|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Kupujem novi hard pa me zanima vase misljenje tj. preporuka.. prvenstveno o proizvodacu a zatim o kapacitetu. Ciljam na kvalitetu i za nju mi nije zao dati 100kn viska ako cu ZNAT da ce hard radit kako bi trebao. Na newsima su mi, u tu svrhu, 99% preporucili Hitachi... A sto se kapaciteta tice, htio sam 200Gb al vidim da se jos uvijek vise isplati 160Gb...pre velika je razlika... osim ako gledamo Maxotrov 200Gb koji je 800kn a Hitachijev 160Gb 700kn.. uglavnom ta dva me najvise interesiraju.. pa ako moze netko pomoc korisnim savjetom bio bi mu zahvalan ![]() tenks unaprijed ![]()
"I can resist everything except temptation" Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 28.02.2005. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ja bi birao hitachi od te 2 marke... a sad kako ti treba prostora, razlika je 100kn u 40Gb, ali pogledaj jos malo ducane mozda nades nesto jeftinije
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo odabrao sam i ja Hitachi ![]() ![]() bas sam ga malo testiro (HDD tune) i 25% je brzi od dosadasnjeg WD Caviara (oba su na 7200) od 20Gb.... ako se ne varam to je dosta ![]() hvala na odgovoru i pozdrav... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|