|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
#634 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam zašto bi to bio zicer... meni je to vrlo varljivo. Ne kažem da Dinamo neće pobijediti, ali jbg, oni su svi u glavi sjebani, ko zna po kojem levelu ih mogu podcijeniti. Radije igrati da obje ekipe daju golove, to je npr meni zicer.
#637 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
ždrijeb u četvrtak ![]() http://www.uefa.com/uefachampionslea...263/index.html gdje da vidim sve jakosne skupine? |
![]() |
![]() |
#638 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Veselica večeres ![]() Odkad smo "spuhali" od Turačina do zadnjeg žvižduka ja gledam na jedno oko kroz ruku... ![]() ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 23.08.2011. u 19:33. |
![]() |
![]() |
#639 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kaze momo da neka navijaci docekaju igrace, da zasluzuju docek na plesu,a da se on nece pojavit onda da izade navijacima u susret ![]() kakav kralj ![]()
#641 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Mamic car, da je bar takav jedan u svakom hrv klubu, gdje bi nam liga bila ![]() Inace, ako netko uhvati dobar stream, i ak bude neki dobar nas komentator, nek ostavi link, pa da mozemo gledat... Inace znam da ce bit tu: http://www.lshunter.tv/football-live...ing-video.html i tu http://88.80.11.29/ Al bi htio hrvatskog komentatora, il jos bolje bosanskog ak se nadje ![]() I da, tak se bojim da ce dinamo prokockat ovo i moju jesen s milanom, relaom il barcom na maksimiru ![]() EDIT: nema ibaneza u prvih 11 ![]() ![]()
#642 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bayern vec rijesio. 0:1 Gomez 7min
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#643 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() nije moje nego od prijatelja ![]() ![]()
![]() |
#644 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
otišao i nasri,baš me zanima kako će sutra arsenal proć http://sportske.jutarnji.hr/samir-na...funti-/968058/ |
![]() |
![]() |
#646 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#648 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Treba izmislit novu poslovicu, nešto tipa: "Tko kocka taj prokocka"... Dakle puno mu sreće ![]() Vratimo se na temu... Eto ti ga moj Šime... ostat će dinamo do kraja s devetoricom... i prijatelj ti izgubi 4.5 soma... Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 23.08.2011. u 21:53. |
![]() |
![]() |
#650 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#653 |
Premium
|
Da nije Dinamo u pitanju nebi vjerovao. Rukavina je danas pravi sretnik... Ne mogu vjerovat kako ovaj Rukavina igra. Sam sebe iznenadi kad mu dode lopta.. Podjeca me na Boska u najboljim danima promarsivanja zicera. |
![]() |
![]() |
#655 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
inace ako zavrsi 0:0 - jako veliki uspjeh. sve mi smijesno sto sam citao nakon prve tekme, sada ne vidim jos niti jednom konkretnog komentara. fap zabu? malmo los, dinamo katastrofican. rukavina i badelj najbolji odozada, vrsaljko usao ko' sivonja i ko' sivonja izletio do svlacionice. i nek je, zasluzio je crveni.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
|
Dosta bi mu bio i Penitum na 100mhz... Sva sreca da obrana igra i da nemaju jaceg protivnika. Napad i sredina su ne znam, nezaintereirani ili nespremni za ofenzivu ili igru opcenito. Opet Rukavina...da ne vjerujes. Da sam mu je trener ostal bi nakon svakog treninga jos sat vremena zabijat zicere. Nema sansi da idem docekat ovakav Dinamo, usli ili ne usli u Ligu prvaka. Gol im je bio stvarno lijep. Kelava je najbolji igrac Dinama. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.08.2011. u 22:17. |
![]() |
![]() |
#657 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovog Rukavinu treba umlatit, dva zicera je panj zapucal... ![]()
#658 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
koja smijurija je ovaj rukavina ![]() sto kaze moj stari, to je kalibar igraca koji zna ugurat na metar od crte................. i evo ga, neka. ena - nič.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#660 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
U bliži kut, pa nemoš vjerovat
![]() |
|
|