|
![]() |
#1 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
(riješeno) Windows 7 se ne gasi
o hai svima, naime razumijem se u računala i završio sam tehničku školu te nisam neki njubo za to, ali ovaj problem još nisam susreo. Dobio sam lap na popravak i čišćenje, sve sa obavio samo ne razumijem, kada se stisne shutdown on se bezobzirno restarta i ne može se ugasiti nikako osim na tipku za gašenje (hard shutdown 10sec držati tipku) Dakle što sam probao: shortcut sa prislnim gašenjem, on radi samo logout lol clean boot ništa očistio registry, pogasio da čisti pagefile maknuo sve ono wake on lan i to u biosu da ništa ne može poremetiti rad računala defgremntirao ma nema što nisam u registry dodavao razne ključeve active shutdown itd. updejtao drivere probao micati miš i napajanje da nije nešto do toga opet isto reinstal drivera blokiranje allow this device to wake up computer uncheck auto restart kod nekog problema da vidim bsod ali ga nema dakle kad se na bilo koji način gasi, kao ide sv eu redu i onda na kraju se samo fino restarta windows je 7,laptop je compaq 610 hvala na pomoći nadam se brzoj jer do sutra moram biti gotov
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A ako ideš na log off pa onda shutdown?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Prolazi il možda hibernate? Mene je isto znala zezati mrežna, tj. dok je bio spojen na mrežu (ali kazes da si pogasio wakeup on lan i to sve onda ne bi trebalo biti problema)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
Citiraj:
a hibernate je ugašen ![]() hvala ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda update BIOS-a riješi problem? Ako imaš garanciju, reklamiraj, error code je 522.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010