Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.08.2011., 13:26   #601
lit
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
kako ne... pa hawk ima 3 što se jasno vidi na kuleru.
Gledao sam na MSI siteu i nigdje to ne piše u naslovu kao na drugima, sad sam vidio da pod features piše III, šteta što ne ističu to puno bolje da se zna...

Zadnje izmijenjeno od: lit. 31.08.2011. u 16:45.
lit je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2011., 14:55   #602
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Edit:
Evo posto sam ono pisao sa moba, izgledalo je ko da je neki maloumnik pisao, pada sad fino ispisem sta sam pitao ;-)

Dakle dali bi moje napajanje iz potpisa tjeralo gtx560(obicna, nije titanium) i neki quad od amd-a, mozda i mrvu kloknut? Naime planiram nadogradit ubrzo, vjerovatno na najslabiji zambezi, ili i5 2300 ako AMD bude skuplji.
Prepao se kad sam vidio, da gtx ima 2 utora za napajanje(moje napjanje ima 2 ta kabela, pa valjda mere isporucit snagu).

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 31.08.2011. u 17:53.
Disco je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2011., 16:19   #603
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Bez problema.
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2011., 19:09   #604
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Citiraj:
Autor cccp Pregled postova
Bez problema.
Evo ovako, na mojoj trenutnoj konfi, radi samo na difoltnom kloku, cim dignem proc na 3ghz (1.41875V-degradirao s vremenom pa je gladan struje), komp se resetira i baci klok na difolt, ne prode ni post...
Znaci ako krknem neki quad ode sve u PM.
Eto sva sreca pa mogu probat hardver prije kupnje, back to 4850.
Nemam love i za napajanje i za grafu.
Na tom hardveru sam procitao da 4850 u 3d modu trosi 135w, a gtx560 nekih 210w, to je skoro duplo!
Eto da se zna ;-)
Staro 31.08.2011., 19:20   #605
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Koliko je staro napajanje? Ne vjerujem da je toliko oslabilo. Ja trenutno furam Phenom II x4 na 3.5GHz pri 1.35V i istu 4850 kao ti na Fortronu 350PNF, po specifikacijama ~300W na 12V railu, a tvoj HX skoro 400W i to onih deklariranih, može on podnijeti i više. Tako da bi on bez problema trebao to vrtiti ako nije defektan. Moglo bi biti da nešto drugo stvara probleme.
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2011., 19:31   #606
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@ disco

http://forum.giga-byte.co.uk/index.php?topic=1318.0 sti problem kao i tvoj samo druga grafa
http://www.tomshardware.co.uk/forum/...pass-p35c-ds3r

Malo su bugovite te "hibridne" ploce i nedaju bas visok fsb ali probaj dignuti najzadnji bios na plocu.Napajanje nije sigurno.
Staro 31.08.2011., 19:57   #607
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Napajanje je novo cca 1god, al nisam napisao za napajanje da je degradirano nego proc!
A Corsair bi trebao bit super posto je to kolko sam upucen prepakiran seasonic.
Imam zadnji FW na ploci(F12E).
Kad vec velis da je to problem, imao sam prije ove kratko vrjeme XFX 4850, koja je vrtila furmark 8h,a nisam mogao nijednu igru igrta duze od 10min, smrzavao se komp i sa OCanim procom i na difoltu.
E da i npr, to sto spominjes FSB, ja moram drzat 333, probao na 400 i nece, to dok sam imao ddr2 gore, sad nisam ni probavao, neda mi se zezat kad cu ionako uzet drugi proc i MBO.
Ovaj link s gigabyte foruma opisuje moj problem....
Pa bas kad razmislim i nema neke veze s mozgom, jer da bi kartica koristila wate treba ju upogonit a ona je tjekom posta u idleu, dakle ne trosi W nego je ploca govno...
Sjecam se kad sam je kupovao, nije bilo iste te bez dd3(htio sam sa integriranim intel RAIDom), nego samo ova a nije mi se dalo cekat...
Al eto da kucnem u drvo, odradila vec 4 godine i ulazi u 5.
Iskreno nije ni da mi treba ova gtx560, al mogu je dobit da dam svoju i 950kn, nova novcata ima 2 godine garancije za razliku od moje, to mi se cini OK.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 31.08.2011. u 20:11.
Staro 31.08.2011., 20:29   #608
dejanbinladen
konjpjukter

Datum registracije: Oct 2007
eo "bugovita" ploca sa chiefom 400w
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=529717
dejanbinladen je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2011., 10:00   #609
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor lit Pregled postova
Gledao sam na MSI siteu i nigdje to ne piše u naslovu kao na drugima, sad sam vidio da pod features piše III, šteta što ne ističu to puno bolje da se zna...
To što prosječan 'rvat kupuje 'ardver tak da gleda slikicu na webshopu nema veze s činjenicom da sve što treba piše u teh opisu artikla na stranicama proizvođača. Samo ne treba biti lijen i pročitat kojih par stotina znakova teksta.

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Edit:
Evo posto sam ono pisao sa moba, izgledalo je ko da je neki maloumnik pisao, pada sad fino ispisem sta sam pitao ;-)

Dakle dali bi moje napajanje iz potpisa tjeralo gtx560(obicna, nije titanium) i neki quad od amd-a, mozda i mrvu kloknut? Naime planiram nadogradit ubrzo, vjerovatno na najslabiji zambezi, ili i5 2300 ako AMD bude skuplji.
Prepao se kad sam vidio, da gtx ima 2 utora za napajanje(moje napjanje ima 2 ta kabela, pa valjda mere isporucit snagu).

To napajanje bez bada tjera i puno zahtjevniju konfu. Kod mene je na testu tjeralo AMD X4 s nvidia GTX295 tako da je ovo tvoje + GTX560 mačji kašalj za to napajanje.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2011., 21:18   #610
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Onda uzimam grafu, pretpostavljam da ce normalno radit sa novom tablom i sendijem ili bagerom, sta god se vec odlucim!
Zasad povratak na difolt klok i vozdra...

EDIT: Kako smanjit okretaje; ima referentni nvidia hladnjak?
Sad radi na 25% na 2k okretaja i bucna je, mogu mislit sta je na 100% onda, ili je to gpuz krivo ocitao...
Evo i rezultati gtx560 na mojoj krami...hm neznam zasto, al ko da je procesor usko grlo...;-)..:

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 05.09.2011. u 13:14.
Staro 07.09.2011., 18:18   #611
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Dajte pa šta niko nezna kako spusti okretaje, stavio sam zadnji rivatuner al nema nikakve opcije...?
EDIT:
Nasao neki vtune od Palit-a koji radi s mojom grafom i naravno neda joj ispod 25% i neda vise od 75%, idle joj na 41?!

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 07.09.2011. u 18:40.
Staro 07.09.2011., 19:17   #612
raliSHA
Premium
Moj komp

raliSHA's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
afterburner.
raliSHA je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2011., 19:24   #613
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
afterburner.
Hvala, radi ali ocito je grafa u biosu zakljucana na 25%, neda ispod toga...
Staro 07.09.2011., 21:00   #614
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Jedino sto mozes naparavit je flashat bios sa nekim koji ima tu opciju. Mislim da EVGA nema takve blokade pa potrazi. Inace dosta modela imaju to ne samo 560 nego i 570 i 580..Druga opcija je modat bios sto bi mozda bilo i najpametnije.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2011., 08:16   #615
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Porbat cu, jel mogu vratit nazad original bios u slucaju problema(da ne izgubim garanciju)?
Iskreno, sto se mene tice u idleu se moze przit i na 60+ stupnjeva, samo da je tiha, ovo mi je prestrasno, tisa mi je bila 4850 sa single slot original kulerom!
Staro 08.09.2011., 11:33   #616
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
MSI GTX 560Ti Twinfrozr II ide sa Afterburnerom do 100%. Ispod 40% nisam ni probao jer ju na 40% niti ne čujem...
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2011., 12:17   #617
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Onda uzimam grafu, pretpostavljam da ce normalno radit sa novom tablom i sendijem ili bagerom, sta god se vec odlucim!
Zasad povratak na difolt klok i vozdra...

EDIT: Kako smanjit okretaje; ima referentni nvidia hladnjak?
Sad radi na 25% na 2k okretaja i bucna je, mogu mislit sta je na 100% onda, ili je to gpuz krivo ocitao...
Evo i rezultati gtx560 na mojoj krami...hm neznam zasto, al ko da je procesor usko grlo...;-)..:

Nisi valjda GTX560 upario sa E2180 na 3GHz?

Procesor je totalno prespor za tu graficku.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2011., 12:25   #618
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
da li netko ima GTX 560 TI u SLI?
koliko su temp vece nego sa jednom karticom?
koje napajanje ima?
Staro 08.09.2011., 23:04   #619
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Nisi valjda GTX560 upario sa E2180 na 3GHz?

Procesor je totalno prespor za tu graficku.
Vidi se da nisi citao sve, proc je difoltu! :-D Zbog trule ploce.
Uglavnom ce sad past il zambezi ili neki sb, samo da amd izbaci vise te bagere... Bice to fini apgrejd ;-)
Staro 11.09.2011., 10:02   #620
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Club 3D Announces the New GeForce GTX 560 Ti Green Edition

Citiraj:
Club 3D unveils today the newest member of the Nvidia GeForce GTX 560Ti graphics core. The Club 3D GeForce GTX 560Ti Green Edition features high quality components that minimize power loss, as a result you will expect lower temperatures and noise.

This card shares identical gpu and memory speeds to the standard configuration but improves on energy efficiency. The card is backed by a 2 year warranty and will be available at leading online and in-store retailers across Europe and Asia.

Club 3D Green Edition sets a new standard on high end graphics with low power consumption which reduces engergy bills and lessens the environmental impact. Due to the use of energy-efficient hardware components, the GeForce GTX 560Ti Green Edition is up to 10% more efficient than the standard reference card.

[/B]New CoolStream Cooler[/B]
Club 3D provides the best thermal solution. Club 3D CoolStream features high performance heatpipes that keeps the components cool and outperforms standard cooling solutions. Paired with a unique fan blade design it increases airflow while reducing noise. The result is a dramatic increase of performance for your gaming and multimedia experience. Heatpipes are good for your GPU as it physically contacts the GPU directly and the heat is transferred directly to the fins for heat dissipation and cooling.

Dual Link DVI Support
Able to drive the industry’s largest and highest resolution flat-panel displays up to 2560x1600 and with support for High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP).

HDMI 1.4a Support
Support for Mini-HDMI 1.4a including GPU accelerated Blu-ray 3D support, x.v.Color, HDMI Deep Color, and 7.1 digital surround sound.

NVIDIA 3D Vision Surround Ready
You can now expand your gaming real estate across three displays in full HD resolution for a complete immersive gaming experience in 2D or in 3D with two Club 3D Nvidia GTX 560TI. Please note that a Nvidia 3D Vision glasses and compatible monitor is required.

For more information, visit the product page.

http://www.techpowerup.com/151903/Cl...n-Edition.html

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2011., 22:31   #621
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

MSI Announces N560GTX-Ti Twin Frozr II 2 GB Graphics Card

Citiraj:
Leading graphics card and mainboard manufacturer MSI, has released N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5 and N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5/OC with double memory to provide a better gaming experience with big HD monitors. The N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5 series graphics card is equipped with the MSI exclusive Twin Frozr II thermal design that provides 20℃ lower temperatures.

The N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5 is supported by MSI's Afterburner overclocking utility and helps release its overclocking potential and adopting Military Class II components provides the best product stability. With the above features, the N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5 series graphics card is the best choice for HD gaming enthusiasts.

Double Memory Increases HD Gaming Performance
Gamers like to play games with anti-aliasing and the best special effects on a big HD monitor or even on 3 monitors. However, when a normal graphics card is running the game scene with lots of objects, its memory can't support the huge load and it will cause frame rate decreases and game "lag". The MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5 series graphics cards adopt double memory to provide a true, smooth 3D HD gaming experience.

Exclusive Twin Frozr II Thermal Design Delivers 20℃ Cooler
The MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5 series graphics cards are equipped with the exclusive Twin Frozr II thermal design, which uses a nickel plated copper base to absorb the heat from the GPU. Heat is rapidly transferred to the heat sink via the SuperPipe technology and is then dissipated with the airflow produced by the large dual PWM fans. Compared with the reference thermal design, MSI's Twin Frozr II thermal design lowers GPU's temperature by 20°C and provides an overall cooler platform.

GPU Overvoltage Boosts 25% Overclocking Potential
Moreover, MSI's exclusive Afterburner overclocking software not only allows users to adjust the fan speed according to their preferences, but also supports GPU Overvoltage function to fully unleash its potential, achieving a higher level performance with an overclocking rate of 25%. Users will be able to enjoy the satisfaction of vastly enhanced performance in just a few simple steps.

Military Class II Components Provide Best Stability
MSI uses Military Class II components in the N560GTX Twin Frozr II 2GD5 series graphics cards, such as Hi-c CAP— which are of the same class of components used in space shuttles and satellites and offer a lifespan 8 times longer than ordinary solid-state capacitors. In addition, Super Ferrite Chokes (SFC) are employed to not only improve efficiency by 10%, but also increase the maximum output current by 30%, and when coupled with All-Solid capacitors, the product's overall lifespan can be effectively extended.

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2011., 10:36   #622
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Citiraj:
Napajanje je novo cca 1god, al nisam napisao za napajanje da je degradirano nego proc!
A Corsair bi trebao bit super posto je to kolko sam upucen prepakiran seasonic.
Imam zadnji FW na ploci(F12E).
Evo iso malo drljat po netu i nasao zadnji beta FW(F13d) koji rjesava neki problem sa SSDima i rjesio mi ovaj problem sa overclockom, tako da sad tjeram i gtx560 i e2180@3ghz
Staro 23.09.2011., 11:13   #623
vladosch
Premium
Moj komp

vladosch's Avatar

Uzeo sam ASUS GTX560Ti, ima dva hladnjaka koji ju fino hlade. Prije sam imao GTX460 sa 768mb i za razliku cijene nisam baš impresioniran.

http://www.hardwareheaven.com/review...roduction.html

Najveći problem u grafi vidim u driverima koji su koma. Stavio sam zadnje 280.26 i imam 64 bitne windowse 7. Problem je što mi je prilikom surfanja izbacio poruku o nekakvom problemu sa driverima i poslije se kompjuter nije htio ugasiti a niti uči u igre. Nakon kompletnog čišćenja drivera i instaliranja novih sve radi ali nekako mi se čini kao da sam stavio beta drivere koje su mi dali da testiram pa sa vremenom ih budu popravili...
vladosch je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2011., 11:26   #624
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Citiraj:
Autor vladosch Pregled postova
Uzeo sam ASUS GTX560Ti, ima dva hladnjaka koji ju fino hlade. Prije sam imao GTX460 sa 768mb i za razliku cijene nisam baš impresioniran.

http://www.hardwareheaven.com/review...roduction.html

Najveći problem u grafi vidim u driverima koji su koma. Stavio sam zadnje 280.26 i imam 64 bitne windowse 7. Problem je što mi je prilikom surfanja izbacio poruku o nekakvom problemu sa driverima i poslije se kompjuter nije htio ugasiti a niti uči u igre. Nakon kompletnog čišćenja drivera i instaliranja novih sve radi ali nekako mi se čini kao da sam stavio beta drivere koje su mi dali da testiram pa sa vremenom ih budu popravili...
to je dobro dokumentiran bug, zadnja beta 285.27 to ispravlja (barem vecini korisnika), bug mozes zaobici tako da stavis "prefer maximum preformance" umjesto "adaptive" u power managementu u Nvidia Control Panelu pod 3D settings, jer je problem s promjenama power statea, pa ako stavis maximum preformace clockovi se nece mijenjati

Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 23.09.2011. u 11:31.
DeadMan+ je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2011., 11:45   #625
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ja koristim 2d/3d profile preko msi afterburnera pošto nvidia smatra da je za 2d na jednom ekranu dosta 50mhz gpu, ali ako imaš spojena dva monitora eeeee onda ti treba 880mhz i puno grijanja

za sada ni jedan problem, preko tastature pratim gpu brzinu i ide sa 440 na 950 i natrag bez greške.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2011., 17:01   #626
padobranac
Registered User

padobranac's Avatar

Datum registracije: May 2011
I ja imam problema s drajverima.
Imam MSI 560 Ti HAWK.
Konfa je nova kupljena početkom 6. mjeseca.
Sa win7 64 instalirani su drajveri sa cd-a od MSI-a.
Nikakav update nisam radio (jedino ak se nije samo).

Sve je bilo super nekih dva mjeseca.
Od onda počinje rušenje drivera, bilo prilikom surfanja, 3D modeliranja, gledanja filma, igranja...
Probao sam stavit 280...nešto, zadnji WHQL i rušilo se i dalje.
Onda sam stavio 275.33, kratko vrijeme bilo dobro i opet rušenje.

Neznam više kaj da probam, živcira me to.
padobranac je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2011., 17:06   #627
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Citiraj:
Autor padobranac Pregled postova
I ja imam problema s drajverima.
Imam MSI 560 Ti HAWK.
Konfa je nova kupljena početkom 6. mjeseca.
Sa win7 64 instalirani su drajveri sa cd-a od MSI-a.
Nikakav update nisam radio (jedino ak se nije samo).

Sve je bilo super nekih dva mjeseca.
Od onda počinje rušenje drivera, bilo prilikom surfanja, 3D modeliranja, gledanja filma, igranja...
Probao sam stavit 280...nešto, zadnji WHQL i rušilo se i dalje.
Onda sam stavio 275.33, kratko vrijeme bilo dobro i opet rušenje.

Neznam više kaj da probam, živcira me to.
sa 275.33 nisam imao taj problem, jesi cistio sve sa Driver Sweeperom?
nakon sto ocistis i ponovo instaliras 275.33 probaj ovo sto je syss rekao ili ovo u Nvidia Control panelu, ako ne pomogne onda pocni sumnjati u hardware...
Staro 26.09.2011., 09:58   #628
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Imam jedno pitanje. Gledam malo po netu i razlika izmedju 560 obicne i 560Ti je u svega par F u igrama (sinteticki testovi ala 3D mark me ne zanimaju). Jel se zbilja isplati davat 500kn vise za 5 Frame-a vise? Ili ima nesto u svemu tome sta ja ne vidim, propustam?

Konkretan primjer - hvaljeni MSI sa 3g gar. 560 obicni i 560Ti.
Staro 26.09.2011., 10:24   #629
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Citiraj:
Autor Nebbo Pregled postova
Imam jedno pitanje. Gledam malo po netu i razlika izmedju 560 obicne i 560Ti je u svega par F u igrama (sinteticki testovi ala 3D mark me ne zanimaju). Jel se zbilja isplati davat 500kn vise za 5 Frame-a vise? Ili ima nesto u svemu tome sta ja ne vidim, propustam?

Konkretan primjer - hvaljeni MSI sa 3g gar. 560 obicni i 560Ti.
onda ti je jos bolje uzeti GTX 460 1GB ako ju nadjes jer je jos jeftinija

evo u cemu je razlika:

GPU: GTX 460
Core Clock: 675 MHz
Shader Clock: 1350 MHz
Memory Data rate: 3600 MHz
Streaming Multiprocessors: 7
Shader processor: 336

GPU: GTX 560 Ti
Core Clock: 822 MHz
Shader Clock: 1644 MHz
Memory Data rate: 4008 MHz
Streaming Multiprocessors: 8
Shader processor: 384

GPU: GTX 560
Core Clock: 810 MHz
Shader Clock: 1620 MHz
Memory Data rate: 4008 MHz
Streaming Multiprocessors: 7
Shader processor: 336
Staro 26.09.2011., 10:33   #630
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
je, al cijelu seriju 4 sam preskocio zbog grijanja, buke i potrosnje...

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na