|
![]() |
#1382 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Dinamu su uvijek trebale bar 3-4 šanse za jedan gol tko god igrao u napadu, protiv Reala si to rijetko koja ekipa može priuštit.
![]() |
#1383 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja bi rekao da treba uvalit dammira za finu lovu ![]() Rukavina ![]() Al dobro, nismo se osramotili ![]() Ako budu i druge ekipe neozbiljne ko Real jučer... ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 15.09.2011. u 11:05. Razlog: Boldano |
|
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Došal Real i odigro kontroliranu utakmicu , taman koliko mu treba. Da je trebalo više odigrali bi . Inače za informaciju Real igra sada tri prvenstvene utakmice u nizu i to 18 , 21 i 24 rujna pa mislim da su se dobro čuvali za to.Druga stvar je to kaj mi sad mislimo da smo tak dobro odigrali protiv Reala da Ajax i lyon netrebaju ni dolaziti u Zg . Rukavinu ja ni najmanje ne krivim za onaj promašaj, pa to je normalno, bilo bi nenormalno za njega da je pogodil. Nije dečko kriv kaj jednostavno nezna a psiho ga forsira jer ga vjerojatno žele utopiti negdje samo bojim se da su vani ipak malo bolji stručnjaci nego recimo naš Zajec koji ga je dopeljal za veliku lovu u Dinamo. |
![]() |
![]() |
#1385 |
Guest
|
Osobno ne pušim te priče "odigrali su sa pola snage", "nisu se trudili", "odigrali su kontroliranu utakmicu"... Da je tako ona plačip**a Ronaldo se ne bi oglasio i ne bi imali igrača manje. Da su išli na "rutinsku utakmicu" izveli bi B postavu. Isto mi je guba ovaj linč igrača zbog fulanih prilika, kao da se jedan presveti veliki Real nije napromašivao jučer. To je nogomet! Upravo si opisao 9/10 utakmica na cijeloj planeti! |
![]() |
#1386 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ekipa je zabrijala da je Real zaigrao na dosta i opet se dižu u nebo 'velikani nogometa', pa ljudi Božji ko da njima nije u interesu nabit svakoga sa što više golova i amen. Da su mislili na prvenstvo i odigrat te neke vaše 'kontrolirane' tekme, ne bi izveli najjači mogući sastav van. Pa igraju ligu prvaka a ne seosko prvenstvo u mrduši donjoj, daj ljudi skulirajte se malo.
![]() |
#1387 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Posakali smo i gotovo, idemo dalje samo ne kao Cico Štos na SP u Njemačkoj kad smo se samo rajcali na Brazil i onda nas svi ostali izjebali kao sanske koze ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.09.2011. u 12:49. |
![]() |
![]() |
#1388 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Zašto ne bih bio sretan i porazom ako je moja ekipa odigrala kako treba, ako su se maksimalno trudili? Molim te, objasni mi.Što, ti si sretan tek kada tvoja ekipa osvoji Ligu Prvaka?
![]() |
#1389 | |
Premium
|
Citiraj:
potpis ko kuca, reko sam da im za trku i zalaganje nikad necu zamjerati! naravno da su oni sportasi i da je pobjeda jedino sto se racuna, ali niti jedan pravi navijac nogometa im nemoze zamjeriti za jucerasnju igru, borbeno, disciplinirano i pozrtvovno!!
![]() |
#1390 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Izvesti "B postavu" u prvoj utakmici lige prvaka je nešto što možeš čuti samo na forumima ![]() ![]() Bez obzira tko bio protivnik, to se jednostavno ne radi. B sastav Reala u LP ćemo (možda) vidjeti ukoliko nanižu dovoljno pobjeda u skupini tako da ih više nitko ne može sustići. Bez igrača su ostali ne zbog toga jer su išli na nož, već zbog gluposti i neopreza istoga. Koliko znam, Ronaldo (Kristina ![]() S druge strane, ako je Real zaista igrao 100% (u što btw. želim vjerovati), onda smo kvalitetom, ako ne ispred, onda definitivno u rangu druga dva kluba u skupini i ako nastavimo sa ovakvom igrom, jednom nogom smo već u drugom krugu. ![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Rukavina je rupa od igrača.. To je dokazao protiv Malmea ili koga već, kad je na jednoj tekmi fulao 2,3 zicera, ista kao i sinoć protiv Reala.. Ja neznam što oni vide u njemu da ga tako forsiraju.. |
![]() |
![]() |
#1393 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
#1394 |
Guest
|
IMHO, priklanjam se stavu da je jučer Dinamo (ne pojedinci) odigrao 120% od uobičajenoga, a Real se morao "umjereno" pomučiti za tri boda (vjerujem da imaju oni još oho-ho zalihe za gas da zatreba). Ipak su to veterani na više paralelnih frontova, imaju ogromno iskustvo, kao momčad, gdje, kada, kako i koliko "potegnuti". Dinamu je ovo bila tekma "života", Realu tek jedna od bitnijih utakmica. Rezime: Jako dobar (vanserijski) Dinamo za svoje objektivne mogućnosti, Real koji se ipak morao oznojiti, taman za 0:1 (po što su i došli). Tekma: odlična ![]() |
![]() |
#1396 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Igra u kojoj sudionik nema nikakvog utjecaja na ishod nema veze sa znanjem, vec samo sa srecom. Jedan od primjera takve igre ti je rulet, a drugi malo manje drastican - kladara ![]() Jedino ako poznas Maminja ili Stimca, tad se kladara i znanje mogu stavit u istu recenicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1397 |
Premium
|
Pardon, da se podrazumijevamo, kladionica jest igra na srecu, ali se bazira na znanju vjerojatnosti i statistike, bank managmenta, i iskustvu. Ako se netko kladi na 1,3 tecaj ko single par, sve mi govori da je to obicni promasaj od kladenja, upravo zato jer su realne sanse na svim nogometnim utakmicama 33%, pa je bolje za istu realnu sansu igrati veci tecaj priblizno jednakih vjerojatnih i statistickih prilika. Pogledajte si samo Inter kako je prosao jucer, da li se na takvim utakmicama isplati gubiti ulog za mizernu nagradu? Ali prije bih rekao da je to obicno preser**** nekoga nego realna uplata. No dobro, vratimo se na utakmicu, stvarno je lijep osjecaj probuditi se ujutro nakon odlicnog europskog nastupa, samo me zanima da li ce im se to (opet) obiti o glavu u iducim utakmicama.
#1398 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
A netko voli kocku više neg svoju mamu ![]() Ontopic: Treba nam pouzdani napadač i to neki prekaljeni tipa Ševčenko ![]() Za ozbač protiv Lyona i ćifuta trebamo igrat sa dvije špice u napadu.Bez toga nemamo kaj tražit i Dammir da proigra i samo nebo je granica,možda bi se mogli borit za 2 mj....Možda...
Thinkpad T430 running Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 15.09.2011. u 15:01. |
![]() |
![]() |
#1399 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1401 |
Addicted to music.
|
Nazvati ću Maminja i reći da da Rukavinu i Beqiraja, te neki milijunčić za Hulka ili Óscara Cardozo-a. ![]() Definitivno se slažem da nam treba kvalitetan napadač koji zna finiširati, te matirati. No problem leži u tome što je Maminju to preskupa investicija, a igrao bi LP i sve ostalo. Što vrijedi Rukiju što zna pogoditi poziciju, ubaciti se na pravo mjesto, imati osjećaj za pravi trenutak...kada ima dvije lijeve i uvijek puca po sredini. Da ne spominjem kako je Beqiraj pretrom, prespor. ![]()
![]() |
#1402 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Uff! http://www.transfermarkt.de/de/undef...kavina&x=0&y=0 + http://www.transfermarkt.de/de/undef...eqiraj&x=0&y=0 ni blizu http://www.transfermarkt.de/de/undef...h=hulk&x=0&y=0 Prije nekih 20 do 25 milijunčića plus ova dva kljakavca. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1403 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Na kraju krajeva, Kelava i indisponiran Real spasili su Dinamo od potopa kakav će se desit u gostima. A ti sa svojim bank managmentom i kurcem palcem si u minusu 100%. |
|
![]() |
![]() |
#1404 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Je je, to kako si ti stavio 10.000 kn na Real tako sam i ja stavio 15.000 kn da će Inter doma izgubit. Ono, pics or it didn't happen, recimo ovako >> http://www.index.hr/sport/clanak/ind...de/571780.aspx Anyway, evo upravo počela UEFA, ko zna šta će tu sve biti, lol. |
![]() |
![]() |
#1405 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1406 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne znam sta se cudite. Ne kazem da vjerujem svakome ko kaze da je uplatio 10000 kn na jednu tekmu,ali ovdje u Rovinju sam vidio dosta puta,a kamoli u vecim gradovima. U vecini slucajeva se dobije novac ali tu i tamo ipak netko popusi. |
![]() |
![]() |
#1407 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1408 |
Premium
|
Pazi, necu se puno upletat u temu da ne zagadim topic, ali samo si stavi na papir svoju "racunicu" na 10000kn si dobio 13000kn, potrebna su ti 4 zgoditka zaredom da bi ostvario plus od 1unita = tvog uloga, dugorocno se ovako kladi, i garantiram ti minus, ili u najboljem slucaju nulu. O mojoj kladionici necemo, prestao sam se kladiti prije par godina, dotad sam sigurno bio nekih 5000€ u plusu, ali u cca 8 godina kladenja, i sa manjim ulozima. Ja ti samo govorim da ti je dovoljno jednom da naletis na metak, onda ces plakati ( osim ako ti tih 10,000kn nije jedina lova s kojom ulazis u kladionicu ), postoje puno sigurniji i bolji nacini da se vrti lova od ovoga. Real je jucer mogao komotno zavrsiti ko i inter, takve utakmice se dogadaju... @flood, daklem potrebna je prije svega sreca, ali poznavanjem vjerojatnosti i statistike mozes si povecati "prividne" sanse, dok su matematicke uvijek iste. Ista stvar kao i rulet, te ostale kockarske igre, poker je mozda mrvicu drugaciji
#1409 |
Addicted to music.
|
Ako ćeš se kockati, budi faca i stavi soma kuna na koeficijent 6.Što? A ne da tu uložim soma kuna na zicer, a zicer ispadne da nije zicer i svejedno odoše pare u vjetar. Osim toga, ulaganje veće količine novca na niske koeficijente i nije neki profit. Čista matematika, ako netko ne zna računati - jebi ga. PAOK - Tottenham na HRT2, idem chillati uz zlatni Pan. ![]()
![]() |
#1410 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|