Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.08.2011., 10:00   #871
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
Gdje si to izvukao, sa index.hr foruma? Mirko ne zaradjuje ni blizu jednog Brock Lesnara ili GSP-a.

Al ajmo opet o tome kako je mirku jedino para vazna dok svi ostali borci ulaze u ring sa sponzorima obljepljenim hlaciama i ogromnim banerima sa desetcima sponzora. dja....
Ništa nisam izvukao sa nekog portala,znam dosta o ciframa ali o tome je nepotrebno naklapati.Njegov ugovor za koji mu je ostala još jedna borba je poprilično ''masan''. Nitko nije rekao da je samo para nužna,ali sigurno je ona veliki dio motivacije za nastavak karijere zadnjih godina.Kao i želja za napraviti nešto opet. Ljudi se bore jer to vole i uz to na taj način kroz ugovore i marketing osiguravaju svoju egzistenciju.A ugleda on još ima dovoljno,pogotovo kad se čuju komentari od recimo stranih novinara i komentatora koji ipak imaju drugačiji mentalitet koji zna cijeniti i prošle uspjehe a ne samo tražiti nove uspjehe kao što je kod nas,ili si prvi ili si krama stara za penziju.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2011., 10:07   #872
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Mislin da je prvih par borbi bilo ~300k + bonusi $. Kasnije su mu valjda srizali.

@Router

Nekima je bitan ugled, ne samo lova ali ako ga veseli
Baja, mislim da se nitko ne spori da Mirko nije što je nekad bio.
Ali ajde gledaj s ove strane, da si postigao nešto puno u životu, možda bi više blagonaklono gledao na čovjeka.

Nabroji 10 bendova koji su odstupili na vrhuncu slave.
Teško, jel tako?

Mirko CroCop cijeli život, ali CIJELI život lupa vreće, trči i skače oko kuće. CIJELI ŽIVOT. Ne zna ništa drugo raditi. Može probati ovo ili ono, ali od početka svog života, njegovom mozgu je NAJPRIRODNIJE lupati vreće.
To što on više nema reflekse i glad kao nekada nema veze s njegovim primarnim strastima. Blesav si ako misliš da on vježba radi para. On vježba jer to radi cijeli život, kao što ti doručkuješ.
Borba je samo normalan nastavak toga.
I čak i da se ne zna više tuć kao prije, njega to vuče makar toga ne bio svjestan.
To je uostalom odlika pravog borca, volja i determiniranost. Većina ih danas vježba 12 tjedana prije borbe, a ostalo vrijeme se zafrkavaju s obitelji i malo paze na prehranu. Mirko dan danas svaki dan vježba (to ne mora značit da je ispravno, ali dočarava stanje duha).
Drugim riječima, dok njemu netko ne stvori neku traumu, slomi nogu, nešto mu se dogodi obitelji (nedaj bože, ofkors), on će nastaviti vježbati.
Već je 3 puta rekao da se prestaje boriti. Misliš da je lagao da privuče publiku? Ja sam siguran da je on to tada i mislio. Ali dođeš doma... i šta ćeš?
Utege u ruke i ajmo
To što on više nije toliko dobar njegovom mozgu ne igra ama baš nikakvu ulogu u vježbanju/borenju.
Staro 12.08.2011., 10:14   #873
Miki3
Premium

Miki3's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Nabroji 10 bendova koji su odstupili na vrhuncu slave.
Teško, jel tako?
Ajme paralele. Pa bend ne izgubi glas, osim ako počmu radit sranja. Mirko je izgubio ono što istinskog borca gura (to je ima prije), želja za pobjedom iznad svega.
Citiraj:
Mirko CroCop cijeli život, ali CIJELI život lupa vreće, trči i skače oko kuće. CIJELI ŽIVOT. Ne zna ništa drugo raditi. Može probati ovo ili ono, ali od početka svog života, njegovom mozgu je NAJPRIRODNIJE lupati vreće.
To što on više nema reflekse i glad kao nekada nema veze s njegovim primarnim strastima. Blesav si ako misliš da on vježba radi para. On vježba jer to radi cijeli život, kao što ti doručkuješ.
Borba je samo normalan nastavak toga.
I čak i da se ne zna više tuć kao prije, njega to vuče makar toga ne bio svjestan.
To je uostalom odlika pravog borca, volja i determiniranost. Većina ih danas vježba 12 tjedana prije borbe, a ostalo vrijeme se zafrkavaju s obitelji i malo paze na prehranu. Mirko dan danas svaki dan vježba (to ne mora značit da je ispravno, ali dočarava stanje duha).
Drugim riječima, dok njemu netko ne stvori neku traumu, slomi nogu, nešto mu se dogodi obitelji (nedaj bože, ofkors), on će nastaviti vježbati.
Već je 3 puta rekao da se prestaje boriti. Misliš da je lagao da privuče publiku? Ja sam siguran da je on to tada i mislio. Ali dođeš doma... i šta ćeš?
Utege u ruke i ajmo
To što on više nije toliko dobar njegovom mozgu ne igra ama baš nikakvu ulogu u vježbanju/borenju.
Pa i ostali sportaši to rade, naravno da im je to normalno. Ali radi treninga ne moraju nastavit profesionalno. Koji k je ulazio u sabor ako mu nije do neke money money motivacije? Ostali borci isto treniraju, ako su izgubili borbu papa, nema tu još ću par pa kako bude. Mislim može se on borit i zarađivat lovu, ali po meni nema smisla nekog jer je dosta velikih stvari napravio u karijeri i promociji naše male zemlje. Bolje bi bilo da traži nove talente kojih stvarno ima, i da malo upregne svoje veze u njihovu promociju
Miki3 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2011., 10:19   #874
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Miki3 Pregled postova
Ajme paralele. Pa bend ne izgubi glas, osim ako počmu radit sranja. Mirko je izgubio ono što istinskog borca gura (to je ima prije), želja za pobjedom iznad svega.

Pa i ostali sportaši to rade, naravno da im je to normalno. Ali radi treninga ne moraju nastavit profesionalno. Koji k je ulazio u sabor ako mu nije do neke money money motivacije? Ostali borci isto treniraju, ako su izgubili borbu papa, nema tu još ću par pa kako bude. Mislim može se on borit i zarađivat lovu, ali po meni nema smisla nekog jer je dosta velikih stvari napravio u karijeri i promociji naše male zemlje. Bolje bi bilo da traži nove talente kojih stvarno ima, i da malo upregne svoje veze u njihovu promociju
PA bend ne izgubi glas, ali izgubi inspiraciju i počnu se ponavljati (nije ni mirko izgubio mišiće nego praktičan način da ih koristi)
Ajmo na drugu. Tvorac Minecrafta. Zaradio je milijune i milijune dolara na igri.
Zašto još uvijek radi na njoj? Da bi zaradio još milijuna? Moguće, ali malo vjerojatno.
Radi na njoj jer mu je to strast i jer to ZNA. I čak i kad igra postane smeće, on je neće ugasit i reć "hebe mi se idem kupih Bahame", nego će vjerojatno još radit na njoj. Ne zbog para.

I kao što sam rekao, nije važno što tebi ima ili nema smisla. Njegovom tijelu jedino ima smisla vježbati i testirati se protiv drugih protivnika, makar neuspješno. To je ono što zna.
Staro 12.08.2011., 11:02   #875
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Znate kako Mirko kaže "sveznadari s interneta "

On voli to sto radi i vjerovatno se jos ne osjeca star da prestane. A bas da sada ide u ring i riskira ozljedu radi 150-200k dolara, on je fino zaradio u svom zivotu.

Nije sramota past nego je sramota ne ustat se. Pustite covjeka nek se bori.

Najlakse je filozofirat a da vidim koliko ce ljudi kao on imat svaki dan trening od 2h ili cak i dva i tako iz godine u godinu.
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2011., 12:54   #876
Mad_Duke
Guest

Dok on zarađuje pare i plaća porez svima dobro hehehe

Ova naklapanja se sad već godinama slušaju. Koga briga dal se čovjek bori za pobjedu ili za novac. Neka mu je sa srećom i to je to! Jedino što znam je da se ne bori za vas kekece kaj se žalite po forumima
  Reply With Quote
Staro 13.08.2011., 19:51   #877
Miki3
Premium

Miki3's Avatar

Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Znate kako Mirko kaže "sveznadari s interneta "

On voli to sto radi i vjerovatno se jos ne osjeca star da prestane. A bas da sada ide u ring i riskira ozljedu radi 150-200k dolara, on je fino zaradio u svom zivotu.

Nije sramota past nego je sramota ne ustat se. Pustite covjeka nek se bori.

Najlakse je filozofirat a da vidim koliko ce ljudi kao on imat svaki dan trening od 2h ili cak i dva i tako iz godine u godinu.
Onda ništa ne tribamo komentirat i točka. Ne kužim taj stav, ako je lik loš i ima strike loših rezultata ne triba ga hvalit.
Staro 14.08.2011., 02:08   #878
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Miki3 Pregled postova
Onda ništa ne tribamo komentirat i točka. Ne kužim taj stav, ako je lik loš i ima strike loših rezultata ne triba ga hvalit.
U kojem smislu los? To sto nakon 20 godina karijere, 70 profesionalnih meceva, osvojenog OW Grand Prixa i nekadasnjeg 3. mjesta na ljestvici mma boraca ima 4-5 skor u UFC-u? Zato je los? Pa sta si ti sine onda?

Svakome vrijeme prodje. Pa i Muhammad Ali je imao 3 izgubljene borbe od 5 zadnjih. Bit ce da je i on los i ne treba ga hvalit. A da ne pricam o Chuck Lidellu, Wanderleiu, Fedoru, Ortizu itd itd..
poltergeist je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2011., 10:42   #879
Miki3
Premium

Miki3's Avatar

Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
U kojem smislu los? To sto nakon 20 godina karijere, 70 profesionalnih meceva, osvojenog OW Grand Prixa i nekadasnjeg 3. mjesta na ljestvici mma boraca ima 4-5 skor u UFC-u? Zato je los? Pa sta si ti sine onda?

Svakome vrijeme prodje. Pa i Muhammad Ali je imao 3 izgubljene borbe od 5 zadnjih. Bit ce da je i on los i ne treba ga hvalit. A da ne pricam o Chuck Lidellu, Wanderleiu, Fedoru, Ortizu itd itd..
Upravo to, dobar je bio. Od kada je uša u UFC, samo je pobjedio manje zvučna imena. Kongo, Gonzaga, Mir svi su ga natukli. Pobjedio je Petroša i onoga Turka di mu je zašio prst u oči

Cijenim Mirka, ali kažem da i baš nema neke velike sriće u njegovom radu. I ako mu je prošlo vrijeme neka se lagano ostavi, tako se na osnovu treninga i "nema šta radit" može boriti cili život.
Staro 26.08.2011., 23:49   #880
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Sutra/prekosutra UFC Rio. Card je odlican i sve borbe imaju potenciala za odlicne fightove.
Ovaj cu sigurno docekat i pogledat live. Shogun, Silva, Nogueira i jos puno dobe ekipe.

Weigh in
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2011., 10:45   #881
Miki3
Premium

Miki3's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Sutra/prekosutra UFC Rio. Card je odlican i sve borbe imaju potenciala za odlicne fightove.
Ovaj cu sigurno docekat i pogledat live. Shogun, Silva, Nogueira i jos puno dobe ekipe.

Weigh in
Po meni će Nogueira izgubit. E da dobro je
Sonnen potkurio vatru za Mirka i ekipu iz Japana.
Staro 27.08.2011., 16:40   #882
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011

ShanTech je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2011., 19:19   #883
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Kad smo vec kod nasih boraca, obavezno pogledajte borebe od Zelga jer je frajer masina i po meni nas najpersperktivniji borac. Standup iz pakla i odlicna obrana od bacanja..

Bzw. prica se da ce StrikeForce jos godinu najvise dvije i kljuc u bravu. Rezultat novih dealova i taktike Dana Whitea i UFCa. Bilo je to za naslutit nakon preuzimanja Strikeforcea od UFCa.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.08.2011. u 21:08.
Staro 27.08.2011., 20:37   #884
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
zna mozda itko kolko kosta ppv na maxtvu za ufc danas?
bigAdvance je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2011., 21:12   #885
Noj
Premium
Moj komp

Noj's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mislim da je danas đabe prijenos na maxtvu, al nisam siguran jer nemam maxtv.
Noj je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2011., 22:23   #886
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
nije free jer na tportalu pise da je na zahtjev...a i da je free istaknuli bi da je besplatno

tamo se trenutno vrte highlitovi borbi vecerasnjih boraca
bigAdvance je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 01:32   #887
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Koga zanima moze na Faceboku pogledat preliminarne borbe. U Riu je ludnica ko na tekmi.
http://www.facebook.com/UFC?sk=app_116056818485426

Heben event....

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.08.2011. u 05:08.
Staro 28.08.2011., 05:17   #888
Noj
Premium
Moj komp

Noj's Avatar

Kakve borbe, kakva atmosfera... Ako je netko propustio, pogledajte sutra event. Stvarno je opravdo sva ocekivanja. A uz to se i zaradila koja kuna na kladari
Staro 28.08.2011., 10:12   #889
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Odlicni fajtovi
Ima na ovom sajtu
Staro 28.08.2011., 10:30   #890
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
UFC RIO prepredobar event. Već dugo nije bilo ovoliko atmosfere, napetosti kod gledanja nekog UFC eventa.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 15:43   #891
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Fenomenalni fajtovi.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2011., 20:24   #892
gnjepar
Premium
Moj komp

gnjepar's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
A publika kao finale Lige prvaka

Dugo nisam gledao ovakav UFC u kojem je svaka borba bila dobra.
Staro 31.08.2011., 11:41   #893
llepu
Premium

Datum registracije: Feb 2011
Meni je osobno bolja atmosfera bila u Japanu gdje svi sute i prate svaki potez borca nego kad se kao divljaci sa pivama u rukama deru okolo kaveza.
llepu je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2011., 11:45   #894
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2011., 12:16   #895
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor llepu Pregled postova
Meni je osobno bolja atmosfera bila u Japanu gdje svi sute i prate svaki potez borca nego kad se kao divljaci sa pivama u rukama deru okolo kaveza.
Ima istine u tome. U japanu barem ne žvižde borcima ko zadnji kreteni. PRIDE FOREVER!
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 15:15   #896
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ne znam dal ovo smijem postat. Ako ne smijem molim admina da brise i unaprijed se ispricavam

Ju-Jitsu klub Alfa - NOVA VES - Upisi u tijeku!

Sama vještina je spoj nožnih i ručnih tehnika, Juda i hrvačkih tehnika,
tehnika samoobrane (obrane od naoružanog i nenaoružanog napadača).

Treninzi se održavaju utorkom i petkom u 18:30 sati na adresi Nova Ves 72,
Zagreb.

Ukoliko ste zainteresirani kontaktirajte nas na broj 092/230-6346.

Ako imate kakvih pitanja postavite ih na ovoj adresi
http://www.facebook.com/pages/Ju-Jit...10489362377806
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 23:05   #897
Noj
Premium
Moj komp

Noj's Avatar

Staro 08.09.2011., 00:19   #898
SeaMan
Premium

SeaMan's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ima istine u tome. U japanu barem ne žvižde borcima ko zadnji kreteni. PRIDE FOREVER!

I ne prekidaju se borbe tek tako... T.K.O. za svaki klinac...
Pogledajte fedor-henderson i onaj prekid. Ako je ono bia t.k.o. onda je minotauro preminuo nakon highkicka filipovica u prideu pa mu je nakon smrti napravia armbar...
Staro 08.09.2011., 00:27   #899
SeaMan
Premium

SeaMan's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Noj Pregled postova

Bit ce zanimljiva borba sa brockom lesnarom, pobjednik te ce ic na pobjednika dos santos-velasquez. Mislin da ce meksikakac obojicu lagano poslat u KO
Vidin fedor u rusiji ugošćuje jeffa monsona, 2 stare kuke ruzinave, mogla bi bit dobra borba. Fedor 95% dobiva al eto snowman može primit batina ohoho, pa parteru je dosta jak itd.
Staro 08.09.2011., 09:01   #900
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor SeaMan Pregled postova
I ne prekidaju se borbe tek tako... T.K.O. za svaki klinac...
Pogledajte fedor-henderson i onaj prekid. Ako je ono bia t.k.o. onda je minotauro preminuo nakon highkicka filipovica u prideu pa mu je nakon smrti napravia armbar...
Fedor bi izgubio i da sudac nije prekinuo u tom trenutku.

btw koristi Edit i Multi-Quote

Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 08.09.2011. u 10:03.
ShanTech je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na