Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.08.2011., 13:00   #481
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ah, vidi se onda ko je musko u toj vezi.

Nista Guls, ti se primi radije pegle, bolje ti stoji. A o nogometu nemoj, jer ti si jedan od onih kojima je dobra tekma ona koja zavrsi 11-0 iako je negledljiva...

Kad naucis gledati nogomet sa malo viseg stadija od pripadnica ljepseg spola, onda ces nauciti nesto sto se zove kretanje bez lopte, i otkriti moc i dominaciju barcelonine tika take...

Iskreno nadao sam se da si samo troll jos u topicu sa konzolama, ali vidim da ti stvarno tako razmisljas... Jebiga, sorry, zao mi te je u neku ruku
Staro 18.08.2011., 13:06   #482
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Kaj je lijepo u Barceloninoj igri? To kaj se bjesomučno dodaju jedno 695 puta u minuti bez smisla i razuma tražeći prvog slobodnog igrača do sebe? To je lijepo? To je efektivno, ali nije lijepo, bar ne ljudima koji znaju i razumiju nogomet. (pustimo na stranu to što 95% tinejdžera svršava na Barcelonu, pa makar i igrali bunker do neba govoriti će kako je to svemirski nogomet) Barcelona ubija igru, čini utakmicu kilavom i negledljivom. Tu nema akcija, jer dodavanjem protivnička ekipa ne može napraviti igru, a Barcelona je toliko bezidejna i izgubljena u svojoj pas igri da njihove akcije izgledaju kao "uletilo koki zrno".

To može biti lijepo samo onima koji nikad nisu igrali, niti imaju pojma o nogometu. Npr mojoj curi.

Onaj Messi - on kao igrač ne vrijedi ništa više od prosječnog playmakera iz Plzena. On nema tehniku upola kao što novinari razglašavaju. Npr što se tiče tehnike, brzine i samog ubrzanja, Messi se može sakriti pred jednim Ronaldom. Baci Messija u drugu momčad, on se neće moći izboriti za loptu, a kamoli za gol šansu. Neš ti Messija. Eno ga u Argentini, usro se ko grlica. Di je on od jednog Ronaldinha ili Pelea, nebo i zemlja. Mali ima strašnu ravnotežu i stabilnost i on u biti igrače prolazi sitnim korakom i naglim promjenama smjera. To je tehnika? Ne, to je genetika, a prava tehnika je kod drugih igrača. Šimunić bolje i atraktivnije barata s loptom nego Messi.

Jedna Njemačka igra nogomet. Nogomet u punom smislu riječi, akcije preko krila, konkretni pasevi i forovi, totalni MUŠKI nogomet, driblinzi, šutevi sa 25 metara, atrakcija, napetost. To je ono što čini nogomet. A ne dodavanje od jednog do drugog šesnaesterca i onda se tako ušećeš u protivnički gol. Ili kad mi se onaj Busquets/Alves/Pedro i slični počnu valjati kao da umiru nakon što ih netko samo pogurne. Mislim bravo, prava muškost. Da Barca nema Villu i Xavija, ne bi se uopće usudio gledati njihove utakmice. Njihovo vrijeme je prošlo i oni su pročitana knjiga, i to hvalim te Bože jer je ovo negledljivo što oni rade.

Inače nisam navijač Reala, da ne bi odmah bilo reakcije 13 godišnjaka koji su izašli van pri rođenju sa Barcinom zastavom kvazi. Ne da mi se čitati trollanje.

Guls, ovo sve iznad si zaključio igrajući PES na računalu (zato jer je grafika puno bolja nego na konzoli)?
flyer1 je offline  
Staro 18.08.2011., 13:11   #483
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Barca zbilja jučer nije briljirala,kao ni u prvoj utakmici,ali jednostavno imaju Messija koji ispliva iznad cijele momčadi i riješi sve. Igru Barce ne bi omalovažavao, makar im uopće nisam obožavatelj,ali ovogodišnja predstava u finalu lige prvaka je dovoljan dokaz njihove moći i igre koja je itekako impresivna.
Dinamo napokon ima vrlo dobru ekipu, jučer su odigrali dobru utakmicu i zaslužili su da im se otvori, sad još uzvrat odigrati dobro i uopće ne razmišljati o rezultatu koji donose iz Zagreba,pa liga prvaka uopće neće biti upitna.
Router je offline  
Staro 18.08.2011., 13:13   #484
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Kaj je lijepo u Barceloninoj igri? To kaj se bjesomučno dodaju jedno 695 puta u minuti bez smisla i razuma tražeći prvog slobodnog igrača do sebe? To je lijepo? To je efektivno, ali nije lijepo, bar ne ljudima koji znaju i razumiju nogomet. (pustimo na stranu to što 95% tinejdžera svršava na Barcelonu, pa makar i igrali bunker do neba govoriti će kako je to svemirski nogomet) Barcelona ubija igru, čini utakmicu kilavom i negledljivom. Tu nema akcija, jer dodavanjem protivnička ekipa ne može napraviti igru, a Barcelona je toliko bezidejna i izgubljena u svojoj pas igri da njihove akcije izgledaju kao "uletilo koki zrno".

To može biti lijepo samo onima koji nikad nisu igrali, niti imaju pojma o nogometu. Npr mojoj curi.

Onaj Messi - on kao igrač ne vrijedi ništa više od prosječnog playmakera iz Plzena. On nema tehniku upola kao što novinari razglašavaju. Npr što se tiče tehnike, brzine i samog ubrzanja, Messi se može sakriti pred jednim Ronaldom. Baci Messija u drugu momčad, on se neće moći izboriti za loptu, a kamoli za gol šansu. Neš ti Messija. Eno ga u Argentini, usro se ko grlica. Di je on od jednog Ronaldinha ili Pelea, nebo i zemlja. Mali ima strašnu ravnotežu i stabilnost i on u biti igrače prolazi sitnim korakom i naglim promjenama smjera. To je tehnika? Ne, to je genetika, a prava tehnika je kod drugih igrača. Šimunić bolje i atraktivnije barata s loptom nego Messi.

Jedna Njemačka igra nogomet. Nogomet u punom smislu riječi, akcije preko krila, konkretni pasevi i forovi, totalni MUŠKI nogomet, driblinzi, šutevi sa 25 metara, atrakcija, napetost. To je ono što čini nogomet. A ne dodavanje od jednog do drugog šesnaesterca i onda se tako ušećeš u protivnički gol. Ili kad mi se onaj Busquets/Alves/Pedro i slični počnu valjati kao da umiru nakon što ih netko samo pogurne. Mislim bravo, prava muškost. Da Barca nema Villu i Xavija, ne bi se uopće usudio gledati njihove utakmice. Njihovo vrijeme je prošlo i oni su pročitana knjiga, i to hvalim te Bože jer je ovo negledljivo što oni rade.

Inače nisam navijač Reala, da ne bi odmah bilo reakcije 13 godišnjaka koji su izašli van pri rođenju sa Barcinom zastavom kvazi. Ne da mi se čitati trollanje.

Nije zajebancija. Ti posjeti ovo. Nema na čemu.

Robert7, ko si pa ti? Kaj je s glavom?
A jesi ga nadrobio.
Ti si igrao za?
Gornje čačince u 5oj županijskoj sa ovakvim ispadom o poznavanju nogometa?

Ne navijam niti za Barcu niti za Real također, ali drobiš ga momče i to opasno.

Aj sad nekim redom odozgo prema dolje;
- Barcelona ubija igru - ne Barcelona KONTROLIRA igru.
Bezidejna i izgubljena - da, možda u 5oj županijskoj, naprotiv, to je baš suprotno od izgubljenog, to je izluđivanje protivnika. Da je uletilo koki zrno, davali bi svaku 5.-u tekmu gol, a ne gazili sve pred sobom

- slažem se da to nije neki extra lijep nogomet, ali je fascinantan način kontrole igre upravo tim beskrajnim dodavanjima i zadržavanjem lopte kod sebe

- da, Messi nije tehničar, ali to nitko normalan ni ne tvrdi, novinarska naklapanja su isto što si i to gore nazobao, hrpa smiksanih suvislih i totalno nesuvislih teorija i razmišljanja. Messi niti nije tip igrača s kojima ga uspoređuješ konstantno (gey padavičarski od Ronalda, Bog Ronaldinho, itd). Je da, Šimunić i Messi idu definitivno u istu rečenicu U Argentini igra kako može jer igra s kim igra, nogomet je kolektivna igra, zar ne, igraš ga koliko vidim!?

- Njemački nogomet - no comment
- valjanje gore imenovanih Barcinih igrača - get used to it - pa CR je Bog jedan jedini i idol takvim padavičarima, čovjek pada ko list na jesen, a na žalost takvih igrača ima na pretek danas, nego je problem što svi gledaju Barcu kroz lupu, a padavičara 2-3 i više ima svaki vrhunski klub, bez iznimki.
- vidim kako je njihovo vrijeme prošlo, baš ih je real zgazio i pobijedio

Eto toliko.
Staro 18.08.2011., 13:23   #485
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Hahahaha, vidim da ste svi zaljubljenici u Barcelonu, nitko realno ne vidi što je igra i koji su bitni faktori. Barca ima igru koja nije lijepa. Točka. Amen. Njihovo dodavanje nije agresivno napadačko dodavanje, već ubijanje igre i pasiviziranje protivnika. To nije i ne može biti lijepa igra. Građenje igre kroz taj način traje jako dugo, sama igra nije efektivna, ali drži rezultat, posjed lopte i energiju. Što vi npr znate o tome? Što sve jedan faktor poput posjeda lopte može značiti za ekipu? Premda to izgleda jalovo.

Mene ćete učiti o nogometu, a nogometno sam garantiram iznad svih vas jer sam se njime bavio od šeste godine života, prošao što loših što dobrih klubova, pola života proveo na treninzima i utakmicama. Dao sam u životu npr više golova u službenim utakmicama nego što ste vi svi skupa u životu sisa vidjeli. Nogomet je moj život, a vi o nogometu očito znate ono što vam serviraju nogometne emisije i komentatori kojima je IQ na razini pregažene mačke. Odatle takvi komentari. Za ništa nemate argument jer nemate ni znanje ni iskustvo što se vidi na kilometar.

Evo:

Citiraj:
Autor h4ze Pregled postova
Guls, mislim da si nešto pobrkao...
Cura je ta koja ima pojma o nogometu, a ti si taj koji nema
Onda argumentiraj. Zanima me tvoje mišljenje.

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Kad naucis gledati nogomet sa malo viseg stadija od pripadnica ljepseg spola, onda ces nauciti nesto sto se zove kretanje bez lopte, i otkriti moc i dominaciju barcelonine tika take...
Objasni mi, ajde, da vidim kako to izgleda kada mi nogometni stručnjak pojasni što je to kretanje bez lopte Pojasni mi točno (bez wikipedije) kako se najefikasnije prenosi igra na polovicu sa loptom kod stopera? Pojasni mi što znači sprint za igrača bez lopte? Ajde da vidimo.

Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
Guls, ovo sve iznad si zaključio igrajući PES na računalu (zato jer je grafika puno bolja nego na konzoli)?
Argumentiraj. (troll)

Evo, ova tri komentara, od nogometno potpuno neobrazovanih ljudi (obrazovanih od strane nogometnih komentatora i niželigaških trenera koji dane provode u birtiji) dovoljno govore što je trollanje, a što je konkretni komentar. Dečki dajte se nemojte brukati, već ako nemate pojma o nogometu, onda se bar držite PC-a/konzola.

Ovdje kršite pravila foruma umjesto da se argumentirano bacite u razgovor.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 18.08.2011., 13:30   #486
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Zna Guls iz prve Samoborske lige

Strasno, evo povlacim se kao nogometni nestrucnjak iz ove rasprave, priznajem da sam u krivu i da je Guls u pravu, cisto da se dobra tema nemora lockati.

S tobom nema smisla jer je to glavom kroz zid, pa je lakse ustanoviti da si ti u pravu, a ostali, u nogometu bitni, ljudi u krivu.

Jao šjor Iviću, pokoj ti duši, jer da ovo čitaš srce bi ti davno stalo...
Staro 18.08.2011., 13:32   #487
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Šimunić bolje i atraktivnije barata s loptom nego Messi.

dont feed the trolls
Gemmy je offline  
Staro 18.08.2011., 13:32   #488
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Neće biti nikakvog lockanja samo oni koji nemaju kulture u komunikaciji mogu na mali GO
Čisto da ne velite da nisam lijepo i kulturno upozorio...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 18.08.2011., 13:33   #489
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
A jesi ga nadrobio.
Ti si igrao za?
Gornje čačince u 5oj županijskoj sa ovakvim ispadom o poznavanju nogometa?

Ne navijam niti za Barcu niti za Real također, ali drobiš ga momče i to opasno.

Aj sad nekim redom odozgo prema dolje;
- Barcelona ubija igru - ne Barcelona KONTROLIRA igru.
Bezidejna i izgubljena - da, možda u 5oj županijskoj, naprotiv, to je baš suprotno od izgubljenog, to je izluđivanje protivnika. Da je uletilo koki zrno, davali bi svaku 5.-u tekmu gol, a ne gazili sve pred sobom

- slažem se da to nije neki extra lijep nogomet, ali je fascinantan način kontrole igre upravo tim beskrajnim dodavanjima i zadržavanjem lopte kod sebe

- da, Messi nije tehničar, ali to nitko normalan ni ne tvrdi, novinarska naklapanja su isto što si i to gore nazobao, hrpa smiksanih suvislih i totalno nesuvislih teorija i razmišljanja. Messi niti nije tip igrača s kojima ga uspoređuješ konstantno (gey padavičarski od Ronalda, Bog Ronaldinho, itd). Je da, Šimunić i Messi idu definitivno u istu rečenicu U Argentini igra kako može jer igra s kim igra, nogomet je kolektivna igra, zar ne, igraš ga koliko vidim!?

- Njemački nogomet - no comment
- valjanje gore imenovanih Barcinih igrača - get used to it - pa CR je Bog jedan jedini i idol takvim padavičarima, čovjek pada ko list na jesen, a na žalost takvih igrača ima na pretek danas, nego je problem što svi gledaju Barcu kroz lupu, a padavičara 2-3 i više ima svaki vrhunski klub, bez iznimki.
- vidim kako je njihovo vrijeme prošlo, baš ih je real zgazio i pobijedio

Eto toliko.
Može, prihvaćam igru.

Igrao sam za Libertas, Moslavinu, NK Zagreb, nekoliko puta u polufinalu kutije šibica. To su bitniji klubovi, ovi ostali su seoske prčije.

Slažem se da Barca kontrolira igru. To i je problem. Ta igra je uspavana, od noge do noge, to nije lijep nogomet, to je npr efikasan nogomet. To je njihova taktika jer znaju da ako izgube posjed, postoji mogućnost da će druga momčad razviti agresivniji način igre koji Barcelona ne može pratiti. Oni nemaju kvalitetnu zadnju veznu liniju, nemaju igrača koji će razbiti protivničke napade.

Ono što oni rade iz utakmice u utakmicu je to da dodavanjima dođu do 30ak metara, jedan igrač zacarini loptu, navlači protivničke braniče na sebe, dok drugi igrač utrčava iz drugog plana sa 50m, ovaj što navlači pokušava ubaciti u for, ako uleti super, ako ne, sve iz početka. Nije lijep nogomet.

Nije teško zadržati loptu, nikada. Prvi ili drugi pas nije riskantan. To što oni rade je ziheraštvo.

Što se Messija tiče, oprosti, ali ja tu na forumu čitam kako je on Bog, kako je najbolji igrač na planeti, kako on radi čuda. Ne, nije istina jer on nema niti tehniku niti kapacitet da radi čuda. Tehnički je nepotkovan, on samo prati igru i ima malo u glavi. I da, odgovorno tvrdim da se Messi i Šimunić nekim slučajem nađu 1-na-1 u bilo kojoj strani, da bi Šimunić izašao kao pobjednik. Niste očito nikad vidjeli Šimunića u slobodnoj tekmi (gdje nije ograničen kretanjem i potezima od strane trenera).

Što se tiče Ronalda, bmk za njega, ima dobre, ima loše strane. Nikad nisam volio te kvazi nogometaše koji imaju talent, a rakijaju i jebu što stignu. To nije profesionalac. Takav će postati i mali Messi. Padavičari - uvijek bili, uvijek će biti. Ali ovo što gledam u Barci baš postaje bolest padavice. Fabregas je jučer skoro umro, a svatko tko je primio ili dao taj start zna da to nije ništa strašno. Je, namjeran je start, i za crveni je, ali to nije start od kojeg umireš na terenu.

Vrijeme Barce je prošlo, pokazati će se ove sezone.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Guls je offline  
Staro 18.08.2011., 13:37   #490
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Suzdrzite se od gađenja CR-a s tim "padavičar" forama, jer se totalno promjenio iz dana Man.U-a

Stvarno bi se mogli ostali prgavci (Pepe, Marcelo itd.) suigrači mu ugledat na njega i njegovo ponašanje na terenu i u onim gužvama.

A o njegovom nogometnom umjeću ne treba puno pričati, sve je rekao prošle sezone sa 54 (ako se ne varam) gola u sezoni.
Vendetta je offline  
Staro 18.08.2011., 13:38   #491
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Nakon ovog tvog prosipanja nogometnog znanja, nogomet izgleda jednostavno, zasto onda drugi to ne rade?!

Ako se 3 igraca dodaju na centru u krug, a cetvrti utrcava sa 50metara u prazan prostor, zasto ga nitko ne poprati, pobogu pa jos ih 4 stoji iza?

E tu dolazi do poimanja "kretanje bez lopte", jer jedan Dani Alves koji u 99% "nekako magicno ostane sam na desnom boku i dobije savrsenu loptu" nije sam zato sto je brz vec zato sto je OSTATAK EKIPE ODRADIO SVOJ POSAO.

Kad ce tvoja Moslavina, NK Zagreb, MNK Patika ili bilokoji drugi klub igrati, onda cu te postovati.

Do tada, ne pljuj po necem sto nikada nisi, niti neces postici, pa cak niti svjetlosnim godinama biti blizu...

Zivio
Staro 18.08.2011., 13:44   #492
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Citiraj:
Do tada, ne pljuj po necem sto nikada nisi, niti neces postici, pa cak niti svjetlosnim godinama biti blizu...

Zivio
Prema tome ti ni ne bi smio npr imati pravo uopće razgovarati o tome, jel? Mislim, pa daj nemoj biti takav. Čemu takvi komentari?

Gle, ja imam svoje mišljenje o Barceloni i o njenoj igri. I pljuvat ću po njoj koliko god hoću jer imam na to pravo. A to što su oni u tebi dobili besplatnog odvjetnika, to već nije moj problem.

Naravno da ja to neću postići, jer sam ionako već prestar za sve te igre i natrčavanja, no opet mi je krivo kad današnja mlađarija idealizira klubove.

"To je moja cura i zato je najljepša, pa makar imala tri kvadrata celulita i obješene cice!" Taj tvoj stav mi se ne sviđa, treba biti objektivan i svakom čovjeku/klubu/čemu god reći kaj ga ide. Ti si npr zaljubljenik u PS3 i ne daš nikome reći ništa kontra njega. Također si zaljubljenik u Barcu pa opet ne daš nikome ništa reći.

Ja sam zaljubljenik u Inter još od davnih devedesetih kada su osvojili Kup uefe (vjerojatno se pol vas još nije ni rodilo onda), no znam da igraju užasno, padavičarski, obrambeno i preružno. No, ja ih volim. I ipak sam spreman primiti npr ružan komentar za koji znam da je činjenica. Nemojte biti takve mimoze. Mislim, ko da vas Barca hrani čovječe božji...

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Guls je offline  
Staro 18.08.2011., 13:55   #493
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor St-M Pregled postova
Svaka čast Dinamu, oduševljen sam, iskreno sam jučer navija za njih i bilo mi je drago.

Atmosfera i sve ostalo oko kvalifikacija i kluba (stadion ) je napokon na nivou, za razliku od truleža u Hajduku.

Gade mi se ovi žohari primitivni po Splitu (manjina) koji bi najrađe da Dinamo ne uđe u LP samo zato šta oni navijaju za Hajduk.

Jesmo svi Hrvati ili ne
Na glas razuma i zdravu navijačku logiku uvijek potpis na kvadrat
100 puta za ponoviti, ako treba- yebeš Dinama prvaka pored očajno slabih Hajduka i ostalih, i obrnuto...više volim da mi klub igra odlično i izgubi od boljega nego da gledam titule osvojene na temelju svega osim dobre igre (čitaj:nogometa).
Nisam navijač Dinama, ali sinoć sam bio presretan i oduševljen izvedbom Plavih.
Dabogda sve utakmice igrali ovako, u svim natjecanjima!

Staro 18.08.2011., 13:55   #494
ThePornstar
Premium
Moj komp

ThePornstar's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Treba pogledat i drugu stranu priče onog naguravanja jučer. Vjerujem da Mourinho nije imal zle namjere i da je pomoćnik imal možda jačmenac na oku, a ovaj mu je štel samo pomoć

CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)

Battery: 57 Wh internal

ROM: Android 9
ThePornstar je offline  
Staro 18.08.2011., 13:56   #495
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
...ja samo čekam da izvučemo Barcelonu u skupini i dobijemo ih BESPLATNO, skupa s Messijem
Dizel je offline  
Staro 18.08.2011., 13:57   #496
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Čitanje s razumijevanjem!!!

Dakle, ja nisam rekao da nemaš pravo razgovarati o tome, već ( bar se ja tako ponašam ) si nebi trebao uzimati za pravo pljuvati nečiju igru i rad, upravo zato što se baviš time, u godinama si ko većina barcinih igrača, a postigao si polufinale kutije šibica, oni su postigli recimo par limenih kanta iz primere i lige prvaka.

Nisam ja ničiji odvjetnik, već samo si mi smješan sa svojim stavovima i postavljanjima, a ubiti ispadnes poprilicno smjesan.

Vidiš, jesam barcin fan, ali sam bio i barcin fan dok je real osvajao, i dok nisu igrali ovako lijep nogomet. No to nema veze sad, jedino si pogrijesio da sam fan PS3-a, jer ne podnosim konzole, vec sam objektivan i realan kao sto si rekao. Samo se njima bavim jer mi je to posao.

Dakle, suma sumarum, smjesno je reci da ekipa koja doslovce razbija sve ostale unazad zadnjih par godina to radi slucajno, i da to nije atraktivno.

Atraktivno nije bilo kad je grcka osvojila pokal, iako nemam nista protiv bunkera ( prvi sam rekao da je inter pod murinjovim vodstvom zasluzeno osvojio ligu prvaka iako su im mnogi prigovarali da igraju bunker, jer onako kako su oni u 2 tekme tada odigrali protiv barce nece vise nitko nikad, a to je recept za barcelonu )

Ali neda mi se vise raspravljat, moram na gablec, gladan sam, pa uskoro doma
Staro 18.08.2011., 14:00   #497
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Može, prihvaćam igru.

Igrao sam za Libertas, Moslavinu, NK Zagreb, nekoliko puta u polufinalu kutije šibica. To su bitniji klubovi, ovi ostali su seoske prčije.

Slažem se da Barca kontrolira igru. To i je problem. Ta igra je uspavana, od noge do noge, to nije lijep nogomet, to je npr efikasan nogomet. To je njihova taktika jer znaju da ako izgube posjed, postoji mogućnost da će druga momčad razviti agresivniji način igre koji Barcelona ne može pratiti. Oni nemaju kvalitetnu zadnju veznu liniju, nemaju igrača koji će razbiti protivničke napade.

Ono što oni rade iz utakmice u utakmicu je to da dodavanjima dođu do 30ak metara, jedan igrač zacarini loptu, navlači protivničke braniče na sebe, dok drugi igrač utrčava iz drugog plana sa 50m, ovaj što navlači pokušava ubaciti u for, ako uleti super, ako ne, sve iz početka. Nije lijep nogomet.

Nije teško zadržati loptu, nikada. Prvi ili drugi pas nije riskantan. To što oni rade je ziheraštvo.

Što se Messija tiče, oprosti, ali ja tu na forumu čitam kako je on Bog, kako je najbolji igrač na planeti, kako on radi čuda. Ne, nije istina jer on nema niti tehniku niti kapacitet da radi čuda. Tehnički je nepotkovan, on samo prati igru i ima malo u glavi. I da, odgovorno tvrdim da se Messi i Šimunić nekim slučajem nađu 1-na-1 u bilo kojoj strani, da bi Šimunić izašao kao pobjednik. Niste očito nikad vidjeli Šimunića u slobodnoj tekmi (gdje nije ograničen kretanjem i potezima od strane trenera).

Što se tiče Ronalda, bmk za njega, ima dobre, ima loše strane. Nikad nisam volio te kvazi nogometaše koji imaju talent, a rakijaju i jebu što stignu. To nije profesionalac. Takav će postati i mali Messi. Padavičari - uvijek bili, uvijek će biti. Ali ovo što gledam u Barci baš postaje bolest padavice. Fabregas je jučer skoro umro, a svatko tko je primio ili dao taj start zna da to nije ništa strašno. Je, namjeran je start, i za crveni je, ali to nije start od kojeg umireš na terenu.

Vrijeme Barce je prošlo, pokazati će se ove sezone.
Koji Libertas? Moj tu domaći? To je seoski klub also ako na njega misliš, no to je nebitno za temu i raspravu, tako da to neću uvlačit uopće.

Slažem se da kontroliranje igre nije lijep nogomet, ali da, efikasan je, a i treba znati kad i koga proigrat, i treba imat koga proigrat, dakle opet - razvijena timska igra. Ovo za zadnjeg veznog, da sad i nemaju destruktivca, ali vrati se samo godinu dvije unatrag....

Je, teško je zadržati loptu ako se ostatak ekipe ne kreće i ne prati ili ako je igrač s loptom pod pritiskom pa dodaje napamet. Tu opet dolazi ta Barcina pokretljivost do izražaja jer se u 90% slučajeva uvijek nađe slobodan igrač koji će pokupit to dodavanje. Nema tog ziheraštva ako protivnik radi pressing kak spada.

Ovo za Messija, neću uopće puno komentirati, njegove statistike govore dovoljno, a čovjek igra u jednoj od najjačih liga svijeta i u ligi prvaka. Pametnom dosta, da ga ne omalovažava. Ne nisam vidio Šimunića uživo na free tekmi, ali dobro pamtim njegove izjave svojedobno kad je rekao da je on najbolji tehničar Bundeslige

CR - stojim kod svog - smetalo to nekom ili ne - geyko je strašno dobar igrač, to je neosporno, ali da ima svoje vrhunske glumačke momente, to je jednako neosporno. Ako si toliko igrao nogomet, onda si valjda naučio da moraš odglumit kako bi kazna za protivnika bila što gora; ili si ti c.b. pa si ti taj koji krlja i lomi; pogotovo ako si igrao niželigaške tekme; i da ponovim, fora je u tome što je barca sada na vrhu pa svi te ispade i faule gledaju kroz debelo povećalo samo da mogu kritizirat.

Da, vidit ćemo ovu sezonu kako će igrati, i mene zanima, a još više kako će moji rossoneri odigrat ovu sezonu, bmk za barcu.....

Edit:
Moram se samo još nasmijati na ovu tvoju izjavu 'da si prestar za sva ta natrčavanja' pa čovječe ko da imaš 56 godina a ne 26, da se baviš ne znam kakvim sportom, niti za jedan nisi prestar sa 26g.....
Staro 18.08.2011., 14:01   #498
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Jebo majku je Dinamo odugrao, žao mi je što nisam gledao i 2. poluvrijeme.

A ne znam koji je kua murinju kad nije kupia novu obranu ovo lito...
Staro 18.08.2011., 14:05   #499
prt scr
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
ma nemožeš ti barcu ni defenzivno ni napadački pobijedit
barcelona igra kako misli da je najbolje i ima igače sa mozgom(xavi i iniesta prije svih)
prt scr je offline  
Staro 18.08.2011., 14:07   #500
prt scr
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
...ja samo čekam da izvučemo Barcelonu u skupini i dobijemo ih BESPLATNO, skupa s Messijem
bili će poludit

ja mislim da će izvuć real
prt scr je offline  
Staro 18.08.2011., 14:09   #501
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Libertas je rupa, ali su bili prvi koraci. Ali pusti ti to, Libertas dere u svojoj ligi pošteno. Zaboravio sam na Lučko, poslije Zagreba.

Netko tu spominje glumu kako bi protivnik zaradio karton. U nižim ligama ne stigneš glumiti, nego spašavaš noge. Koliko sam ozljeda npr samo ja prošao. Radije idem na ratište nego da to ponovno proživim. A ovi kaj se tamo bacaju, to za mene nisu nogometaši. Niti nikad bili.

Barca trkelja, neće tako dugo.

Ali van svega ovoga, zadovoljan sam Dinamovom izvedbom od jučer.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Guls je offline  
Staro 18.08.2011., 14:15   #502
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Nakon ovog tvog prosipanja nogometnog znanja, nogomet izgleda jednostavno, zasto onda drugi to ne rade?!

Ako se 3 igraca dodaju na centru u krug, a cetvrti utrcava sa 50metara u prazan prostor, zasto ga nitko ne poprati, pobogu pa jos ih 4 stoji iza?

E tu dolazi do poimanja "kretanje bez lopte", jer jedan Dani Alves koji u 99% "nekako magicno ostane sam na desnom boku i dobije savrsenu loptu" nije sam zato sto je brz vec zato sto je OSTATAK EKIPE ODRADIO SVOJ POSAO.

Kad ce tvoja Moslavina, NK Zagreb, MNK Patika ili bilokoji drugi klub igrati, onda cu te postovati.

Zivio
nemoj tako po NK Zagrebu, bili su prvaci Hrvatske

Staro 18.08.2011., 14:18   #503
prt scr
Banned
Moj komp

Citiraj:
Libertas je rupa, ali su bili prvi koraci. Ali pusti ti to, Libertas dere u svojoj ligi pošteno. Zaboravio sam na Lučko, poslije Zagreba.

Netko tu spominje glumu kako bi protivnik zaradio karton. U nižim ligama ne stigneš glumiti, nego spašavaš noge. Koliko sam ozljeda npr samo ja prošao. Radije idem na ratište nego da to ponovno proživim. A ovi kaj se tamo bacaju, to za mene nisu nogometaši. Niti nikad bili.

Barca trkelja, neće tako dugo.

Ali van svega ovoga, zadovoljan sam Dinamovom izvedbom od jučer.
možda se i koji put bace,ali šta bi trebali? da im ovi realovci trgaju noge a oni ništa
očito si ljubomoran šta je barca najbolja,barca je puno toga napravila i to već dosta dugo traje...a svemu dođe kraj,igrači stare i ekipa se mijenja
prt scr je offline  
Staro 18.08.2011., 14:27   #504
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Citiraj:
Autor prt scr Pregled postova
možda se i koji put bace,ali šta bi trebali? da im ovi realovci trgaju noge a oni ništa
očito si ljubomoran šta je barca najbolja,barca je puno toga napravila i to već dosta dugo traje...a svemu dođe kraj,igrači stare i ekipa se mijenja
Ma nije to ljubomora, već razočaranje. Znaš onaj osjećaj kad dođeš krepan s posla a na telki je finale lige prvaka, to željno iščekuješ i nadaš se dobroj utakmici jer igraju Man UTD i Barca, ono

I tako se uvališ u fotelju, tekma počinje i teče ovako nekako: dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, ah mančester je uzeo loptu, i izgubio, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, da bi na kraju ipak bilo golova, ali većinu vremena je to bilo kilavljenje od igre što mi se uopće ne sviđa. Očekivao sam da će pasti brzi gol, da će se ekipe otvoriti i da će sijevati na sve strane jer jedan Manchester ima bržu igru od Barcelone. Da će biti neke kontre, stative, poneki ofsajd, napetosti između igrača, u biti sve ono što nogomet čini nogometom.

I to je ono što me nervira, svaki put jedno te isto. Zato ne volim gledati tu Barcelonu, predvidljivi su, znaš što će napraviti svaki drugi potez, tekma je dosadna do zla boga i to mi nije lijepo gledati. Ekipe koje su odlične pred tom Barcelonom izgledaju kao djeca, samo zato što im ovi ne daju igrati. A nama gledateljima je nogomet igra. Mi hoćemo gledati igru, a ne da se Barcini igrači dodaju između sebe. To je nešto kao anti bunker nogomet. Mourinho i Guardiola su dvije krajnosti. Mourihno igra svoj obrambeni nogomet prošle sezone kaj je isto grdi ko vrag za gledati, ali bar ima kontre nekakve pa ajde nekako zguraš tih sat i pol. A Guardiola, on uopće ne da igru. Ne da loptu. Ništa. Sorry, ali boring.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Guls je offline  
Staro 18.08.2011., 14:37   #505
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ja neznam kako vi...na stranu ova "šora" s Gulsom i to (@Guls - neznaju oni kako je to igrat u 5oj županijskoj, nisu ni do tamo stigli troll )

Došlo mi je da idem opet tekmu gledat, ostao sam pod dojmom. Ljepše mi je jučer bilo gledat Dinamo nego Barcu
Halos je offline  
Staro 18.08.2011., 14:38   #506
prt scr
Banned
Moj komp

Citiraj:
Manogomet. Mourinho i Guardiola su dvije krajnosti. Mourihno igra svoj obrambeni nogomet prošle sezone kaj je isto grdi ko vrag za gledati, ali bar ima kontre nekakve pa ajde nekako zguraš tih sat i pol. A Guardiola, on uopće ne da igru. Ne da loptu. Ništa. Sorry, ali boring.
meni nogomet nije dosadan,gledam sve tekme a pogotovo barcelonu i čudim se kako joj nitko ništa nemože...ako se protivnik brani ovi opet pronađu način,ako napadnu onda su jeb** ježa jer su svi brzi a pogotovo messi
prt scr je offline  
Staro 18.08.2011., 14:40   #507
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ljepše mi je jučer bilo gledat Dinamo nego Barcu
Stoljećima nisu odigrali takvu partiju.

Citiraj:
Autor prt scr Pregled postova
meni nogomet nije dosadan,gledam sve tekme a pogotovo barcelonu i čudim se kako joj nitko ništa nemože...ako se protivnik brani ovi opet pronađu način,ako napadnu onda su jeb** ježa jer su svi brzi a pogotovo messi
Pa ne može joj nitko ništa jer Barca zna da ako da loptu drugoj ekipi da su je*** ježa. Oni imaju napad, i bekove koji cijelo vrijeme vise naprijed, za slučaj kontre oni su vareni i pečeni. Oni dodavanjima razvlače protivničku ekipu i polako se probijaju naprijed. A meni to dosadno za popiydit.

Npr neprocjenjiv je sprint Ibaneza jučer na izgubljenu loptu, to je za mene onaj filing "A gle ga micek" jer se trudi.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Guls je offline  
Staro 18.08.2011., 14:46   #508
h4ze
Premium
Moj komp

h4ze's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Guls, ti hoćeš reći da si veći stručnjak od nekih svjetski poznatih trenera, igrača itd. koji se ne mogu prestati diviti Barcinoj igri? Ok, sry, nisam te prepoznao.

Šta si ti prošao, daj molim te.. Od klubova koje si nabrojao vrijedi samo Zagreb. I ja sam igrao prošle sezone 4.HNL pa šta, ima ekipa poput Reala(sjekire) i ima onih koji pokušavaju igrati nogomet. Nikakav uspjeh kojim ću se hvaliti...

Eto, i ja navijam za Inter i cijenio sam Mourinha dok je bio tamo, ali ovo što on danas nogometu radi nema nikakvog smisla. Vidjeli smo u ove dvije utakmice da se Real može nositi s Barcom, ali čemu onakav masakr?

99% klubova bi voljelo igrati kao Barca, ali ne mogu. Najteže je igrati onako kako oni igraju... Tokom cijele utakmice igrač koji ima loptu ima barem 2 rješenja, gdje još to ima?
Nisu džabe jedna od najboljih ekipa svih vremena

Šimunić ima tehniku, oko to ga se slažemo ali bolji od Messija nije ni u tom segmentu. Messi možda ne radi neke atraktivne finte jer mu je promjena smjera dovoljna da izbaci igrača, no on je trenutno najbolji igrač svijeta svidjelo se to tebi ili ne.

Ova igra ti se može sviđati ili ju možeš mrziti, ali oni igraju odlično i igraju onako kako bi gotovo svaki klub htio igrati.
Staro 18.08.2011., 14:49   #509
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Dobar

Makar-da jednom Vida legne na presvetlog Messija imali bi dobre šanse
Kaj atraktivnije protivnike dobijemo to bolje, kad je bal nek je bal...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 18.08.2011., 14:52   #510
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Ljepota je u očima promatrača.

Nekad su tvrdili da je Zemlja ravna ploča, a onaj tko je tvrdio suprotno, bio zapaljen na lomači. Ako svi koji obožavaju Barcelonu tvrde da je to lijep nogomet, da li onda i npr Manchesterovi navijači moraju reći da je to lijep nogomet. Ne, oni tvrde da je to kukavički nogomet.

Svi imamo pravo na svoje mišljenje. I meni to nikad neće biti lijep nogomet. Rijetko su odigrali lijepu utakmicu otkad im je Guardiola trener.

Ne znam, tu se žilimo oko te Barcelone ko da nam ona kruha daje. Moje mišljenje znate. Tvrdoglav sam jako, samo da vas upozorim

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz