|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Isplativost
Zanima me argumentirano mišljenje nekog ko je prešao sa XP-a na nešto 64-bitno... kakav je osjećaj dobitka na brzini (ne zanima me što je propusnost memorije 25 puta veća i slično ![]() Malo gledam ovaj svoj XP1700+ koji se vrti na 2000MHz (a ni 2166 mu nije mrsko), pa kad vidim socket754 procove na 1800 MHz, ne čini mi se nekakav strašan napredak Pretpostavljam da bi za malo očitiji skok performansi trebao nekakav socket 939 proc 3200+ ili jači, ali cijena već spada u malo ozbiljniji upgrade |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Pričekaj još neko vrijeme da izađu novi windowsi jer imaš O.K. komp i nema potrebe da još nešto sređuješ. Uostalom i cijene 939 će pasti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ova confa ti je zasad cist ok ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Frend ima 3000+/64bit , neku Gigabyte sa nf3 i 1*512 Kingmaxa. Ja imam 2000+ @ 2,07 GHz (2600) , Asus A7v600, 2*256 Kingmaxa. Kada stavim na papir koliko je razlika u lovi i kolika je razlika u performansama - ne pada mi na pamet. Pošto sam prodao večinu konfiguracije, i kupujem gotovo sve, mislio sam si o 64 bitnom AMD-u - i odustao sam. Ne isplati mi se barem za moje potrebe, dakle, svakodnevne multimedijalne gluposti, nešto obrade videa, html, 3d grafika i to je to. To je samo moje mišljenje s obzirom na moje potrebe. Inače nisam škrt za potrošit na compajuter, ali od ovoga sam odustao. A ti vidi........... ![]()
![]() |
#7 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Iatina, ali to bu se promjenilo cim 64 bitne aplikacije i OS, osvoje trziste... Citiraj:
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|