|
![]() |
#3541 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ja sam kupio htc hero prije skoro 2 godine, pa nakon njega nakon 6mjeseci htc legend, pa onda nakon opet 6mjeseci htc desire z. Pa mi je zakrizila situacija s parama i sad sam nazad na hero-u. S konja na magarca. Pregazilo ga je brdo novih mobitela ali on još radi i manje više sve što mi treba on ima. Ali brate spor je...ufff ![]() Možda bi za tebe bolji izbor bio LG 2x, na njuškalu ga ima po 2500kn novih. |
|
![]() |
![]() |
#3544 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3546 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja nikako da se odlucim koji mob...defy... ili cekat defy+...ili LG 2x... ili SE Neo defy mi ima + sto je robustan, i baterija mu dosta traje LG veci ekran, bolju kameru, ali sam cuo da ih se puno vise kvari SE neo + najnoviji os 2.3, dobra kamera |
![]() |
![]() |
#3547 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I dalje postoje zamjerke na kvalitetu. LG jest najjeftiniji, ali i najlošiji kako po kvaliteti tako i po hardveru. Nešto u rangu Acera kod laptopa. Negdje u ovom topicu sam stavio par linkova na negativna iskustva korisnika baš sa X2 modelom. Radije izdvoji nešto više kunelića pa kupi pošten mob.
#3548 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3549 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
HTC Desire - phone memory low
Imam problem, vec nekoliko puta mi se dogodilo da se mobitel sam restarta, a uz to, odjednom nestane memorije. Imao sam 22mb slobodno, sad nakon restarta 2mb. Na njemu je MIUI. Ima li tko ideju sta se dogadja? Evo sad je poceo se blesirat totalno, samo mi izbacuje errore (ono Force Close) nece ni jednu aplikaciju otvorit. Zadnje izmijenjeno od: savec0re. 22.09.2011. u 16:04. |
![]() |
![]() |
#3551 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Dali ima tko kakav info o u8650 huawei u ? http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www...aid&mobile=853 cini mi se kao bang for buck ?
#3552 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
LG 2x je ocito dualcore a SE neo ima normalno bolju kameru od DEFY-a. Defy snima HD ali tek sa patchom tak da u startu to je dosta lose. Taj HD nije tolko dobar kao npr na SE . Sad je na tebi da odlucis sta ti je bitno ,kamera/i dual core ,robustnost . Takodjer vjerujem da LG i SE imaju bolju pordsku od strane komjunitija jer imaju otkljucan bootloader . Za defy se jos nezna dal ce dobit unlocked bootloader i gingerbread,vjerovatno hoce(unl.bootloader) ali tek na novom + i to je pitanje kad. |
|
![]() |
![]() |
#3553 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nakon sto sam presao sa HD2 na Desire pa onda na galaxy S, nebi se vise vratio na nijedan drugi mob. Jedino da mijenjam za Galaxy S2 ![]() Ovaj amoled na Galaxyju je nesto predobro, savrsen ekran. |
![]() |
![]() |
#3556 | |
bycod
|
Citiraj:
khm khm ! ![]()
![]() |
#3557 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sve u svemu na papiru i izgledom je ok telefon, pogotovo za te novce. Makar, nema custom romova još nigdje, tak da je mogućnost prčkanja po njemu dosta mala. Negdje pišu da ima 256MB rama, a negdje 512MB, te o tome da je vjerojatno "zaključan" ram i limitiraju ga na 256MB.
#3558 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno za njega, kao i za Ideosa, vrijedi sistem 'koliko para - toliko muzike'.
#3559 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
i kad sam vidio galaxy pored...da ne duljim, sgs je u djepu i nije mi zao novaca sad jos da nadem najpovoljniju mrezu/tarifu za pozive i internet (trenutno sam na tele2 na prepaidu - knock out tarifa) |
|
![]() |
![]() |
#3560 | |
bycod
|
Citiraj:
da nema bas postova o njemu al prodaju ga tri operatera spanjolski turski i hrvatski ![]() moze se rootat nis budem riskirao 750kn za takav telefon mislim da nije lose... evo iskustva jednog vlasnika , Pod 1 ne budi n00b. Šalim se naravno, ali ovaj njegov menu nisam koristio ni 2 min. Fino si instaliraš ADW ili Launcher Pro i to je to. Baterija traje 3 dana, sensationu 1. Ekran je kapacitivan, dakle ne radi na pritisak vec na dodir. Nema razlike u primanju dodira između njega i sensationa. Od modova, iskreno nisam ni gledao, ja sam ga samo rootao (da mogu maknit sve nepotrebne stock aplikacije koje dolaze s njim) i instalirao modani flash player (da mob podržava flash). Ovih dana sam se mislio malo zezat sa portanjem CM7 na njega (izašao je za ideos, pa ga je pizdarija portati na ovoga). Svakako za 745kn mob je win, nema laga, sve fino vrti, copilot navigacija radi sjajno, kvaliteta izrade je prokleto dobra. Bolja nego na većini mobitela u tom cjenovnom razredu, a i višem. Najbolje ti je otic do nekog tele2 centra pa ga malo po ruci provrtit. i pitanje dali uzeto galaxy 3 galaxy 5 u8650 naglasak da mi je to drugi mob i htio bi malo prostudirati android (tu je u8650 u dosta vecoj prednosti jer ima 2.3.3)
![]() |
#3562 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@ Codiac - a zasto nebis preko oglasnika nasao Samsung Galaxy Mini.. Ja sam ga prije pola godine nasso za 700kn.. A htio uzet onaj Ideos koji je kao bio aktualan, ma daj molim te.. Uzmi Mini-ja i neces pozalit.. |
![]() |
![]() |
#3563 |
bycod
|
Sestra dobila danas galaxy 5 i ono meni je mobitel los... Minija nisam imao u ruci sa time da bi volio da ima 2.3 droid ... Cak sam i gledao da uzmem galaxy s (1200kn) rabljen al stvarno mi netreba takva mrcina od moba za drugi telefon kojem je namjena javljanje na pozive ![]()
#3565 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@ Codiac - vozim 2.3.5.. Custom rom, to je posve drugi mob nakon stavljanja custom djidja-midja.. Osim ako ti nemas volje/petlje/vremena za tako nesto.. |
![]() |
![]() |
#3567 |
Guest
|
Nije taj LG tak loš :P http://www.youtube.com/watch?v=S9j4b...layer_embedded |
![]() |
#3568 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Jedino čega se 'bojim' je rapidan rast ovih jezgra mobitela i svakog mjeseca izađe po par modela ovih mrcina. Kupiš mob za veliku lovu, a za pola godine nevalja qrcu. Najviše se brinem radi supporta (dali će moć sljedeći android na moj mob, dali će ovi na xda i dalje raditi na na ovom mobu, konkretan primjer I9000 GT, vidim većina developera u potpisima imaju 9100, i skoro se 100% posvetili 2-ci. Tu mi je malo jedino žao što sam iz Apple svjeta otišao.. |
![]() |
![]() |
#3570 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Probaj nabavit LG optimus One p500 za manje para i neces pozaliti. Makni original sw i stavi CM 7ili neki drugi bolji rom i mob je violina. 600mhz,512rama,adreno205 grafa. Cvrst i brz ,brzi od bilo kojeg samsunga u tom rangu. Za ono sto ti treba,neces naci boljeg. |
![]() |
![]() |
|
|