|
![]() |
#1051 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
#1052 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Crazy Joe bi ih polomio ali opet to kaj jelc veli, obrana fakat dobro funkcionira tako da je ne bi dirao. Bolje bi im bilo da prodaju rukavinu i krstanovića te iskeširaju za nekog poštenog napadača. Drogbu u dinamo!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Pod naletima kopita zla
|
Treba izaći s rukavinom i šitumom. Svaki gol ili asistenciju nagraditi s +5k evra, a svaki promašaj tipa sve ono kaj je rukavina fulao nagraditi s -20k evra. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
|
Sviđa mi se ovo sa destimulacijom. Skoro pa me podsjeća na neke bivše poslodavce ![]() Šitum mi ima potencijala, brzinu, drskost, njega mi ne bi bilo žao gledati kako kiksa jer je mlad i neiskusan, ali atraktivno igra. Ali Rukavina, koji je već etablirani centarfor, sposoban zabiti nemoguće golove - e njega mi je zbilja prežao jer znam da će imati takve kikseve da to svijet još nije vidio. I to u Ligi Prvaka.
#1056 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Djo je rutiner,netreba njemu puno da se uigra sa obranom,a moze tuc beka i stopera,ko i Vida...ali samo ako bude igrao kak spada ![]()
#1059 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1060 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Obožavam ovu ludnicu na zadnji dan transfer roka. Na SSN-u ima emisija uživo pa prenose vijesti iz svih sjedišta Premiership klubova, snimaju se igrači kako ulaze u klupske prostorije i idu na liječničke preglede. Ima i stream na netu, uvijek super za pogledati ![]() Par zanimljivih transfera danas: Eljero Elia potpisao za Juventus ( ![]() Diego potpisao za Atl. Madrid Lugano za PSG Hleb na posudbi u Wolfsburgu Pedro Leon u Getafeu Forlan u Interu Gago na posudbi u Romi Također i Pjanić u Romi, makar mi se ovo čini nalo nategnuto, zašto bi Lyon prodao svog najboljeg igrača?
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 31.08.2011. u 21:11. |
|
![]() |
![]() |
#1061 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nije li Maminjo izjavio da će dovesti Raula u Dinamo ako se plasiraju u LP? ![]() Gledam malo internetove i naišao sam na ovo; jedan kul video: http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...m-sustavu.html
![]() |
#1062 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#1063 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Forlan u Interu, to može proć! Sjećam se još davno dok je Forlan u ManU bio, kao novi mladi napadač, al brijem da je on i sad fkt. zvijer, to dokazuje i ovo s Interom. Nebojim se Reala, vec Badelja i njegove psihe koja je li-la očito... a ovo sa Šimunićem, brijem da se mladim napadačima iz HNL-a tresu gaće. ![]()
#1064 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Vemulj ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1065 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Gotov je transfer rok. FA će produžiti još sat vremena onim klubovima koji su prije ponoći dogovorili odštetu ali nisu uspjeli napraviti liječnički sa igračem. Chelsea-ovcima dobra vijest, eto vam i bolje od Modrića, Raul Meireles je u zadnji tren podnio transfer req i klubovi su se dogovorili, nekih 15-20 mil funti je u pitanju. Nažalost Raul će biti igrač Chelsea . Šteta, jako simpatičan i prezahvalan igrač koji je dolaskom u Premiership izrastao u vrlo kvalitetnog igrača Chelsea se izgleda pretplatio na igrače Liverpoola, pitam se kog će pokušat ukrasti 31.1.2012 u 5 do 12
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 01.09.2011. u 00:19. |
![]() |
![]() |
#1066 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
steta sta su prodali meiralesa, bio je izvrstan prosle sezone, vjerovatno je prosao jer mu nisu ponudili bolji ugovor kao sta je bilo dogovoreno kupili su bellamy-a opet, bar ce malo prosiriti klupu, ali ipak je to covjek u godinama (31) na kraju ovog prijelaznog roka najveci gubitnik je ispao modric, mislim da sada lupa glavom u zid i nezna di ce sam s sobom ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Guest
|
|
![]() |
#1072 |
Pod naletima kopita zla
|
Jedini koji će ih napucavati su city, united i vrlo vjerojatno chelsea. ![]() ![]() Prošle godine je united koji je bio prvi imao četiri izgubljene tekme, a chelsea i arsenal koji su bili drugi i treći po devet izgubljenih utakmica. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
|
Ma nije toliko problem u prvoj jakosnoj skupini momčadi, nego oni redovito igraju loše partije protiv davljenika i sličnih, to već traje par sezona. Malo se dignu i onda torbe. A da ne velim da su prodali pola momčadi, bar jučer pratim transfere, svako malo netko iz Tottenhama ode. Moram vidjeti novi roster.
#1074 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() A za 45 milja eura se dalo dovesti 3-4 dobra igrača...
![]() |
#1076 |
Premium
|
arsenal kupio: André Santos Mikel Arteta Yossi Benayoun Per Mertesacker i što je najbitnije največi balvan koji je kročio travnjacima premiershipa, niklas bendtner, otišao je na posudbu u sunderland ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
#1080 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |