|
![]() |
#1351 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
prije bi rekao da je realnije i postenije: ali ajd, naravno da bi svima bilo drago da je dinamo dobio bod, jedino sto bi me bilo strah sutra otvoriti bilo koje novine..........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1352 |
Guest
|
Samo ću kopirati kaj sam stavio na fejs Dragi moj Dinamo! Svaka ti čast! Svakako je moglo završit, ali ponosan sam večeras! Klub od 465.000.000€ je dobio klub od 50.000.000€ sa 1 razlike, a mogla je sa Kelavom biti i pobjeda Dinama! Lijepa nogometna noć! |
![]() |
#1354 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() S druge strane smo mogli i puno gore proći da nije bilo Kelave. Ali se znalo da Kelava mora biti vrhunski da bi uopće bili u igri. Badelj je izvan forme, podbacio je i protiv Malmea i jučer. Ostali svi za 10, čak me i Calello ugodno iznenadio ![]() Eh, da je ona Rukijeva ušla... Mislim da se uplašio Casillasa i prerano opalio. Na ove bodove ionako nismo računali, sad trebaju pokazati karakter i ovako hrabro odigrat i protiv Lyona i protiv Ajaxa. Uz ovakav pristup im ne gine 3. mjesto, uz malo sreće moglo bi više (smijemo se nadati ![]() No ja se bojim našeg balkanskog mentaliteta, ako smo ovak s Realom, s ostalima ćemo lako... Za očekivati je da će real doma srediti i Lyon i Ajax, s bodom u Lyonu i pobjedom doma protiv Ajaxa, Dinamo bi jako puno napravio. A nakon ovog jučer to ne izgleda nemoguće.
![]() |
#1355 |
Guest
|
danas europska liga..sudeći po svemu idem kontra favorita 1x i x2 ..druge nema |
![]() |
#1356 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Dinamo je pokazao zube i to je odlično. Jurčić je trebao izbaciti Dammira iz igre, čovjek drži loptu i samo usporava protočnost. Totalni podbačaj. Iskreno, očekivao sam ovakav pristup od Dinama. Brine me da li će biti na ovoj razini protiv "malih"; Lyona i pogotovo Ajaxa.
#1358 |
Premium
|
Moram posebno spomenuti Vidu. Mislio sam da kupuju mačka u vreći kad je dolazio. Dečko igra fantastično a tek su mu 22. godine, ne bi me čudilo da već zimus dođe nemoralna ponuda... Šteta što je Dammir nedodirljiv, trebalo ga je na poluvremenu ostavit u svlačionici...
#1359 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
On ne zna primiti loptu. Ako ju kojim slučajem i primi, to je lopta bačena u for. U foru pokazuje ajde da zna trčati, no kad dođe do realizacije, to meni ne izgleda kao da je on namjerno pucao na taj način da lopta pod tim kutem i na toj strani uđe u gol. To mi izgleda kao da je blebnuo pa kam ode. Jebo me pas ako ne bi jedno 50% ljudi s foruma zabilo onaj gol Casillasu. Lik je izašao s vrata previše, nije baš toliko smanjio kuteve, moglo se fintirati braniča ili pucati u donji kut vrata, golman je stajao. Uf kako me nanervirao taj Rukavina. Nemamo napadača. Da Silva, vrati se!! Obrana nam ubija. Dinamova Ahilova peta to definitivno više nije, nema više onih glupih kikseva. Vida me oduševio.
![]() |
#1361 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1362 | |
Premium
|
Citiraj:
Znamo svi da Ruki nije neki realizator, no da je netko drugi bio na tom mjestu pitanje jel bi se uopće našao u toj poziciji. Šteta, dobro sam prognozirao da drugu takvu šansu nećemo vidjeti. Ne možeš očekivati da ćeš realu složiti 4-5 takvih šansi, kolko je inače Dinamu potrebno da zabije ![]() Vida definitivno treba u repku u prvih 11, boljeg braniča trenutno nemamo.
![]() |
#1364 |
Premium
|
Pita se Šimunić ima li tu mjesta za njega, e pa Joe, nisam siguran ![]() Ibanez je jučer tako igrao u oba smjera da ni za Cufrea nisam siguran da će se naigrati ![]() Kako je samo prodao tunel Ramosu. ManU nije dobio, Barca doma nije dobila, Inter popušio doma od ekipe koja je dekretom ušla u LP, šteta što i mi nismo jednog favorita zdrmali, rezultati pokazuju da nema nedodiriljivih, barem u ovoj početnoj fazi kad velike momčadi još uštimavaju igru.
#1365 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Bilo je za očekivati. Bolje izgubiti od A postave Reala nego odigrati 0:0 s C postavom Barcelone. ![]() U ostalom ovi su došli za 0kn, dok se za barcu morao izdvojiti koji miljunlić. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1366 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Žalosno mi je samo da netko stalno u drugome traži opravdanja za svoje nesposobnosti. Jednako mi je jadno kad CR plače novinarima i žali se na suce nakon tekme s Dinamom, a zaboravi reći kako je veći dio utakmice uspio tek provirivat Vidi iz stražnjeg đepa. Ili kad zaboravi kako real igra kad je s druge strane Barca. zaslužio je ono skandiranje Messiju. Isto tako, jučer su u prvom poluvremenu dobili 4-5 prekršaja samo zato što su RM, pa bi sudac dosudio faul kad bi Ramos ili Ozil upitno pogledali prema njemu. Ali sve u svemu, nema se kaj sucu puno zamjerit. CR je u sudačkom svijetu poznat kao plačip...., sam si je kriv što ga ne respektiraju.
![]() |
#1367 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Sveti Ivan Kelava once again. ![]() Baš je falio Šime Vrsaljko.Tomečak je imao nekoliko odličnih prodora, Leko i Vida odlični, a Rukavina...ne znam.Ima jeben osjećaj za 'uletjeti', ali ga finiš j*be.Nadam se da će raditi na tome! Real koliko god tvrdio da je ušao u utakmicu sa respektom prema Dinamu vidjelo se da su ih podcijenili od početka. Uglavnom, ja sam zadovoljan i sretan utakmicom, bio mi je užitak gledati Dinamo bez ikakvog pritiska. A ovaj kralj što je uložio 10 tisućica na Real, lol.Veoma pametno.Uloži 21838989468989489 kuna na koeficijent koji je bliži nuli, nego jedinici. ![]() Uložiš tisuću, dobiješ tri stotine kuna.Baš jebena investicija. ![]() EDIT: Inter popušio od Trabzonspora.Eto vam ziceri, ode listić, Hamm? ![]()
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 15.09.2011. u 09:57. |
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Svaka čast Dinamu na odličnoj utakmici. Vida odigrao perfektno, a i Leko me iznenadio na poziciji koja nije njegova prirodna. Moj ManU prošao 1-1 protiv Benfice, šta i nije loše. Gigsi zabio sa kojih 18 metara i imao još jednu dobru priliku kad je izmiješao pola obrane. Šta reći nego ![]() ![]() Malo ispremiješani sastav, gol čuvao Lindergaard. Najvažniji ogled ipak u nedjelju protiv ljutog rivala. Juventusov sam fan u Italiji, pa ni ne moram reći koliko mi neizmjerno drago zbog poraza Intera; nakon Palerma pobijedili ih i Turci. |
![]() |
![]() |
#1369 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Nemam ja pojma o nogometu, ali Real je tukao na gol svakih par minuta, a mi samo pred kraj par puta i to nisu bile ni blizu izrađene šanse...dobro je što nismo izvukli neriješeno jer bi nas pošteno unakazili u Madridu, kao Englezi repku ![]() Jesam Dinamovac od malih nogu, ali ovo je poraz i možemo mi pljugati novinske napise koliko hoćemo i tješiti se kako smo super prošli. 0 bodova, ej? |
![]() |
![]() |
#1371 | |
Premium
|
Citiraj:
Fora je u tome što su nakon uzvrata s Malmeom svi očekivali da će nam uvlajati 5 komada minimalno. Dianmo je odigrao jako dobro, dobro se branio, Jurčić je dobro pripremio momčadi postavio igru, imali smo čak i priliku povest protiv Reala. Nemojmo se zavaravat, Real ima odličnu momčad, kad se ufuraju mislim da bi već godine mogli skinuti Barcu s trona Jest da je poraz, ali mislim da nikad do sad Dinamo u Maksimiru nije bio ispraćen pljeskom nakon poraza, i to dosta govori...
![]() |
#1372 | |
Pod naletima kopita zla
|
Da ode. ![]() City fail, united fail i inter fail. ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1373 |
Premium
|
#1374 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ja sam bio razočaran jer je trebao glupan uvest drugog napadača kad su šupci koji mašu sucu za svaki prekršaj ostali s igračem manje. Ovako je bio opet isti racku, bolje da nam igra golgeter Sivonjić nego taj Rukavina - Sivi bi bar igrao za siću ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1375 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Dobra tekma, svaka čast Dinamu na igri. Imalo bi se tu ponešto za prigovoriti, ali za prvu utakmicu u LP i to još protiv ovakvog protivnika, nije loše i nek samo tako nastave. Međutim, teško mi je vjerovati da je ovo bilo najbolje što Real može. Nekako imam dojam da nisu igrali punom parom, već onako dosta ležerno, s pola snage. Ili su nas gadno podcijenili ili im je bio plan doći i lagano utrpati 1-2 gola bez puno napora, ne riskirajući ozljede. Vidjelo se to i nakon što su zabili gol, nisu više toliko napadali već su se uglavnom branili i nešto pokušavali iz kontri. Mislim da tek u idućoj tekmi dolazi pravi ispit kvalitete za Dinamo i da ćemo tu pokazati koliko zapravo vrijedimo. Sretno! |
![]() |
![]() |
#1376 |
Guest
|
Kaj danas piše Židak ![]() http://www.jutarnji.hr/t--zidak--da-...sa----/974185/ Nakon jučerašnjeg: http://www.jutarnji.hr/zidak-nudi-ju...oli---/973797/ ---- Umjesto da se pokrije po glavi za prevelikim novcima koje ovako dobiva on se opet javlja! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1378 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nije lik trcao na golmana iz mrduse donje nego na Casillasa. Drugo ove bajke kaj je sve mogao, lako bit general poslije bitke. Ne branim rukavinu, bmk zanjega i ostale preplacene guzice, no moras bit realan.
![]() |
#1379 | |
Pod naletima kopita zla
|
Danas europska liga. ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1380 |
Super Moderators