|
![]() |
#451 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Vec sam tu u temi napisal da nisu svi Defy-i isti,sto znaci da ce neke setvsel postavke na jednom radit dobro ali na drugom ce vec bit smrzavanja i restart-ova. Takodjer nije ni dobro bas odmah u startu pretjerivat sa undervoltom na recimo 300/15 -.- .. Treba ic polako da se vidi di je granica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Pozdrav! Imam jedan problem - odnosno ne znam jel to problem. Mobitel mi se ima naviku tu i tamo kao restartati (ugasi se ekran, izbaci ona slova android, itd.) ali u tom slučaju ne traži PIN za SIM karticu pa me zanima jel to normalno ili nenormalno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
super user
|
Pa nije bas uobicajeno da se mob sam od sebe restarta.. nosi to na servis ili probaj flashat drugi sbf(ako to neznas onda je bolje odma odnjet na servis). P.S. Neznam jel ce pomoc ali probaj napravit factory reset. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
jel zna neko kako da skinem ovu navigaciju Mireo dont panic? na kompjuteru je nađem na marketu al na Defy-u je nemogu nać na marketu. i još da pitam, postoji li koja tipkovnica za defy kod koje se može razmještat raspored slova po želji. Mislim da bi mi idealan raspored bio da iz qwerty tipkovnice izuzmem slova a,q,w i premjestim ih u novi red iznad. Znači da tipkovnica izgleda otprilike ovako a q w e r t y u i o p s d f g h j k l z x c v b n m slova bi mi trebala biti maksimalno razmaknuta i u gornjem redu poslje w može bit tipka za velika slova i backspace. Nisam nigdje našao ništa slično |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
super user
|
Ovo si trebao pitat u drugoj temi-android aplikacije .. Anyway, odi na kompu na android market,ulogiraj se i skini mireo dont panic (applikacije ce se automatski pocet skidat na mobu. Naravno mob treba bit spojen na net) |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koliko sam shvatio Defy+ je originalni model s nadograđenim OS-om, softverski overklokanim procesorom i standardno kamerom s crvenom lećom uz HD snimanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To su činjenice, a marketing će to napisati drukčije i usput nas*ati brdo toga. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=4098
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
baterija je imho jedina hardverska razlika, a ovu od 1700 se da kupiti i za defy tako da prodaju samo šminku i ginger koji se već odavno može stavit sa xda...da ne kažem da ni + službeno ne nudi 720p koji se jednostavno patchem enejbla u defy-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Totalno prodavanje magle ![]() Aj da su bar vizualno neke promjene nabacali (to ne podrazumjeva samo boju kucista), da ne spominjem veci ekran pa makar i 0,1 inch, nego prodavaju potpuno isti hw zapakiran u isto kuciste kao novi model.. Mozda su upravo zato i dali ime Defy+ a ne Defy2 npr. ili sl. Ova tzv. poboljsanja koja stanu na 3 prsta jedne ruke i ne smatram nekim napretkom, kao sto je kolega vec napisa, "jaci" proc, baterija i GB su zavaravanje mase. Mogu se opravdati jedino ako bude kosta isto ili manje od Defy-a, ali nekako sumnjam da ce to biti slucaj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
točno to. dok dođe do nas bude prošlo sigurno dosta vremena. a stvarno nema tolikoe razlike, kad ionako mob sa ovim hardverom radi bez problema. radio je na stock froyo, a sad na MotoGinger romu sa patchom za zelenu leću radi bezprijekorno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ako nekoga zanima, GalnetMiui Chameleon RC2: http://www.galnetmiui.co.uk/content/...5&topic=1380.0
![]() |
#469 |
super user
|
![]() Update: martincz(owner of mfunz) has successfully run ME525+'s ROM on RED ME525 only a screenshot:bbs.mfunz.com/thread-170351-1-1.html Znaci da ce defy+ rom ic i na europske defy-e ![]() EDIT: Vec su napravili rom s koji je bez blur-a , kinskih appove..i u njega su dodali podršku 720p snimanje Defy+ slike ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: viper. 31.08.2011. u 08:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo, postao novi vlasnik Defya ![]() ![]() Dojmovi za prvih par dana su mi odlični, fizički super, niš ne škripi, feeling u ruci dobar, ekran što se reze tiče bolji nego ajfon 3gs, šteta kaj je tft pa je manjkav gledan iz kuteva, ali boje i oštrina su imho super. Naručio sam sa ebaya nosač za auto pa kad ga moddam sa magnetom javim utiske ![]() Za sada ga vrtim sa stock softwareom i nemam nekih primjedbi. I usput pitanje: Ako piknem unutra karticu od 32 gige i natovarim ju appovima i multimedijom, hoće li to (i koliko jako) utjecat na performanse moba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Modeli sa green lecom su prvi izasli u prodaju, stvar je ta sto hardverski ne podrzava 720p snimanje.. Poslije su dosli modeli sa red lecom koji naravno podrzavaju 720p snimanje samo sto Motorola nije omogucila softverski po defaultu - zato postoje custom rom-ovi i patchevi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
super user
|
Citiraj:
![]() Može link tog auto nosača za defy.? Zadnje izmijenjeno od: viper. 09.09.2011. u 00:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Prebacujem se sa roma MotoGinger v4 na MS2Ginger, pa bih podijelio ukratko sa Vama moj postupak backupiranja. poprilično je šturo i kratko. S vremenom ga po potrebi proširim, ali mislim da bi većina skužila što se treba raditi. Možda nekom dobro dođe. Mislim da se može koristiti i kod drugih mobitela ![]() Backup pri mijenjanju ROM-a na Motorola Defy: 1. Titanium Backup - Batch - Backup all user apps [moj backup je bio 490mb] 2. File Expert - Apps Backup [500mb] 3. Mybackup Pro (Backup - Data Files - Local) 4. Appbrain - App sync 5. Sms Backup & Restore Call Logs Backup & Restore Sms Backup + (Online backup Na Gmail) 6. Smartkeyboard Backup (backup to sdcard, export user dictionary) 7. Launcher Pro / Adw EX Backup 8. Widgetsoid widgeti (profile update / backup) 9. Droidstats Backup (Statistika Za Pozive, Sms I Data Internet) 10. ShootMe Screen Shots (3 Homescreens + Folderi) 11. Myphoneexplorer Backup (spajanje preko usb ili Wlan) 12. Nandroid Backup (Via System Recovery ili 2nd init ili BootMenu) 13. Kopiranje cijelog sadržaja kartice na disk (ujedno sa svim backupovima) Neke korake možete smatrati nepotrebnima i redudantnima ali ja se volim osigurati - Safety first ![]() Restore onako po volji, ali ja počnem prvo sa Titanium pa ostale backupove restoram ako nešto nije dobro vraćeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Registered User
|
Citiraj:
A nosac je tehnicki jedan jedini na ebayu, ne racunam original od 60-70$ bez p&p i one univerzalne koji su mi ruzni ![]() http://www.ebay.co.uk/itm/Windscreen...item1e5faf784b Jest da je jeftinjak i plasticnjak al dobar za pocetak a i nedam puno para za stalak ![]() Za bajk planiram uzet otterbox case i neki nosac sto radi neki amer bas za kombinaciju sa ovim kucistem, to mi je skupa cca 60-70$, no biciklom drndam posvuda pa bi tu jos i ulozio neke pare. Al to ce cekat proljece ![]() http://skrati.net/otterbox http://www.ebay.co.uk/itm/SlipGrip-1...item20bad8a93e ima i model za siri volan al izgleda da je rasprodano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
kad dodje taj Defy+, kolko je pametno/isplativo/korisno mijenjat moj Desire za njega? daklem obican Desire, onaj prvi.... gledam na gsm areni, u pravilu su tu negdje po svemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|