|
![]() |
#32 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#34 | ||
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Poslao sam im prosli tjedan mail jel mi je riknu zadnji satelit na z5500, i na control centru je oslabilo osvjetljenje i ovak vam glasi njihov odg. kao drago nam je da koristite nase proizvode, onda kroz par koraka kako da probam rijesit problem kojeg nemozes rijesit jel je riknulu, uglavnom na kraju ako ne uspijem da ce mi poslat novi zvuvnik i control centar, vec je sve na putu u hrvatskom leskovcu po onom ups statusu, sad jel ce se placat sta postarina kad dodje jel zna itko tko je vec imao sa njima ugodnih iskustava, stvarno su legende neznam kak im se to sve isplati |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
kako im se isplati, pa za razliku od vecine firmi u hr, vanka firme drze do svog glasa i znaju da ce zadovoljna musterija uvik preporucit da se kupe ti proizvodi evo garant ces i ti, ako te neki prijatelj pita za savjet izmedu logitechovog proizvoda i nekog drugog slicnih karakteristika, preporucit logitech, jedan od razloga ce zasigurno bit i fantastican support... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
@panisher20 Nećeš platiti niti kune poštarine, a kamo li carine. Ukoliko je Logitech iz Nizozemske poslao UPS pošiljku direktno na tvoju adresu, kontaktirat će te iz hrvatskog Overseasa na telefon, da im daš e-mail na koji ti šalju obrazac punomoći kojim ih ovlašćuješ da obave carinjenje u tvoje ime. Obrazac možeš ispuniti, isprintati i potpisati, pa skenirati i vratiti e-mailom ili faksirati, uz punomoć šalješ i kopiju/sken osobne s obje strane. Uostalom sve će ti objasniti kad te nazovu. Ukratko, Logitech je zakon. ![]()
![]() |
#38 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() (makar ne samo zato jer im je support zakon, to spomenem usput, ali proizvodi su njim isto zakon, i u usporedbi s drugim proizvoda sličnih karakteristika i jeftiniji - uglavnom) Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Pozdrav svima, Imam sljedeći problem. Pokvario mi se forward button na logitech G9 mišu. Kontaktirao sam support i nakon par mailova kažu oni meni da im pošaljem miš i da ću dobiti novi G9X. Poslao sam miš u njihovo predstavništvo u Zg preko hp ekspres-a. Poslao sam 30.08 i nakon dan-dva paket im je dostavljen ( potvrdili su mi u pošti ) E sad napisao sam im mail da sam poslao miša i priložio sam potvrdu o primitku, na što su mi odg. da im treba 1-2 dana za "pregled". To su mi odg. 1.9. Nakon 3-4 dana poslao sam im mail da vidim jel to gotovo i nisu mi ništa odg. Evo danas je već 10.9 i nema nikakvog odg. Poslao sam im 2 e-maila ništa ne odg. Što da radim? Mogu samo čekat ili...? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
@Lyle Strpljen - spašen. Slao sam miš 14.7. prošle godine, a 16.8. sam dobio obavijest na e-mail da je zamjenski poslan i UPS tracking broj. Dan kasnije su me kontaktirali iz Overseasa i ostale detalje imaš par posta iznad. Znači obavještavaju te da je miš poslan kad već krene UPS-om, a između toga ništa. Tri i po tjedna sam čekao i Corsair, od slanja memorije do primitka zamjenske, samo kaj tamo sve ide preko centralne službe za korisnike, pa dobiješ obavijest kad je tvoj paket primljen. Ali ni kod njih nije bilo nikakvih obavijesti između potvrde primitka moje pošiljke i obavijesti o slanju zamjenskog artikla. Pošto kod Logitecha zamjena ide preko zagrebačkog predstavništva, nažalost izostaje ta obavijest o primitku. No tome se lako doskoči, barem je Povratnica u unutarnjem prometu samo 1,80 kn.
![]() |
#43 |
Registered User
|
Okej, a što je sa: Please note; if we do not hear back from you within 1 week, we will assume that we were successfully able to resolve your support request and will set it to "solved". I ako stave solved kako ću im onda moći odg. na mail? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam jedno genijalno pitanje. Moram odfurat neispravne slušalice u Logitechov ured u Zagreb da bi dobio nove. Zovem ih već 3 dan po jedno 20 puta i nitko se ne javlja. Bezveze mi je potrošit 50kn benzina i poljubit vrata tamo.
![]() |
#47 |
woot!!!
|
nemam originalnu kutiju, ali sve ostalo imam skupa s racunom to je dovoljno? -->
- full customer address ---> to se misli na ime i prezime, ulica, grad/postanski broj i drzava? Adresa na koju saljem je ova navedena na logitech stranici? LOGITECH EUROPE S.A. Predstavništvo u Republici Hrvatskoj Radnička 34 A, I kat 10000 Zagreb, Croatia Pitanja oko slanja postom u Zagreb.
The package has to include: - full product ---> nemam originalnu kutiju, ali sve ostalo imam skupa s racunom to je dovoljno? - full customer address ---> to se misli na ime i prezime, ulica, grad/postanski broj i drzava? Adresa na koju saljem je ova navedena na logitech stranici? LOGITECH EUROPE S.A. Predstavništvo u Republici Hrvatskoj Radnička 34 A, I kat 10000 Zagreb, Croatia |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Uglavnom, nemorate se ni trudit zvat. Zapakirajte to, stavite u paket sve kaj treba i pošaljite im ga tamo. Citiraj:
![]() |
![]() |
#51 |
woot!!!
|
Nije mi bas jasan ovaj dio "We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 7 days.", znaci oni to automatski stavljaju i sad mi pise pod Status Solved. Mislim kak uopce ja mogu znati da su ovi u Zagrebu primili paket i poslali dalje kad nema nikakvog povratnog odgovora... evo update: bas mi je sada stigao mail da je poslani paket UPSom ![]() Zadnje izmijenjeno od: veve. 18.10.2011. u 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
woot!!!
|
Nije mi bas jasno ovo kod ispunjavanja punomoći Vrsta robe: -> upisati naziv robe na hrvatskom, po stavkama, sa fakture Ono sta pise na frakturi je na engleskom i neke skracenice su, pa kak onda da im ja to napisem/prevedem na hrvatskom? Ok, thx coconut ![]() Zadnje izmijenjeno od: veve. 19.10.2011. u 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
isključivo slanje i obavezno preporučeno tako da imaš potvrdu. Što se tiče ovog ako te ne čuju unutar 7 dana... i poslije tog roka im se može javiti bez ikakvog problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
Ima tko kakva iskustva sa Logitech supportom u zadnja vrijeme? Naime, trebam receiver za jedan miš koji je moguće kupiti u Logitech Spare Parts web dućanu. Fora je u tome što ne šalju u Hrvatsku pa sam ih nazvao i javila mi se ženska osoba koja je rekla da mi ne mogu direktno pomoći ali da će se raspitati i da pošaljem email (i još mi je rečeno da ne zovem na taj njihov telefon da su rijetko kad tamo). No evo, već 10-ak dana nitko se ne javlja na upit... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|