|
![]() |
#451 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Uf, ovo je bilo stvarno dobro, dugo nisam užival u tekmi ovak. Stvarno je bilo OK. Al nekaj mi je čudno, mislim, Leko je već drugu europsku tekmu bez žutoga. Je, igral je danas skroz desno, al svejedno...
#453 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
#454 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Molim ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#455 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Da si ti nekakav Badelj i da ti stigne ponuda iz Barcelone... Bi li ju prihvatio? Ne igra tu Mamić nikakvu ulogu, šta će držati nezadovoljnog igrača? ![]() Sad još pobjeda Barce i svi zadovoljni ![]()
![]() |
#456 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 17.08.2011. u 23:37. |
![]() |
![]() |
#458 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ihaaaaaaa! ![]() Kakva tekma! Badelj brutalan!
#459 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sport Klub prenosi, fino ![]()
#461 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Odlična igra Dinama i siguran prolaz u ligu prvaka. Tada dolaze zvjerke i baš me zanima kako će se Dinamo nositi s njima. Dolazim na Maksimir definitivno. Bem ti, da Jurčić ide na audiciju za Drakulu sigurno dobiva. Ma ne mora ni glumiti, samo nek mu daju plašt ![]()
#463 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
"Hrvatska sportska javnost me zeza zbog mojih teorija modernog nogometa, onog kontroliranog. Taj termin više neću ni spominjati. " kruno jurčić možda kruno čita pce ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
čoban murinjo počeo povlačit za uši, nije mu dosta onih mesara koje drži u igri, nego i sam počinje 'dijelit pravdu'....kolega u postu iznad ih je odlično opisao u tek dvije riječi. naravno, protivno 'stručnim' expertizama ovdašnjih pc experata na prethodnim stranicama (mislim da im je bolje da se drže pc-a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Hahahahha,svaka čast,ipak im SKY Sports predviđa mjesto ko i ja....5.-8. ![]() ![]() Adam je igor u Blackpoolu....BLEKPUL....pobogu ![]() Henderson,99% svih medija ga smatra bačenim novcem,komentatori na Sky Sportsu se zgražaju,Daglish,trener kojeg je vrijeme pregazilo slično ko i Ćiru...niko nema preveć riječi hvale ![]() Bombe s 35 metara je rokao i Josip Šimić,80% točnih dodavanja i je imao današnji trener Dinama,obadvojica su igrali ligu prvaka tada....jel ih to čini odličnim igračima? ![]() ![]() Sjetimo se samo Aquilanija koji je,da se razumijemo doktor nogometa za tog Hendersona,pa Robbiea Keanea koje je za 21milju funti zabio 5 golova za L'pool ko napadač,Ryan Babela koji je za 12milja funti zabio u 5 godina cijelih 12 golova za isti klub,Dosssenu,N'Goga,Rieru i ostale koji su u regiji 5-10 miliona funti nebum ni spominjal.....jasno je da osim Torresa u zadnjih XY godina nisu doveli nijednog igrača šta im je bio od koristi na neko razdoblje. Još ajde,Downing,onak ko gleda EPL zna o čemu se radi....oduzmi njega Suareza i Gerrarda...ta momčad ide u sredinu Coca Cola championshipa....žalosno,al istinito Zadnje izmijenjeno od: trouble. 18.08.2011. u 02:29. |
|
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#469 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa kak ne,sva sreca da ga neznas,dojde kodnas na kavu tu i tamo i fora je kad je neko nov da ga najebemo da pita covjeka kak je to zabil....e onda ti krece prica od 45minuta,sta je jel tog jutra,kaj je karal,di je odradio i kako trening,koja čarapa je išla prva na koju nogu,tip kopački...uglavnom radnja na razini Inceptiona ![]() ![]() Dečko je OK i sve to,al brate fakat se da skuzit da mu je to ebeni highlight of the career ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Mali Džoni zabio http://mcfc.co.uk/News/Match-reports...t/EDS-v-Oldham
#471 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#472 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
![]() http://www.24sata.hr/nogomet/netko-u...-gubiti-231542 |
|
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Solidnu tekmu su odigrali jučer. No, 1. sudac siječe igru svake dve minute - užas; 2. Barcelona igra svoju klasičnu igru gdje se stoperi dodavaju 15 minuta i igraju ševe - to nije lijep nogomet i ubija mi želju za gledanjem. Maksimalni domet Barcelone je navući igrače dodavanjima i podvaliti loptu, svaka akcija im je ista. Mislim wtf? Gdje je tu kreativnost, tehnika, ljepota? To je dosada, dosada, dosada. Real, koliko god da se govnarski postavio, igra ljepši nogomet od Barce. Ne znam što je toliko fascinantno u tom Guardiolinom nogometu? Tko vidi ljepotu u tome?
#474 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Svaka čast Dinamu, Callelo (ako se tak piše) i Krstanović mi baš i nisu na visini zadatka. Krstanović igrač od dva metra, moro bi razbacivati sve oko sebe i igrati glavom ko lud, a on stalno na podu. Kad bi bar doveli igrača sličnog Drogbi da mogu igrati LP s klubovima iz trećeg pota bez problema. |
|
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Guls,svojim postovima si me totalno dotukao, nadam se da je to neki troll fake account, jer inace mozes biti predsjednik upravnog odbora Mladeza i droge Ontopic : Kako je dobar filing ujutro se probudit nakon onakve tekme jucer, jos uvijek sam pod dojmom, to je ono cemu se prije svakog europskog ogleda dinama nadam,pa se uvijek razocaram... Ovaj put su stvarno odigrali na razini.
#476 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#477 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Svaka čast Dinamu, oduševljen sam, iskreno sam jučer navija za njih i bilo mi je drago. Atmosfera i sve ostalo oko kvalifikacija i kluba (stadion ![]() Gade mi se ovi žohari primitivni po Splitu (manjina) koji bi najrađe da Dinamo ne uđe u LP samo zato šta oni navijaju za Hajduk. Jesmo svi Hrvati ili ne ![]() A one prgavce iz Reala i Murinja koji ljude s ledja poteže za uši/kopa im oči neću uopće komentirat, šljam. Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 18.08.2011. u 12:45. |
![]() |
![]() |
#478 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kaj je lijepo u Barceloninoj igri? To kaj se bjesomučno dodaju jedno 695 puta u minuti bez smisla i razuma tražeći prvog slobodnog igrača do sebe? To je lijepo? To je efektivno, ali nije lijepo, bar ne ljudima koji znaju i razumiju nogomet. (pustimo na stranu to što 95% tinejdžera svršava na Barcelonu, pa makar i igrali bunker do neba govoriti će kako je to svemirski nogomet) Barcelona ubija igru, čini utakmicu kilavom i negledljivom. Tu nema akcija, jer dodavanjem protivnička ekipa ne može napraviti igru, a Barcelona je toliko bezidejna i izgubljena u svojoj pas igri da njihove akcije izgledaju kao "uletilo koki zrno". To može biti lijepo samo onima koji nikad nisu igrali, niti imaju pojma o nogometu. Npr mojoj curi. Onaj Messi - on kao igrač ne vrijedi ništa više od prosječnog playmakera iz Plzena. On nema tehniku upola kao što novinari razglašavaju. Npr što se tiče tehnike, brzine i samog ubrzanja, Messi se može sakriti pred jednim Ronaldom. Baci Messija u drugu momčad, on se neće moći izboriti za loptu, a kamoli za gol šansu. Neš ti Messija. Eno ga u Argentini, usro se ko grlica. Di je on od jednog Ronaldinha ili Pelea, nebo i zemlja. Mali ima strašnu ravnotežu i stabilnost i on u biti igrače prolazi sitnim korakom i naglim promjenama smjera. To je tehnika? Ne, to je genetika, a prava tehnika je kod drugih igrača. Šimunić bolje i atraktivnije barata s loptom nego Messi. Jedna Njemačka igra nogomet. Nogomet u punom smislu riječi, akcije preko krila, konkretni pasevi i forovi, totalni MUŠKI nogomet, driblinzi, šutevi sa 25 metara, atrakcija, napetost. To je ono što čini nogomet. A ne dodavanje od jednog do drugog šesnaesterca i onda se tako ušećeš u protivnički gol. Ili kad mi se onaj Busquets/Alves/Pedro i slični počnu valjati kao da umiru nakon što ih netko samo pogurne. Mislim bravo, prava muškost. Da Barca nema Villu i Xavija, ne bi se uopće usudio gledati njihove utakmice. Njihovo vrijeme je prošlo i oni su pročitana knjiga, i to hvalim te Bože jer je ovo negledljivo što oni rade. Inače nisam navijač Reala, da ne bi odmah bilo reakcije 13 godišnjaka koji su izašli van pri rođenju sa Barcinom zastavom kvazi. Ne da mi se čitati trollanje. Citiraj:
Robert7, ko si pa ti? Kaj je s glavom?
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 18.08.2011. u 12:53. |
|
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|