|
![]() |
#1112 |
Guest
|
|
![]() |
#1113 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1114 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@đuka Pa... http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Mata http://en.wikipedia.org/wiki/Luka_Modri%C4%87 Mata zapravo zabija čisto ok golova. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Mda... Nasri je imao više asistencija u debiju za Man kliti nego Modrić u cijeloj sezoni. Van de Vaart je televizija u boji za Modrića, a koštao je koliko, 10M?
#1116 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Izgleda da ima ljudi za izbrojat na prste koji misle da Modrić vrijedi 45mil €. Možda i više? Ja i dalje tvrdim da je cijena napuhana ko i naš ministar ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koji bjednici ova UEFA, Vrasaljku odrapili tri utakmice neigranja ![]()
#1120 |
Guest
|
|
![]() |
#1121 |
Guest
|
A jbg... Eto mu škole (i ostalima, za ubuduće). Nepravda 1/1, ali isto tako i pravilo za nogometaše i klubove sa ovih prostora. Nisam nimalo iznenađen, na žalost... ![]() |
![]() |
#1124 |
Super Moderators
|
Već su to maknuli sa portala..."sportski novinari" ![]() KMU ![]()
#1125 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Čudi me kak niste znali. http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx...ash=7f6eabdbc5 Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 12.09.2011. u 14:18. |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
A ovo za Vrsaljka ,jebga premala je HR,ovakve stvari su vec normalne ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 02.09.2011. u 15:51. |
|
![]() |
![]() |
#1128 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Kakav je Modric tocno to tip igraca? Haha. Postoje ofanzivni veznjaci vec prije spomenuti Mata, Nasri, Ozil, Kaka itd... kojima je zadaca igrati iza spice assistirati, davati golove, odigravati dupli pas sa spicom itd. Druga vrsta je cisti defanzivni vezni Mascherano, Makelele u svoje vrijeme, Diarra , Sissoko itd, njima je jedina zadaca razgradivati igru , igraju ispred obrane, trgaju sve pred sobom i dodaju prvom do sebe, fizicki i trkacki su superiorni valjda to svi znaju. I treca su polivalentni veznjaci tipa Xabi Alonso, Lampard, Busquets, Gerrard i trenutno meni osobno najbolji Ramires. Takvi igraci isto znaju uzet loptu potegnut prema napred, cesto imaju ubojit sut ili dugu loptu kao npr. Xabi Alonso. Ja neznam di se tu tocno po ovim "Lukoljupcima" njihov ljubimac uklapa, koje on kvalitete posjeduje, u duelu bi izgubio od klinca od 15 godina, da je brz nesto posebno - nije, moze trcat - trcat moze svaki covjek koji je u rezimu treninga. Kad puca po golu uspije dobacit svake prestupne do golmana. Dizu ga neki ljudi u nebesa nisu tekmu pogledali, al glavno da je Luka>ostatak svijeta. |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Imas pravo ,trebao je ostati u Zrinjskom gdje je vec igrao. Okanimo se procjena igraca nije to nas posao. Uostalom,oni koji nude pare imaju i svoje oci pa i sami vide sve, ne trebaju im ovakve gluposti i misljenja. Imaju svoje savjetnike. *LP BAs sam razmisljao,kako to da Zdravkec po novinama ne nudi neke basnoslovne nagrade za golove ? Cini mi se da je nekad nudio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1131 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kako je ovaj huntelar prokleto los, svaku akciju su mu komotno mogli sudit offside...
#1132 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Prije par godina me podsječao na Van Nistelrooya, ima dobru skok igru i nos za gol, vreba u 16 metara, al sad je strašno loš, od Reala preko Milana završi u Njemačkoj.
![]() |
#1133 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Poprilično skup vodonoša, ne? ![]() Chelsea ima para otkad je Abramović došao i napravio instant momčad. Zbacali su para i para, rezultata baš i nema. Zanimljivo je to da sad kad je i Manchester City dobio bogatog vlasnika, oni odjednom ne valjaju zbog razbacivanja parama, dok je Chelsea u tome istom valjao. Za Modrića se zanimao i Manchester United (kud i kamo veći klub), no odustali su zbog cijene koju ne opravdava. Da se razumijemo; Modrić je jako dobar u svemu što ne uključuje postizanje golova i trku. Ali loptu zna dat fantastičnu, iako ni to nismo već dugo vidli. A da ne velim kolko ga naši novinari dižu u nebesa i obavještavaju nas što jede i koliko puta posjećuje WC. Čovjeku jednostavno dopizde i on i novinari.
![]() |
#1135 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Mda skroz loš je ovaj modrić,ne zna igrat obranu,ne zna pucat iz daljine i ne zna asistirat,tko bi ga uopće htio,vjerojatno ga zato što je tako loš Chelsea traži.
#1137 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#1139 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#1140 |
Super Moderators
|
Navodno je Fernanda dobila ultimatum da ako u sljedeće dvije tekme ne da gol-ide na klupu ![]()
|
|