|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.compare-cellphones.org/Mo...-vs-HTC-Desire |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
To je usporedba za Defy a perić je pitao za defy+ ![]() Kakav vam se defy čini u svakodnevnom radu,jel ima stvari da šteka,HD snimanje npr? Jel ga drži tko stalno klokanog na 1Ghz?Jel ždere onda bateriju... Raspišite se slobodno ![]()
![]() |
#485 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
HD snima normalno na 20(neki romovi 24) fpsa ..tu se vidi kako slika ide malo usporeno ali ok je. Btw, DEFY=DEFY+ s 1700mAh baterijom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
e sad, ostaje mi opet pitanje... mjenjat desire za to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
super user
|
O cemu ti pricas, kakvih 1gb roma? Pa defy ima 2gb . Rekoh vec a i potvrdjeno je iz vise izvora da je defy+ potpuno ISTI kao i defy s crvenom lecom . I defy ima cert ip67 ..nebi ga bezveze motorola reklamirala kao water i dustproof. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
prepisujem sa GSM Arene.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
....
|
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1254256 Kažu najbolje pričekat...pa ćemo vidit,dole će defyu cijena dole ić tak da se ništa ne gubi ako se radi o istoj/malenoj razlici dva modela...Može se samo dobit.
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
pitanje jedno odkad sam upgrejdo defy na 2.2 neće mi 3g otić u sleep mod kad se ugasi ekran prije su wi-fi i 3g normalno odlazili u standby, a sad wi-fi ide a ovaj neće nikako jel se dešava to još nekom i jel ima neke pomoći probao sa apn droid, juice defender i ne pomaže
![]() |
#497 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
E ljudi, jel znate zaš mi stoji ovo već pol sata na ekranu? Instalirao sam ClockworkMod ROM Manager 4.4.0.7 i napravio backup trenutnog ROM-a na SD karticu, te kad mi se ponovo upalio mob išao sam na neš gdje se bira mobitel i pisalo je Motorola DEFY i to sam kliknuo, te su bili updejtovi i stisnuo na predzadnji sa 150k instaliranih, Google Adds CM 7.1.x šta već, 2.3.4 i onda sam označio opet da mi napravi backup i sve tri stvari sam označio i mob se ugasio, bio crveni logo Motorole i onda se to pojavilo i sad stoji. Jel zna šta sad i ako to stoji ako se radi backup kolko će trajat? Inače imam jako puno appova i sveg sad neznam od čeg backup radi, ako radi jer na netu piše da to traje 5-10 min. EDIT: Već stoji preko 1 h. Ma niš, neznam šta je to. Poludio sam i izvadio bateriju i stavio i upalio mob i ušo je unutra. Ja se već prepo da mi crko.
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 15.09.2011. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Btw, gdje si kupio case?je to crni silikonski? Ako je sa ebaya može link? Imam tpu silikonski prozirni ali volio bih crni još Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 16.09.2011. u 03:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
super user
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | ||
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Za case pogledaj post #171 Citiraj:
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ja nikako da skužim šta je s mojim mobom i oc-om...već sam valjda 3 puta ponovno flashao 2.2.2 rootao i unrootao pa rootao opet, ali uvijek isto, setvsel sa bilo kakvom promjenom od stocka pa i najmanjom(čak i smanjivanjem mhz i povećavanjem voltaže) restarta mob koji ode u bootloop....ne pomaže ni milestone overclock sa svojim oc modulom ni brisanje cachea ni data ništa, a mob je apsolutno rootan najnormalnije, sve ostale app koje zahtjevaju root rade najnormalnije.....onda sam vidio da se u 2nd initu može enejblat oc...instaliram ga, probam tamo samo enable-at al pustim stock frekve i napone i šta se desi kontinuirani bootloop kojem ništa nije pomoglo osim ponovnog flashanja čistog sbf-a....uspio sam čak uć opet u meni i dizelblat nazad oc, al ništa nije pomoglo. A sve je normalno radilo pred par mjeseci...apsolutno mi nije jasno koji k se dešava, dođe mi da ga zavalim u zid ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
rom 2.2.2 cee 3.4.2-179-002 znači stock za naše područje, najnoviji setvsel s marketa, kao i 2nd init..u njemu sam probao s oba boot menija, 0.61 (naravno u ovoj verziji nema enable/disable oc) 0.86, rsdlite 4.9, superoneclick 1.6.5 edit: sad gledam da ima novijih verzija superoneclicka, ali s ovim istim mi je radilo prije..da ne kažem da smo s istim rootali i kolegi jollyb-u mob kad smo kod mene probavali neke romove i njemu je radio setvsel normalno. Zadnje izmijenjeno od: raliSHA. 21.09.2011. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Registered User
|
Stigle mi jeftinjak folije aka screen protectori sa ebaya, uzeo obične i anti glare. Ove obične su ok, al antiglare je mnogo loš, ubije refleksije i to je ok, ali je zato slika mutnjikava, plus čuje se struganje prsta po ekranu ![]() ![]() Btw, stigao mi i nosač za auto, 12$, neloše za te pare, mobitel ne ispada, jedino je držač malo krut što se mogućih položaja tiče. Kad stignem puknem neke fotke ako koga zanima. Također i punjač za auto, 2$, sa HTC plavosvjetlećim logom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/200557069371...84.m1439.l2649 punjač: http://www.ebay.com/itm/150652634700...84.m1439.l2649 Punjač radi normalno, barem ovih 20 minuta kaj sam ga malo isprobavao. Primjetio sam da se zagrijao ali mislim da je to normalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|