|
![]() |
#1231 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma ovo od jucer nije ni pola barcelone, do 2-1 su igrali, tu su stali momentalno i to ih je kostalo. Ajde jedan real ih nije u 2 utakmice superkupa dobio, a kamoli jedan city, chelsea, united itd. Da se razumijemo, sve su to vanserijske momcadi trenutno, ali city i i united mogu platiti danak neiskustvu, dok chelsea jednostavno nema pojedinacne igrace koji mogu parirati barceloni. Sto se tog bunkera tice, jedini je to inter uspio kad je izbacio barcelonu, i niko nikad vise, zato sto je takav bunker 90 minuta jednostavno nemoguce igrati. Barcelona moze sama sebe jedino dobit ko sto je jucer bio slucaj ( ispalo je nerijeseno ), ali ako oni krenu naprijed rijetke su te ekipe koje ih mogu zaustaviti. ove godine real igra finale lige prvaka zajedno sa barcelonom ( ako ih zdrijeb drugacije ne sjebe ), jer su 2 daleko najjace ekipe. Isto tako manutd je tu pri samom vrhu, onda svi ostali
#1232 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Odmarao ih je http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...as-Anelka.html |
|
![]() |
![]() |
#1233 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@buljo..pa jesam li ja rekao da je netko simulirao? Doduše ono udaranje rukama po travi od mesija bi nagradio žutim kartonom. ![]() @imenjače...barca može nekog od navedenih dobiti samo uz pomoć sudaca. Baš kao što je i dobila chelsea koji "nema igrače" zato je prvi/drugi u najboljoj ligi na svijetu. Da da ono polufinale i par penala i tak to. ![]() ![]() Shvaćate da se messi onak šeće jer ako ga se takne pizdun odmah pada i gleda sudca nebi li isti dosudio penal? Čim se igra malo "grublji" nogomet u kojem se ne sudi FAUL ako se zaletiš u nekog da barca gubi tlo pod nogama? To kaj su naučili pimplati u španjolskoj je druga stvar i kaj se ponašaju da su od pekmeza je fakat njihov problem. Jučer kad je počela utakmica i kad sam vidio da su sudci englezi rekao sam frendu da nebu barca dobro prošla. I nije dobro prošla. ![]() Ima jako jako jako puno ljudi koji drže da barcelona igra tehnički ok nogomet ali je ružan i dosadan. Kličko je najbolji boksač ali je dosadan u vražiju mater. On je barcelona u boksačkom svijetu. Odličan ali dosadan. Volio bi da barca naleti na united, chelsea ili city u punom sastavu. Naravno uz normalno suđenje pa da vidimo. ![]() @Juice..lampard je jučer igrao. Ne cijelu tekmu ali je igrao. ![]() |
![]() |
![]() |
#1237 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam mislio na simuliranje faula jer uvijek govoriš da iz barce padaju kad ih netko pipne. A jesi lik, pogledaj koliko ljudi to radi, ja bi recimo mahanje ruku uz negodovanje kažnjavao žutim, pa da bola ekipe na kraju svake tekme imali žute ![]() Citiraj:
Ona greška u 1 minuti se pored piqea i puyoula ne bi dogodila. I da dodam još jednom drago mi jer nisu pobjedili jer su kao što robert kaže nakon 2:1 prestali igrat. Dok mi je pak za milan žao jer su dobili 1 bod jer su igrali nogomet samo te 2 minute kad su dali golove. I još my2cents, živcira me barca jer moraju uć sa loptom u gol kao i aresenal umjesto da pucaju malo izvana.
![]() |
#1239 |
Strichek Moderator
|
A puno bi napravili s njima ![]() Pogledaj finale, MU je samo na početku igrao, kasnije jedva ako i toliko. Svi govore kako je igra pročitana i sve se zna a i dalje rijetko gube. Očito se treneri boje napravit jednu agresivnu igru i onda je barca slabija, puno presinga, puno trke. Jučer kad su lovili gol Dani Alves koji je bio na poziciji desnog stopera bio je cijelo vrijeme u napadu...
#1240 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da me od svega daleko najviše živciraju naši komentatori kad igra barcelona. Onaj Vela, brate, pa glavu bi mu otkino kad počne svršavat' na barcelonu, još ove mamlaze s nove trpim. Baš mi ćale kaže jučer "Jbt ovi komenetatori više navijaju za barcelonu nego za našu repku". I nije bio u krivu. Da se razumijemo, dobri jesu, ali su cigani (po ponašanju najviše) koji imaju svojih 5 min slave. Proći će i to ![]() |
![]() |
![]() |
#1241 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Alves je probijao Zambrottu za popizdit,Nesta i Seedorf u 35. drze instrukcije ![]()
![]() |
#1242 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Najjači je taj Vela komentator bio kad su prenosili Osasunu i još nekog prije par godina i debil izjavi "kako lijepo prezima ima ovaj Carlos" *radilo se o igraču Carlos Vela* facepalm
#1243 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nedostaje mi Ronaldinho -->
Lijeni gad, sve osvoji i onda se zapusti, sfaćka Rijkaardovu kćer i ode u Milan vegetirat... I da, i tada je bilo potezanja oko sudaca itd... @buljo BOŽO SUŠEC the one and only Sezona 04/05 Barca, Čelzi, Ronaldinho, Collina sudac, Murina trener, liga prvaka, gol iz mjesta Ronaldinha i ostale majstorije, 4-2 ipak za Čelzi u Londonu. (edit: Božo komentator da... ah...)
U sezoni 05/06 opet glavni Ronaldinho i Barca prodje. Good times ![]() Poanta ovog glupog posta --> Nedostaje mi Ronaldinho Lijeni gad, sve osvoji i onda se zapusti, sfaćka Rijkaardovu kćer i ode u Milan vegetirat... I da, i tada je bilo potezanja oko sudaca itd... @buljo BOŽO SUŠEC the one and only Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 14.09.2011. u 19:32. |
![]() |
![]() |
#1244 |
Strichek Moderator
|
Molim vas da mi odgovorite svi koji pratite utakmice: Koji komentator u HR valja? Oni sa nove, čak i neki (ne znam imena) sa htva, za njih kažete da su kriminal, za sve ove, kakti kvalitetnije i bolje komentatore kažete da ne valjaju jer nekog favoriziraju.
#1245 |
....
|
Komentatori po meni ne trebaju kao ni u humorističnim serijama onaj retardirani pozadinski smijeh. Bolji mi je gušt i atmosfera kad ne čujem debelog blažička kako mu sline cure dok komentira.
#1247 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mozete opet vi pljuvati koliko hocete, ja vam govorim da simuliranja ima u svakoj ekipi, glupo je to reci da barca radi vise nego ostali, samo je problem sto svi to prigovaraju barci jer misle da su radi toga bolji... Druga stvar, komentatori ko komentatori su odvratni, izuzev time sto su pristrani ( mene ko navijaca barce to smeta ). Nemojte po jednoj utakmici suditi sezonu, barca je u dvije utakmice deklasirala Real, barca je jucer bila 98% bolja ekipa od Milana, da je barca nastavila igrat kako zna nebi se doveli u tu situaciju, ali eto, na 2-1 su se opustili i to ih je kostalo 2 boda, vise ih osta ozljeda inieste i sancheza protiv sociedada nego ovo. Mozete se svi vi kleti u sta god hocete, na kraju sezone ce opet biti isto, sudac uzeo sudac pokrao, mozda ce neki cak i mamica uplesti u to ![]() Volim nogomet, zato volim i igru manchester uniteda, jer igraju takav nogomet da im se ako ovako nastave, u engleskoj jos dugo nece neko pridruzit. Volim chelsea iskljucivo radi par pojedinaca koji igraju odlican nogomet, ali nemaju dusu, nemaju pravoga drogbu kojeg su sami unistili, i nemaju istog onog franka lamparda koji je bio ikona engleskog nogometa, volim i City od ove sezone, jer su pokazali da zele i hoce igrat nogomet, volim i real ( izuzev murinja ) jer su pokazali u superkupu da zele igrat atraktivan nogomet kakav njihova publika zasluzuje, a ne bunkerice, itd itd. No dosta o tome, ajmo plavi prebit galacticose ![]() Ajmo kovacic!
#1248 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Uplaćeno 10 tisuća na Real. Zahvaljujem im na grafičkoj kartici koju ću dobit. |
![]() |
![]() |
#1249 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#1250 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
O, počinjemo sa solo Rukijem u špici-dakle klasična "kontrolirana pirija" ![]()
#1252 |
....
|
Na najavi man. citya i Napolija Ruud Gullit spominje Modrića u kontekstu Xavija da su jako slični igrači,nevidljivi a jako bitni.Valjda njegova riječ nekog qurca vrijedi ![]()
#1253 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1254 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1257 | |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1259 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam, sad sam probao, nece ni meni. ![]() Za hamdiju, Benfica - MU 1:0 ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|