|
![]() |
#1051 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Meni se isto sam pali nekad |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
moj zna biti upaljen samo ako je nestalo struje pa nakon dolaska struje se iz nekog razloga upali umjesto da ostane u standby modu ali nikad mi se nije dogadjalo inace da se sam od sebe pali.
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja u zadnje vrijeme imam često network problema. Pristup filmovima ostvarujem preko "Network Shares" vec godinu i pol od kada ga imam... Za zadnjim fw mi se dogada, nakon klika na Videos/Network shares da trazi i trazi pa izbaci "There is no supported media" ili neku drugu poruku. Onda opet kliknem, pa opet, pa opet i onda proradi. Nekad moram restartati računalo, nekad WD. Izgleda da je vrijeme za popcorn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni se iata stvar dogadja, i lud sam, jedan diak mi uopce encw prepoznati, pa ga onda nekako nadjem, pa vidi samo 2 filma na njemu, pa jedan cas vidi folder i filmove pa u drugom ne.. Veceras sam ga htio razbit, na kraju sam preko kompa morao gledati, jer smece non stop kavlja non suported media, ili nista ne vidi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() meni još nikakavih nuspojava...sve radi odlično. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Freelancer
|
Hmm, meni nece da vrti tilove sa NASa ? Vrti film nortmalno ali javlja "No subtitle" kad ga palim/gasim ![]() ![]() EDIT: Argh, sam esebi odgovaram, istina je nece da playa subtitolove sa NASa ![]() morat cu probati ovaj sistem direktno sa mreze bez NAS DLNA/MediaServer opcije ![]()
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 09.09.2011. u 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
ex manki1
|
Idem popodne u Osijek po TV pa se najvjerojatnije uzima i WD Live ![]() Bio sam sad u Brodu i ima neki WD sa 1TB diskom i duplo je više love. EDIT: Stigo jedan FULL HD tv i WD Live ![]() EDIT2: ovaj stroj je zakon...spojio ga na mrežu i sam čupa update....vrti YT.....pokreće sve sa kompa preko mreže.....iznad očekivanja! Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 15.09.2011. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Samo da provjerim, WD Live ne moze pustat BD ISO? vidim da torrente ima, jos da roka ISO bluray i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Pozz ekipi Helpajte me sa uputama kako se radi downgrade |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Poznanik ima problema sa hrv znakovima u titlovima, firmware nije upgradeao od kada je kupoo WDTV Live (prije 2 god), pa da li se taj problem riješi s najnovijim firmwareom? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Freelancer
|
To je radilo i od pocetka normalno (bar meni). Jel namjestio dobro setup za znakove ? neko postavi CE Widnows 1250 u settingsima od WDTVa pa nek proba onda.
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
S tehnikom i engleskim (a setup menu je valjda na eng) nije ni na Vi, prije na Oni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Pitanjce za stručnjake: jel se može recimo spojiti wdtv+eksterni hdd+komp na usb hub i da to radi sve. Znači da wdtv vidi eksterni hdd a ja da kopiram stvari sa kompa na taj hdd a ne preko mreže? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Komp preko USB-a (kao disk). Mislim da to ne bi išlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne ne ne, ne mislim komp kao usb disk već usb disk i komp i wdtv. Kužiš, wdtv pušta filmove sa usb diska a ja sa kompa prebacujem filmove na taj usb disk ali da ga cijelo vrijeme ne preštekavam niti koristim mrežu preko koje je sporo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
A jel moze Bluray ISO ikako vrtiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Moj riknuo. Prilikom svakog playa, samo vrti plavi spindle... http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=4611.0 Nije pomogao ni factory reset ni full reset. Srećom imam račun i jamstvo koje još vrijedi... Nosim ga za koji dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
ex manki1
|
Jel se može namjestiti nekako da umjesto liste ili thumbova prikazuje dvd covere filmova (vidim da je lijepo odrađeno sa custom firmeare-om)? Skinio sam program "WDTVThumbs" ali ne uspjevam. Ima neka caka....može neki prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
ex manki1
|
Jel se može namjestiti nekako da umjesto liste ili thumbova prikazuje dvd covere filmova (vidim da je lijepo odrađeno sa custom firmeare-om)? Skinio sam program "WDTVThumbs" ali ne uspjevam. Ima neka caka....može neki prijedlog? EDIT: Stavio sam isto ime za folder,video file, titl i dvd cover(200x300pix) sličicu i ništa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Guest
|
Pozdrav! Tražilica mi ne izbacuje ništa za ovaj player po pitanju tema, pa ću postaviti ovdje, eksperti ![]() Zanima me konkretno Media Player ASUS O!Play Media Player Mini, vidim da je cijena sasvim pristojna u Linksu, ali pošto nemam nikakvoga iskustva sa tom vrstom hardware-a uopće, kako navedeni stoji u komparaciji sa WD-om iz naslova topic-a, nekakvi komparativni nedostatci/prednosti iz opisa uređaja, možda i neki info iz prve ruke...? Zahvaljujem na pomoći unaprijed ![]() EDIT: sada uočio da nema mogućnost umrežavanja ![]() No, postoji i jača verzija, ima mrežu, ali je skoro 2x skuplja... Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 03.10.2011. u 13:19. |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
sad vidiš da je WD live naisplativiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Cudno, meni uredno radi. Mozda glupo pitanje, ali vjerujem da si namjestio view na thumbnail mode? Uglavnom, probaj program thumbgen, sve automatski proceslja i skine covere i jos svasta uz to ako zelis, samo steta sto se ovi iz wd-a nikad nisu potrudili napraviti prave movie-sheet'e kao onaj b-rad. Kamo srece da su ga zaposlili, puno bi bolje prosli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Registered User
|
Wifi usb.. radi odlicno, stabilno i meni sasvim dovoljno brzo, 5-6 gb par min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|