|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
FIFA 12
http://www.ea.com/uk/football/fifa Sve je to divno i krasno no još nije poznata točna sudbina PC verzije. Iako su trenutne novosti najavljene samo za konzolašku verziju D. Rutter (glavni producent) je potvrdio da se inačica za PC ove godine i službeno radi pod njegovim nadzorom, pa stoga ne vidim razloga zašto bi se radile razlike u tim verzijama jer je do sada razvoj bio odvojen. Inače, za neupučene FIFA 11 PC je bila ušminkana i malo unaprijeđena verzija FIFE 10 s konzola. Hoće li biti slična situacija i ove godine ili će mo dobiti jednake verzije morat će mo se još malo strpiti jer PC verzija nije još dočekala službenu najavu. Zadnje izmijenjeno od: doky. 05.06.2011. u 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: doky. 22.06.2011. u 16:13. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Novi intervju s Ianom Jarvisom, glavnim likom za PC verziju igre: http://tvgry.pl/?ID=1795 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ocekujem puno od ovog djela, fifu 11 smo igrali dan i noc i bila mi je super, premda je bilo stvari koje bi trebalo popravit, nadam se da ce golmani bit puno pametniji nego u 11, jel tamo su imalo puno glupih kikseva pogotovo kad su nabaci ili neke visoke lopte Nadam se da ce transferi za sljedecu sezonu bit svi kako trebaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Nadam se da neću morati pobrisati igru kao fifu 11 nakon 5 minuta radi očajnog manager moda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Dobar su posao napravili sa Fifom 11, malo arkadna ali zabavna to sigurno, ocekujem Fifu 12 u jos bolje izdanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Single u fifi 11 je bio očajan i nerealan, osim same igre na terenu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
naravno da ti je singleplayer u fifi 11 bil očajan kad si igral na amater pa te igrači ni ne napdaju nego samo stoje ko čunjevi....a ovo za golmane je donekle istina (jedino ako nisi igro PES 11,tamo su golmani ko stupovi i skinu svaki peti udarac ostalo je sve gol) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Da, osim ako ne procuri koji dan ranije kao što je to bio slučaj s PES-ovim demom. Ja forsiram Finesse Shot i znam se nazabijati lijepih golova s 25 pa i više metara, a golman na ovakve udarce zna fino kiksat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Za sve nove/stare igrače FIFE... Ukoliko volite igrate online i protiv drugih igrača s područja Hrvatske/Balkana tada nas možete posjetiti na http://www.fifa-expert.com/ Jedina smo stranica na ovim područjima za organiziranje turnira u FIFI. Povodom izlaska FIFE12 koja će po prvi puta biti identična na PCu i konzolama,odlučili smo organizirati i turnire na PCu. S turnirima krećemo na dan izlaska FIFE12. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Dećki jer ima tko neki drugi link za downloadati fifu jer na ovoj stranici mi ju neće otvoriti, skinuo sam ju s crofc-a, ali kad pokrenem autorun. exe otvori mi ono s jezicima i onda kad kliknem next izbaci mi odmah play i kad to kliknem da mi od fife 11 onaj izbornik. Neznam gdje je problem. Jer ima netko neki treči link za downloadati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Problem solved for using Keyboard and usb game controller Ne znam jel to stvarno radi ali evo i ti i taj ini file: http://fileover.net/11455752/ Citiraj:
PC - Install FIFA12 Demo without uninstalling FIFA11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Za one koji imaju instaliranu FIFU 11, potrebno je napraviti sljedeće: 1) Open notepad. Create a file called demofix.reg 2) Copy this text in the reg file: REGEDIT4 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\1DC6AEF331AE7EC47AE47AA4A4A0B7C5] 3) Save the file 4) Run the .reg file. Then you can run FIFA12 demo's Autorun.exe file and install the demo. FIFA11 will run also perfectly from the desktop shortcut. EDIT: Zakasnio sam malo...
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
meni na mojoj konfi steka... 40 fpsa jedva navucem.. nema onog glatkog gameplaya od 60 fpsa :/ ima li netko isti problem ? EDIT: ocito neki bug, no kad stavim na window mode igra radi glatko kako bi i trebala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Reedy. 13.09.2011. u 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
Jebem im... Kako fenomenalnu igru (odnosno demo) unište s tim bugom. |
|
![]() |
![]() |