|
![]() |
#8371 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Očito su opet prčkali po serverima. Prvo mi je, prije mjesec dana, počelo freezat sa sound loop-op, a danas sam izdržao desetak rundi i čak išao na exit game, a ne hard reset, kao ovih par tjedana. Iznenadilo me uopće da sam imao problema (nisam imao nikakvih mjesecima), a sad me, ugodno, iznenadilo da opet radi. Šta god su mrdali, nek ne mrdaju opet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8372 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Danas je nas 8 igralo na serveru i bilo na teamspeaku, i od toga se trojici u isto vrijeme crashala igra, i to white screen samo i igra je stala, a četvrtom je minutu prije bio ctd.... Nije česta pojava, ali eto, utorak je, standardan dan za server maintenance za bc2, pa više niti ne iznenađuju takve zgode i nezgode ![]()
![]() |
![]() |
#8373 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Događa li se i vama da iskočite iz helikoptera ili zgrade iza protivnika i pucate u njega a on vas ubije isti tren rafalom u glavu, onako iz okreta? Igrao na dva servera i na oba me tako ubiju nebrojeno puta, ono, kao da sam najveći noob. Mislim, OK, desi se, pogodio me protivnik ravno u glavu, ali ispalo je da ja dođem protivniku iza leđa i ja njega gađam u glavu i on se uspije okrenuti i ja idući tren padam mrtav. Još mi je gora stvar kada trčim u Valparaisu i nenadano (za protivnika) skočim (komanda jump) u stranu prema zgradi i u tom skoku me ubije snajper jednim jedinim metkom. Gledam i čudim se, nije da se smatram nekim ekstra dobrim igračem, priznam da ima daleko boljih ali mi je čudno da ja tako rijetko uspijevam ubiti protivnika headshotom (sa bilo kojim oružjem) sa nekih 50 metara udaljenosti a protivnik mene bez problema u jednoj rundi na taj način ubije i desetak puta. Imao sam i ja rundi sa omjerom 42:14 k/d pa znam da ne suxam baš toliko ![]() Lag, loš hitbox, aimbot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8374 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Dap.Dogadja se, to je izgleda kao i kad ides knifeat nekog, vojnik umalo potrci za svojim nozem koji ne promasuje , bitno da ga potegnes na vrijeme.To je neka vrsta aimbota od igrice.Jebg, bad luck, ali da ima i citera, to si se i sam uvjerio.
![]() |
#8375 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8376 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8378 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Eh glupana, prerano sam se ponadao da će mi igra normalno radit, kao i uvijek (osim zadnjih mjesec dana). Jućer opet smrzavanje. Damn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8380 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8381 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8382 |
Misanthrope
|
Evo kod mene je danas katastrofa. Ljudi mi se warpaju po mapi, treba mi cijeli spremnik da nekog ubijem i jedno vrijeme se uopće nisam mogao ulogirati. Još mi je nudilo kao da idem napraviti novog igrača, kao da počinjem prvi put. Šta reći na to?
![]() |
#8385 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#8386 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Evo malo zezancije. :P C4, mine, mi sa TeamSpeak-a i imaš ludnicu. ![]() EDIT: Ne znam zašto, ali YT mi je smanjio rezoluciju videa.Odnosno, kao da je croppao video.Rezolucija je 1440*900, ne znam zašto je ovako mini video. :S http://www.youtube.com/watch?v=3KlqVLCuAvE
![]() |
![]() |
#8387 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ima još netko problema s logiranjem u igri ? Meni stalno javlja Failed to connect to EA online
![]() |
![]() |
#8388 |
gadget freak
|
![]() |
#8389 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8390 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Redovno održavanje ja do oko 12:00 CET utorkom Za danas je planiran malo duži outage http://forums.electronicarts.co.uk/b...-aug-23rd.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#8394 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Neznam jel' se to samo meni pričinjava, ali imam osjećaj da je hitreg sad nakon ovog maintenancea još gori nego inače
![]() |
![]() |
#8395 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo sta mi se maloprije dogodilo...igramo rush..aktiviran m-com i ubije me. I sad se ponovo spawnam ali me auto balance prebaci na protivnicku stranu. Dok san skuzija da san na "krivoj" strani..vec je bilo kasno... I tako unistim sam svoj objective ![]() Sad neznan jesan li dobija ili izgubija sta bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8397 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8400 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zesci fail da, kaPsijsko jezero... Kako moze bit odsjaj od scope-a vidljiv ako je ovaj okrenut ledjima suncu, i ono sto jetovi lete kroz one noseće žice od tornja je isto BS. Nadam se da ce to popravit, tako da kad naletis na zicu da ostanes bez krila i sl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|