|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dajte rade napisite setupove umjesto da tu nurgate za svaki k.. Igram na predzadnjoj tezini(ove laganije su sala) i zavsravam od 4. do 8mj. sa Williamsom bez iakavih pomagala. Zapeo sam u Turskoj i treba od prilike setup koji prolazi brze zavoje bez prevelikh drama. evo moj za Kinu, Front Wing Angle: 3 Rear Wing Angle: 2 BaBallast Distribution: F 50% - R 50% Front Anti-roll Bar: 11 Rear Anti-roll Bar: 11 balance: F 55% - R 45% Front Ride Height: 2 Rear Ride Height: 2 Front Spring Stiffness: 7 Rear Spring Stiffness: 9 Camber front: -1.50 Camber rear: -3.50 Toe front: 0.15 Toe rear: 0.50 Top speed oko 360km/h, max 7 brzina U boks obavezno ici krug kasnije nego sto je predlozeno jer se ibjegava guzva i gubici su minimalni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ovako kako čitam baš mi se i ne ćini da ima nekakvih pomaka u igri osim kersa i drs-a. Prvo me zanima dali je ispravljen onaj bug u boksovima do kraja, i nadam se da ovo nije istina da nema sefety cara jer su ga dugo najavljivali i ćak sam na netu našo par videa s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Ma ja se inace skroz lose razumin u F1, al' znan da bi safety car triba uletit kad se neko pukne, i puknu se pise gori crash ahead, nista od safety car-a, izrazbijan se i ja, trazim ga po stazi a njemu ni traga.. btw i meni bi bilo jaako drago da grijesim :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Isprobao i vidim da je to isti k... samo drugo pakovanje. Jos uvijek izbacuje eci-peci-pec vremena kada prođes neki sektor i ako bas se u tom krugu zbagira onda ti samo pise da si presao sektor 1 s tim vremenom a s2&3 su prazni i jos moram zaustaviti promet da vidim dali se i dalje izbacivati skriptana vremena. Bolid mi se cini nakako tezim za skretanje na sta bi se trebao malo priviknuti, neznam dali je do bolida ili je drugacije od 2010. AI mi se cini malo vise blentavijim negu u 2010, ali ajde barem ti partner vise nije stalno zadnji.
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Dakle, SC radi. Općenit dojam nije nešto pretjerano različit od prošle sezone. Ove godine se očito radilo na detaljima. Netko je već spomenuo, šteta što nema pressice na kraju trke...
![]() |
![]() |
#37 | |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Da nista nije drugacije od prosle, osim sto je ova u startu puno popeglanija i bolje ide i ima manj nebitnih stvari sto su prije zivcirale. Bugova ima, npr. vidit ce te jedan nakon izlaska iz boksa u Monacu i par puta su bili prozirni auti di nisu trebali bit..Jedno je sigurno a to je da je ova igra izleda bolje nego bilo koja voznja do sad. Monaco je spektakularan. Spanjolska mi djeluje dosta lakse nego prosle godine.. Par SSova igre u punom sjaju, 8xQ CSAA. Savrseno igrivo na maximumu sa 8xq csaa, preko 80fps.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Igra dere po procesoru ko luda. Cujem po ventilatorima koji se pojacavaju puno vise nego inace u igrama. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.09.2011. u 02:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
najbolji zvuk šta sam ikad čuo je u dirt 3. Nevjerojatno je kak je sličan pravim autima. A ova formula djeluje nekak ko igračka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#46 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
Imam feeling da se 2011 moze vozit nesto preciznije i brze od 2010. Nisam 100% siguran ali tak osjecam. Mislim da se isplati ak se to moze nazvat upgradeom i ako ga nades po dobroj cijeni. SC nije uopce zabavna stvar. Vozis se 2,3 kruga sa automatskim kocenjem i samo gubis sansu za probit se naprijed. Ne kuzim cemo tolika navala na SC. Nisam ga ni ja namjerno izazvao. Samo je doaso nakon prvog zavoja na Monacu i ostao puna 3 kruga, drugi put dva s tim da se odjednom ispred mene stvorio prozirni auto kojeg sam presao , ni auto kocnice nisu pomogle i automatski sam bio izbacen, bug ocito. Opet ima pucanja guma, narocito ako se vozi medu prva zri na kraju trke. Mislim da je profesional level najoptimalniji za igranje, nije pretezak a ni lagan. Deru jako brzo po pravcu i kroz zavoje i jedino sto nesto malo ranije koce tako da ima sansi za preticanja. Kers i drs djeluju i osjete se pogotovo na brzoj stazi. Na Monzi je maksimalna brzina bez njih oko 340 a sa njima skoro 360. Kers obicno ispucam na startu, u 7edmoj i na uzbrdicama. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.09.2011. u 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
grijeh je stavit ruke na usi ili ubost one cepice... je da 3 dana posli ne cujen nista, ali vridi svake sekunde ![]()
![]() |
#52 |
Banned
|
Iman i slike, oću okačit. Helihopter se ne čuje onaj šta snima gori. Tako da je u igri solidan zvuk i to je to, nema baš mista za napredak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo i ja probao. Nisam vidio nešto puno bolje nego u prošlogodišnjoj, osim da pit stop sad radi kak treba. DRS i KERS me znaju tak zbunit i zahebat...joj...al stvarno pomažu. Posebno KERS. Nikako sredit postavke na logitech rumblepadu, a zaboravio sam koje su bile prošle godine. Odvozio sam samo Australiju sa Williamsom, jedva našao setup, drukčiji je nego prošle godine, al nisam vozio Williams prošle godine, ne znam jel ima to ikakve veze. Išlo mi je tak dobro do 10. kruga kad mi je pukla prednja desna guma #%$&/#pasmaters"#$%"#, na kraju 15. al je Barichelo 16. bio pa sam bio sretan. Uglavnom, za sad nisam oduševljen i ne znam baš jel se isplati kupit ovu ako netko ima 2010. Jedino ak mu fali KERS i DRS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Instalirao na Win7 kao od šale, stavio sve postavke na max moguće (8AA, sve ultra,...) zavrtio bench i dobio min 42, avg 51, za sad zadovoljan ![]() ![]() Već san u uvodu teme rekao da mi je bitno samo da ne bude gora od lanjske, jer je ionako jedina F1 igra i takva uza sve mane koje je prošla imala mi je i dalje bolja od nikakve ili od 3x lošijeg proizvoda koji je vjerovali ili ne moguće napravit (neću uspoređivat s ničim da ne bi nastao rat ![]() Bolje, morao si po jajima šetat da slučajno ne kažeš nešto radi čega ti se zalupe vrata neke ekipe (ili ekipa), unatoč svim tvojim postignućima u sezoni...
![]() |
#56 | |
Premijum
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Doduše ako su to ostavili, a konferenciju za tisak makli onda su debili, čemu micat nešto šta već imaš napravljeno, a događa se u stvarnosti?! Dobro da boks nisu makli ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ja zaigrao kratko pošto moram učit. Vidim da su popravili zvuk šaltanja šta me iritiralo jako prije. Grafika je praktički ista s malim poboljšanjima i debelo boljom optimizacijom. Kiša mi na prvi pogled izgleda lošije napravljena i nekako plastična. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
Da imas DX11 karticu vilica bi ti visila do poda po kisi, bez uvrede. Gledas kako kapi klize po haubi i ne vjerujes do kojih detalja ide. U ovoj igri mi se cini da je jos vec razlika izmedu dx9 i dx11 bar po kisi. U odnosu na 2010 tu je napravljen osjetan pomak u kvaliteti grafike i fizike. Vidim gore po SSovima da slika djelije osjetno ispranije sa manje detalja kad nije u DX11 a sjene i odsjaji su puno manje detaljni.. Niti jedna voznja se do sad nije toliko priblizila realnom prikazu. Moj stari je dans bil kod mene i nije mogal vjerovat kak to izgleda. Imaju ovdje usporedba min i max detalja i da se fino slika sa slajderom na sredini rastegnut. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.09.2011. u 02:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premijum
|
Da, stvarno je prekrasna igra u DX11, i kaj je najbolje super je optimizirana, meni se sve na ultra i ful AA vrti na 70ak FPSa u prosjeku (grafa na 950MHz), kako god bilo, definitivno poboljsanje naspram 2010, zamjerka ide izbacivanju pressice, prevelikom razlikom u tezini AI naspram intermediate i professionala, razlika cak zna iznosti 5-6s po krugu, sto je po meni malo previse. Npr. neke staze mogu pobjedivat na professional (rijetke), na nekima me pojedu (Williams). Plus za grafiku, zvuk, rjesenje buga u boksu, optimizaciju, SC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|