|
![]() |
#901 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema sanse, nazalost. Ovi veci/jaci imaju par posto marze, dok ga Links npr. dere nesto vise. Sve se temelji od toga koliko ce ti se smilovat veci igraci (Msan, Asbis...itd) i ponuditi bolji rabat. Cesto je meni (kao trgovcu) isplativije kupiti od MagazinRs-a nesto nego uzimat od dobavljaca. Zalosno i istinito. Samo nek se granice otvore, dolaskom EU skidat ce svi oni gace.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Guest
|
Citiraj:
tnx ! |
|
![]() |
![]() |
#904 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
mene zanima sliejdece... priajtelj mi ima neku tvrtku i ja bi preko njeg auzeo komp (navodno on ima neke popuste) dosad je on tako kupovo preko msana, ali gledao sam im ponudu i nije nikaka, nema pola komponenti koje bih ja htio.. e sad me zanima dali reicmo ADM ima tu opciju kupnje preko tvrtke i ako ima dali bi to bilo jeftinije il ne znam kak to ide.. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#907 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#909 | |
Guest
|
Citiraj:
da si ga odbije ? |
|
![]() |
![]() |
#911 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#914 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Lijepo ti sebi izračunaj kolko dođe bez pdv-a i s tolko novca dođi u dućan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#918 |
Guest
|
Pa dobro, HD6870 je malo sporija, a HD6950 malo brža.. mogao je proći bolje, ali opet je zamjena koliko-toliko korektna. Ja bi ih prije molio da mi daju MSI GTX560... čini mi se bolja od stock HD6870, ali to je već neki drugi par opanaka. ![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#922 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nedavno sam bio u ADM-u i mogu reći da je osoblje zbilja ljubazno i paze što rade. Ovaj prodavač na kojeg sam ja naletio je bio zbilja ljubazan i što god sam ga pitao, znao je odgovor i nisam ni u kojem trenutku pomislio da bi me mogao pokrasti. Došao sam tamo da provjerim cijene nekih komponenti i pitam neka pitanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
da hvala Vam vidio sam to sve i sve to znam ali neda mi se sa time zahebavat i nemam vremena bas.a taj mi disk ni netreba i vec sam ga sibnio na trznicu. ali eto napisao sam nek se zna.odsad kod njih budem uzimao samo laptope jer mi se drugo nista ne isplati i necu se vise zajebat i cicijat za 100 kn spram lokalnih trgovina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Guest
|
niste trebali prihvatit to.... trebaliste ste u vrijednosti od 800kn dobiti proizvod. |
![]() |
![]() |
|
|