|
![]() |
#1861 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
par rijeci o posljednjoj epizodi ove sezone, smrc ![]() lambo je i meni stvarno ok, ali sama tabla mi izgleda kao nesto sto je sislo sa NFS-a. sve ucickano, bas ko' za djecu, nekako presareno i nekako neodraslo. mislim: http://www.pohrani.com/f/3k/1T/4cztjghh/lambo.jpg ali sve u svemu, ovaj lambo je stvarno auto i pol, svida mi se u svakom pogledu, i zanimljivo bi bilo gledati usporedbu ovog lamba sa lancerom evo 10 (mislim), onim sa 400 i nesto konja sto je JC vozio i pratio valjda murcielaga. gost mi je cak i ok, nista posebno, jednostavan lik. istina, malo nekako ispod kriterija na koji smo gledatelji navikli, ali nista strasno. isto i za elektricne autice, cak i ovaj dio sa amputiranim timom mi nije los. druga je prica sta su oni uopce radili u afganistanu, ali sve je to topovsko meso........ naravno da mi je zao ljudi, i stvarno svaka cast na volji koju pokazuju za rellyijem, barem imaju neku preokupaciju i hobi. i da, definitvno hajlajt - may u koznom odijelu sa smedim rukavicama i smedim cipelama ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1863 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad smo vec kog Lamborghini-a, vjerojatno nasljednik Gallarda ima isti "štih" kao i veci brat. http://www.topgear.com/uk/photos/lam...ive-2010-01-11 lol@diferencijal na slici odostraga ![]()
![]() |
#1866 |
Brat od Đon Vejna
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 10.08.2011. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Brat od Đon Vejna
|
Mislim da to fakat nebi bilo u redu. Iovak im jedna sezona traje mjesec dana jedva naspram prijasnjih 9-10 tjedana...da ih sad jos cekamo godinu dana...
![]() |
#1869 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
"2 sezone godisnje su" - ak je ovak, onda i puno prije -->
![]() Fuj, sad me sram da sam gledao 99% svih top gear epizoda a ne znam da imaju 2x godisnje ciklus prikazivanja ![]() ![]() Idem neku staru epizodu pogledat za dobra stara vremena ![]() Citiraj:
![]() Fuj, sad me sram da sam gledao 99% svih top gear epizoda a ne znam da imaju 2x godisnje ciklus prikazivanja ![]() ![]() Idem neku staru epizodu pogledat za dobra stara vremena ![]()
![]() |
![]() |
#1870 |
|
![]() |
#1871 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
2011 Wiesmann GT MF5 + Roadster MF5 + Roadster MF4 + GT MF4 & MF4-S + Roadster MF3 = BMW MPower twinturbo V8 upakiran u retro dizajn i kombiniran s cijenom od ~160.000 funti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
|
http://www.topgear.com/uk/photos/ast...ndon?imageNo=0 Aston Martin One-77 je provozan po Londonu. TG ekipa ga je pratila u stopu ![]() Nadam se da će ga Clarkson malo provozati na zimu ![]() Inače, kad smo već kod Astona, jedan jawdropping koncept: koncept 1 koncept 2 koncept 3 koncept 4 ![]()
![]() |
#1873 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
http://www.seriouswheels.com/pics-20...-1600x1200.jpg http://image.superstreetonline.com/f...erior_view.jpg Središnji greben se proteže cijelom dužinom, i stoji visoko, kratki mjenač, jednostavan trokraki volan i normalni satovi, po mogućnostima u dupljama; sve ostalo je za monovolumene. Najljepši interijeri trenutno su u Alfama; ostali mi sada ne padaju na pamet.
![]() |
![]() |
#1875 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Isto je meni DBS višestruko ljepši... Opakiji je |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Type R
|
![]() |
#1879 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
oke... i onda se vratimo u 2011 gdje prosječni polo mijenja brzine u 50-100ms, da ne pričamo dalje. volio bih vidjeti kako pravi, manualni, auto sa 500-700ks voziš sa manualnim... esp svijetli sve do 3. brzine i onda moraš usporiti jer je zavoj, pa nanovo ![]() to mi je ko popularna priča prije 8-10 godina gdje su apsolutno svi koji nisu imali klimu u autu pričali kako je apsolutno nepotrebna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 | |
Type R
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium moderator
|
Ne možeš sam upravljati spojkom. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
A Porsche kod njega su svi ili 99% manualci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A kao lamela ne postoji kod sekvencijalnog mjenjača. ![]() Kaj misliš da recimo od lamele napravi jedno kretanje pod LC-om na F430? Mislim da ste zabrijali i jedni i drugi. Ako se ide na neki old skul osjećaj onda ćeš uzet manualac. Ako ti je bitna svaka milisekunda ili ti se ponekad jednostavno ne da igrat onda uzmeš neki sekvencijalni tipa kakav tiptronic/septronic i sl. I jedan i drugi će pod teškom nogom i puno momenta vrlo brzo skviknut, no to ionako nisu auti kojima ideš na plac. Iznenadio bi se koliko ljudi odabire tiptronic varijantu ![]()
![]() |
![]() |
#1887 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jel se to samo meni cini ili je nesto kolosalno nedostajalo u ovoj sezoni? Niti jedan specijal malo putovanja nekako jadno i kratko. Lambo je spasio jednu epizodu ![]() Stvarno puno nade polazem u slijedecu sezonu. Zivi bili pa vidjeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Brat od Đon Vejna
|
Vi svi kao da imate trackday aute doma u garazama, a ne golfove III, citroene saxo i peugeotove 206 pa se raspravljate jel bolji mjenjac ima ovaj ili onaj supercar. Ja na igrama obicno imam namjesten manual, a vi kak ocete ![]()
![]() |
#1889 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
DSG na Golfu V GTI smo razvalili za 30000km (krivo malo vise od 50k, auto je taman izaso iz garancije kad se razletila getriba) sa racunom od skoro 5000 eura za popravak. Sve je to super i zabavno ali ja nebi nikad kupio jeftinju pilu sa takvim saltungom jer nije ni blizu pouzdan kao rucni, pogotovo ako se auto tu i tamo postenije izvoza. Ne znam kak je na skupim pilama. Vjerojatno je to tamo puno bolje. Btw. Tiptronic, DSG is sl su automatski mjenjaci sa manulanim nacinom rada, klasicni i sekvencijani su manualni mjenjaci. Sekvencijalni se nalaze u trkacim autima i turbo su skupi, posteni 6 brzinski za neku Rally pilu, ne WRC, kosta preko 30000 eura. Tiptronic, DSG i sl. cuda se nikad ne nalaze u takvim autima jer nebi izdrazali torturu.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.08.2011. u 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Premium moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |