|
![]() |
#2911 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2913 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#2914 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2915 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nadam se da Samsung neće pratiti modne trendove, kao ni do sada. Šta kažete za visinu ovog novog SSD iz serije 830, meni se čini da će biti 7mm. Evo slika 830-ke i još par SSD-a (OCZ, Super Talent, Mtron). |
![]() |
![]() |
#2916 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Evo danas bio u supernetu i kupio sam 64 GB Samsung 470, 750kn, jeftinije nego u Protisu i bilo kojem drugom dućanu. Uz njega se dobije i Norton Ghost 15 pa ako nekome treba neka mi se javi, poklanjam. |
![]() |
![]() |
#2917 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2919 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Novi diskom kupljenim 04/2010, updatean firmware tada na aktualni. P35 ploča. http://bayimg.com/DaLfIaAcp 11/2010 mi je otišla matična, zamjenio matičnu, PC je radio nekoliko sati i onda BSOD. nakon reboota SSD se očitava u biosu, ali kao 8 MB drive ( ono što ostane nealocirano kod prvog formatiranja ? ). ostatak prostora na disku jednostavno nestao. dobio novog na reklamaciju, restorao image, i radi do danas. ploča se u međuvremenu promijenila, sad je sabertooth p67. test od danas http://bayimg.com/jajHoaAdk normalno? |
![]() |
![]() |
#2920 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2921 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
evo ja upravo naručih samsunga sad imam jedno pitanje pošto ga mislim ugradit u kućište dali mi trebaju neki adapteri za montiranje istoga u 3,5" bay hvala poz |
![]() |
![]() |
#2923 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
hvala hvala evo naručene lajsne za 20 kunica javim iskustva sa svojim prvim ssdom kroz idući tjedan |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Svrbi me sad dzep, ali cu ipak sacekati novu SATA3 generaciju. Makar radi sekvencijalnih brzina. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2925 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Instalirao sam ovaj Samsung470 i pokrenuo onu Magician aplikaciju, tamo sam pod OS optimization stavio sve kvačice i još manualno isključio virtualnu memoriju, da ne stvara page file. Trebam li još šta? Kako se on trima, automatski ili treba komp staviti u standby ili nešto ? Sorry ako je bilo... |
![]() |
![]() |
#2927 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
SSD na Asus P5Q Deluxe
planiram instalirati samo Kingston SSDNOW v100 na Asus P5Q Deluxe... sto je najbolje za performanse, staviti u AHCI mode ili ostaviti u IDE? i dal ce win 7 i ostale aplikacije raditi normalno buduci da sam cuo kako SSD su problematicni ponekad... |
![]() |
![]() |
#2929 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
prije nego napravim update firmware na intelu 320,napravio sam backup iz control panela na win7 napravio mi folder MediaID.bin,backup nije bio kompletan,nešto mi nije bakupiralo ali nebitno inače mi je backup folder stavio na HDD kad napravim firmware update sve će pobrisat?,kako onda vratim stanje od prije? tj. šta će se dogodit nakon update-a? nikad nisam radio backup pa pitam ![]() |
![]() |
![]() |
#2930 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
A Samsung mi još nije doša ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2931 | |
Banned
|
Citiraj:
UPDATE ![]() da li je to OK? ![]() Uploaded with ImageShack.us Zadnje izmijenjeno od: prt scr. 20.08.2011. u 14:59. |
|
![]() |
![]() |
#2933 |
Banned
|
na forumu više ne postoji,baš gledao koji upload da koristim a da ne pobriše slike? inače imam screen na računalu ali samo atto disk benchmark ovo mi je mislim prvi: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
#2934 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2935 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Samsung 470 64 Gb
![]() ![]() Zadnja 2 testa 4K i 4K QD32 , čine mi se dosta loša! Ploča je MA78GM-S2H , AMD 780G chipset Jesam li u nečemu pogriješio ? 1) U biosu ukjucio AHCI 2) Stavio friske Windowse 7 3) Instalirao South Bridge & AHCI driver-e 4) Instalirao Samsung-ov Magician te podesio OS optimization koji zamijenjuje ovaj SSD Optimization Guide ![]() Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 21.08.2011. u 18:19. |
![]() |
![]() |
#2936 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo da se i ja malo javim sa svojim SSD-om. Nakon godine i pol korištenja kao nov. Radi se o Mushkin Europe 2 120 GB disku (Indilinx kontroler) kupljenom za vrijeme velike rasprodaje u HGSpotu. ![]() Uploaded with ImageShack.us Najbolja investicija do sada! ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#2939 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jel ima naznaka da ce u skorije vrijeme cijene ici dole? i zanima me oce dolaziti mozda nova serija opcenito, pa mozda ako se bude dalo bar za iste pare ubost vise prostora :-)
#2940 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Da se i ja pridružim. Samsung 470 128GB. ![]() Uploaded with ImageShack.us Edit: A lol, evo i usporedba s HDD Seagate-om... ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brlja. 21.08.2011. u 22:05. |
![]() |
![]() |
|
|