|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
zone alarm i Carnet
Zašto ZA prijavljuje da je blokirao internet access to my computer (HTTPS) from cmung2716.cmu.carnet.hr (193.198.138.176 ) (TCP Port 3552) (TCP Flags : S) , kad je to moj internet provider. Od čega me ZA želi zaštititi? Trebam li nešto promijeniti u postavkama ZA?
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Taj ti zasigurno nije provider. Ili ne želiš da bude. U stvari Carnet je a ovaj je još jedan koji se spojio na njega. Malo je pun virusa i sada tebe napucava. Vrlo česta pojava. Zašto ne isključiš tu dojavu. Što te briga tko te napada. Glavno je da ne mogu ništa napraviti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
To nije nikakav napad, cmung2716.cmu.carnet.hr je adresa servera na koji se spajaš (Local host). Prouči na stranicama Carneta o svim njihovim serverima. To se događa i kad se spajaš preko T-Coma, Globalneta, ili nekog drugog samo je ime servera drugačije. Sad zašto se to događa neznam, ali znam da nema nikavih virusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |