|
![]() |
#2311 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2316 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Završio Torchwood, 4. sezona. Neće mi ostati u pamćenju baš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2318 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2322 |
Guest
|
Uuuu. Zadnja epizoda mi je poslije Palestinian Chicken najbolja ![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
e sad si me nayebo da to pogledam večeras, a mislio si ostaviti za sutra u miru ![]() ne znam koja mi je bolja, ali sam koncept new york snimanja i razlog zašto je on tamo 3 mjeseca je ono... bolesno i uvrnuto, definitivno najbolji dani seinfelda ikada. imam na htpc-u sad jedno 22 serije, što eol, što tekuće... ali response time gledanja nakon nabavke uvijek ide u korist curba jer mi je genijalna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Guest
|
Razlog zašto je u New Yorku ti je smiješan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Guest
|
Počeo "Lost Girl" opet. Serija mi je smeće, ali ova Ksenia Solo, ufff. ❤ Baltiče, moj Baltiče! |
![]() |
![]() |
#2327 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Novi true blood je užasan. Tko tu koga i tko s kim i kaj se sve događa to se više nemre pratiti. Moram li napomenuti da su događaji nepovezani? Ovo je bila zadnja epizoda koju sam pogledao. Užas. Totalno su se srozali na razinu malo bolje meksičke sapunice. Za razliku od gore navedenog krampa nova epizoda Breaking Bada je super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Guest
|
Uskoro novi roast! Ovaj puta sa Charlie Sheenom ![]() ![]() http://www.comedycentral.com/videos/...=synd_facebook Sa Shatnerom mi je isto bio OK. Pogotovo njegov dio na kraju ![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Počele neke nove serije... Pogledao prvi nastavak nove triler serije Ringer. Svakako preporučam onima koji vole taj žanr. Glavnu ulogu ima Sarah Michelle Gellar, koja glumi obje sestre blizanke. Navečer se spremam pogledati i Homeland. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Gleda tko Misfits? Pogledao sezonu koja je nažalost mala od 6 epizoda u jedno dahu,preporuka!! I da U ponedjeljak 19.kreće Žica ![]() HRT2 23h.
![]() |
#2331 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Guest
|
SONS OF ANARCHY!!!!! SEZONA 4.!!!!! |
![]() |
![]() |
#2335 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
SAMCRO je počea jebački, prva epizoda je vrh, druga je malko umjerenija ali zadovoljan san, čekam srijedu ![]()
![]() |
#2337 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
AMC je dobrano pregazio SHOtime i HBO. Breaking Bad je jednostavno genijalan i konacno su onog malog Jessie Pinkmen-a digli na razinu lika vrijednog gledanja, prije toga je bio nesto kao Joey u Prijateljima ![]() Sama serija se zahuktava i iz epizode u epizodu jednostavno nije mi dosta onih 50 min predviđenih za jednu epizodu. 10/10 jos malo pa ce i walking dead ..... yuuhu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Ovako, inače ne gledam serije no u zadnje vrijeme sam pogledao The Walking Dead i Game of Thrones. Obje su mi odlične i htio bih od vas preporuku za nešto slično. Čitanjem zadnjih par stranica teme vidim da najviše hvalite Breaking Bad tako da ću oko sigurno baciti na njega....još nekaj? Na prvom mjestu fantasy, avantura, horror pa onda krimi serije i ostale? ![]()
![]() |
|
|