|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pazi ovo. Na 2600k stock 73fps a na 4.4ghz 87fps bez overclcoka grafe. Igra stvarno voli brze mrcine od proceva. Vise daje nego kad se grafa kloka..Nema sansi da ovdje neki core2quad nafila ista jace od 570 pa makar bio na 4ghz. Meni se cini laksa od proslogodisnje. Mozda je karijera teza jer su ponudeni auti realno sranje, pogotvo Lotus ali tako je kako je. Nakon par upgradea stvar bolje djeluje. Meni je nekako zabavnija od prosle.. Vozim sve off sa auto mjenjacem, sad sam poceo i sa rucnim i profesional AI i taman je po mom gustu. AI voli sporije uc u zavoj sa vecom izlaznom brzinom i tu ima sansi..Presica mi ne fali ni malo. Novinari su mi dovoljno. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.09.2011. u 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam problem u igri, sve super radi ali svaki put kad uđem u igru moram ponovno namještat komande volana jer ih on svaki put kad izađem vrati na default...a sve ostale stvari mi normalno snimi, grafiku, karijeru, čak i postavke FF-a za volan, ali komande ne pamti...ima li tko ideja zašto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ekipa kak se to "vleče" na c2d konfama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
znači nije zahtjevnija od prošle verzije. Taman kad zgasim sve đinđe, vrtilo bu solidno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam jedan iritantni problem, ova linija koja označava pravilnu putanju ulaska u zavoj, u zavojima mi se odvoji od ceste i stoji u zraku, pogotovo smeta kad su bolidi ispred mene jer ih maltene ne mogu ni vidjeti. Uhvatio sam jedan screenshot doduše bez bolida ispred al skontati ćete svejedno. Ima neko takav problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prije da je to tako nego problem. Ista stvar kod mene. Spusti se kad priđem zavoju, ali ovo je ionako za one koji ne znaju staze, da vide kako zavoj dalje ide. Isključi to i uživaj u vožnji.
![]() |
#71 |
Torrent freek
|
Da i ja san steka dojam da to mora tako bit, jer san gleda onaj intro kao uvod u igri (ili benchmarks, ne znan više) i tamo je to isto tako ![]() ![]() EDIT: Onda isprike na krivoj informaciji...
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 23.09.2011. u 16:30. Razlog: dodao EDIT |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
Vi sa linijom iskljucite liniju u 3d i upaltie u 2d. Nije bug. Najgori bug do sad mi je za vrijeme SC u Monacu kad se pojavi prozirni auto koji od jednom zakoci na sred ravnice i dobijem f kaznu. Odmah iza su mi face iz boksa koje za vrijeme mog najbrzeg kruga u kvalifikacijama odluce stedit gorivo i smanje mi smjesu. Uglavnom ih ima puno manje nego sto je bilo prosle godine. Vozim novu sezonu sa Lotusom, smece i jedina staza gdje ima sanse je Monaco. Brzine spljostene skoro do minmuma i auto porihtan da reagira na svaki trzaj. Mogu zavrist u prvih 5 a kvalificirat 15. ,16. Nema ni kers. Imao sam srece da su do sad dve trke bile kisne pa sam uspio zavrsit u bodovima ali kad dodu brze staze nema sansi. Benchamark se vrti tako kako je igra narihtana. Ako je linija u 3d onda je u benchu isto..Probao sam sa samo dve jezgre i doslovno raspolove performanse.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.09.2011. u 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
po komentarima bi reka da se i necu bas nesto naigrat sa e4300....vrime ga je izgleda gadno pregazilo , ipak , vjerovatno probam čisto iz znatiželje pošto su vaši dojmovi manje-više pozitivni ( svi kazu da je bolji od prošlogodišnjeg ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
na kolko ti krugova igras XD ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
20%. Vise od toga ne mogu. Sad je Canada i takva kisurina da to nije za vjerovat. 14 krugova i naravno da vozim najsporiji auto. Cilj je uezt bar bod. Kaj je najgore sad mi je u 12tom krugu pokla guma, bio na 9tom. mj a proslu trku, Monaco mi je pukla u samoj ciljnoj ravnini ali sva sreca prekasno..Daleko je najteze sa tim Lotusom. Poceo sam jednu prije sa Williamsom i to je pljuga naspram ovog. Totalni kaos. ![]() ![]() ![]() i SC na kraju jer to nije moglo proc bez incidienta. ![]() Usporedba 2011 vs 2010 kisa ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.09.2011. u 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
Mene za sad izvlace te kisne trke jer je bolid vec dobio upgrade pa fino ide kroz zavoje a po kise nitko ne vozi tak brzo. Do sad su bile 3 od 7. Na Monacu isto nije bilo tesko uzet bodove i realno sam trebao bit 5,6 ali sam napravio gresku. Veliki je gust furat tog Lotusa po toj stazi i mogal bi to vozit i duplo duze. Sve me strah Monze je je bolid tak slab u usporedbi sa drugima da je to smijesno. Mogu ga tweakat da bude brz do 290 ili sl a nakon toga drugi samo nestaju u daljini. Ne igram na Legend nego na onoj prije. Slabije su mi nekak prelagane. Proslu godinu sam igral sa slabijima i redovito sam pobjedivao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ima i bugova, poput štekanja igre koje se može riješiti tako da se fajl replay.pbf koji se nalazi u C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne2011\DataCach e\ Nemogu naći taj DataCach e, ćak sam pokrenuo i search, ali nije našao ništa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
Mozda na prve dve staze ali kasnije su stvari malo slozenije i to vise ne prolazi. Kad se dode u Tursku taj setup pada u vodu i auto se okrece vec u prvom zavoju, tamo bolje prolazi 1 - 11. O Spanjolskoj da ne govorim, gomila predupravljanja i gubljenja vremena iako auto ide ko po tracnicama. Najbolje je nakon voznje odgledat replay i vidi koliko crnih tragova ostavlja auto, sto manje to bolje. Treba se non stop igrat sa postavkama, balansom, tvrodcom i sl. pa cak i velicinom kocnica i pritiskom. Meni je to zanimljivo a kome nije jbg.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.09.2011. u 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo došo do Monaka i pobjedio bez pol frke, inaće vozim s Force Indiom i mogu reći da mi se igra sviđa. Pogotovo te nove stvari kers i drs, samo što mene zeza je kod ovih staza poput Kine, Turske nikako nemogu ostati dosta blizu drs zone pa se uvjek ja moram braniti, a ne ovi ispred. Ono što mi nije jasno još nisam vidio sc, a odvozio sam Monako sve sam ono upalio za damage tak da mislim da je trebo izać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
Stvarno kapa dolje Codemastersu za ovu igru. Nakon dva dana intentivnog igranja mogu rec da je igra bitno bolja od 2010. Vise vuce na simulaciju i mozda ce se svidit nekima kojima se nije svidjela 2010. Jedina zamjerka ide nepogresivom AIu i malo prevelikom razlikom izmedu levela tezine ili prelagan ili pretezak, bar meni. Graficki su igru digli za jos jedan nivo vise. Osvjetljenje i refleksije su puno bolji, dodano je dosta detalja u pozadini, auti imaju detaljniji damage sad cak vide i oguljene gume. Voznja po kisi je nesto special i svakako treba probat na nekom high end kompu u punom sjaju jer je dozivljaj. Uz sva ta poboljsanja igra jos ide bar 20% bolje od stare. Zahtjeva puno sirove CPU snage i ovo je prva igra gdje se vise isplati klokat proc nego grafa. Ja sam sa 1000mhz vise dobio 15% veci fps i to sa 2600k. Bugova ima ali nista nepodnosljivo i u mnogo manjoj mjeri nego kao sto je bilo kod 2010. Gledal sam jucer PS3 gameplay i razlika je toliko ogromna da to vise nije normalno. Konzole trebaju hitan refresh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sviđa mise šta bolid nije "krut" vidi se dok se preko pasica prelazi kak se prednji i zadnji spojler tresu. Meni se igra dosta više sviđa i nadam se da ću ju uskoro zaigrat u DX11 da vidim tu kišu! Ono što me i dalje odbija od igre je tromo spretanje. Nema teorije da bolid ulovim kad pobjegne zadnji kraj malo jače i šikane radi gota vozim debelo sporije. Ako ste igrali rFactor znate šta je trenutni odziv volana. Kad bi barem izašo neki mod koi to popravi igra bi bina nenadhebiva onda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
To se donekle popravi sa upgradeovima bolida a osim toga postavke auta se jako lijepo osjete. Znam kak ide rFactor brzo i glatko cak imalo preglatko za moj ukus. Btw, dobar dio zanasnja se sredi sa kocenjem, osim jasno ak se ne ide prebrzo. Tesko je gasom " driftat " sa formulom jer se snaga ispusta brzo i brutalno..Vjerojatno patch sredit te probleme sa volanima i upravljanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
|
Citiraj:
npr u rFactoru od punog lijevog u puni desni mi treba djelić sekunde da skrenem i na taj naćim uspijem iskontrolirat situaciju, a ovdje u F1 mi treba 7 desetinki da skrene iz punog lijevog u puni desni. Npr ona snimka u benchmarku pokazuje točno ono kak bi ja htio "cukat" s volanom, al s bilo kakvim postavkama ja to ne mogu. Neznam dal je možda do kontrolera. Koristim rumblepad 2. Evo jedne dobre usporedbe: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
|
Imam Logitech Momo u ormaru ali mi ga se neda postavlja ili nije mi se dalo jer nije bilo dobre igre. Do sad sam igral na Gamepadu gljive gas i upravljanje i sasvim je ok. Jasno da ne mogu bit brz ko na volanu ali sasvim dosta. Odvozil sa Monaco koji je bas sharp i nisam imao problema zbog sporih reakcija. Jednostavno sam porihto auto da bude osjetljiv i bok. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|