P2411H mi se čini dobar samo mi je i on sa 1500kn skup, ima netko jeftiniji prijedlog ili da ipak dam malo više za tog Dell-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozdrav momci nakon sto je konfiguracija gotova, vrijeme je za novi monitor, da zamjenim ovo *ovno od TV-a s rezolucijom 1360*760 xD kupovo bi u linksu (jer tu jedino mogu na rate) ili ako je bas u nekoj trgovini 300-tinjak kuna jeftiniji (tiopa adm, protis itd..) probat cu skupit pare pa narucit.. e sad, do jedno 1500 kuna bi bila idealna cijena, moze +/- 100kn.. dijagonala sto veca, kolko sam skonto ips matrica je najbolja, pa onda po mogucnosti ta... sluzilo bi najvecim dijelom za igre, sve ove nove fps itd.. sta kazete na dell u2312? jel vriejda tih para? Zadnje izmijenjeno od: drz_nedaj. 10.10.2011. u 05:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
Da, Dell bi bio OK. Samo što je koliko vidim u linksu puno preskup. U MagazinRS je 400kn jeftiniji. Ako i budeš išao na nešto drugo nemoj se samo navoditi time da ideš na što veću dijagonalu ako to nije baš potrebno. Jer je u biti rezolucija ta koja je bitna, sve dok ti veličina piksela odgovara. Bolje 23" IPS nego bilo kakav 24" TN. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|